2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy hiç sevmem yaa tmm bende silkelerim ama önce bakarım alttakinin camı açıksa sonra silkelerim müzikte dinlerim ama son ses değil sonuçta o binada bi tek ben yaşamıyorum ki
Bende yüksek sesle dinlemem dikkatte ederim. Sayesinde balkonumu kullanamıyorum. Nişanlıma dedi yönetime söyleyim o uyarsın sen bırak karışma dedi.

Sanki bulamayacak gibi hissediyorum ya, aslında pek mağazada gezmedim..,İnşallah içime sinen birşey olur.

Söz nişan bir olucak canım..Yani şöyle olacak:

Ocak sonu okullar tatil olduğu zaman, cuma akşamı isteme olacak arada birgün olucak Pazar günüde nişan olacak. kısmetse tabii :)

Aman yarabbim cinayet sebebi Komşuluktan pek nasibini almamış herhalde
Aslında gidip güzel bi tartışırımda daha fazla gerilmeyim :) ama güzel bi yöntem buldum bebeğinin kıyafetleri oyuncakları hepsi balkonumda :) kapıyı çalıyo açmıyorum :) 2 3gün sonra kapının önüne bırakıyorum :)

Bende yüksek sesle dinlemem dikkatte ederim. Sayesinde balkonumu kullanamıyorum. Nişanlıma dedi yönetime söyleyim o uyarsın sen bırak karışma dedi.

Söyle canım yönetime aynı dert ablamda da vardı söyledi uyarmışlar bir daha da yapmadı

Neden bulamayasın canım bulursun içine de siner merak etme ben 20sinde gelip isticekler sanıyordum ?

aynı dönemde nişanlanacağız canım inşaAllah ama benim nişan senden 1 gün önceee olacak :)

Gunaydinn oryacimm nasilsn?

Kuzum yavastn baslaylim hazir dursun odemeyi istediginde hallederiz :) sonra skismayalimm

Gunaydin cnimm. Elbise bulursn insllah dert etme. Ama netten bakip fikir edinebilirsin canimcim

Canım nette bakıyorum aslında ama gerçekte bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…