Bende yüksek sesle dinlemem dikkatte ederim. Sayesinde balkonumu kullanamıyorum. Nişanlıma dedi yönetime söyleyim o uyarsın sen bırak karışma dedi.Ayy hiç sevmem yaa tmm bende silkelerim ama önce bakarım alttakinin camı açıksa sonra silkelerim müzikte dinlerim ama son ses değil sonuçta o binada bi tek ben yaşamıyorum ki
Bulabilirlerse yaptır bulamazlarsa da sözden sonra ayna olarak kullanBende öyle dedim de..Cumartesi haber verecekler daha küçüğünü bulabilirseler..Ama yinede alırım ben onu ayna olarak kullanırım çok beğenmiştim
Gunaydin kizlaaar
Günaydın canım ya sana sipariş vercemde kç gün öncesinden vermem lazım :)Gunaydin kizlaaar
greenandblue Canım bulursun daha bir yere gitmedin ki gezicen mağazaları üstünde denicen belki hiç ummadığın bir renk ve model güzel durucak bilemezsin ki , tepsiye gelince math27 haklı büyük küçük ne önemi var hem zaten söz nişan bir olucak demiştin sanırım o kadar da önemli değil büyüklüğü hem o kadar da çok büyük değil üzerine yükseltici yanlarına da güzel bir kaç yapma çiçek koyarsan makas yükselticiler vs.. çok hoş durur o kadar büyük kalmaz elde
Aslında gidip güzel bi tartışırımda daha fazla gerilmeyim :) ama güzel bi yöntem buldum bebeğinin kıyafetleri oyuncakları hepsi balkonumda :) kapıyı çalıyo açmıyorum :) 2 3gün sonra kapının önüne bırakıyorum :)Aman yarabbim cinayet sebebiKomşuluktan pek nasibini almamış herhalde
Gunaydin kizlaaar
Bende yüksek sesle dinlemem dikkatte ederim. Sayesinde balkonumu kullanamıyorum. Nişanlıma dedi yönetime söyleyim o uyarsın sen bırak karışma dedi.
Sanki bulamayacak gibi hissediyorum ya, aslında pek mağazada gezmedim..,İnşallah içime sinen birşey olur.
Söz nişan bir olucak canım..Yani şöyle olacak:
Ocak sonu okullar tatil olduğu zaman, cuma akşamı isteme olacak arada birgün olucak Pazar günüde nişan olacak. kısmetse tabii :)
Gunaydinn oryacimm nasilsn?Günaydın canım :)
Kuzum yavastn baslaylim hazir dursun odemeyi istediginde hallederiz :) sonra skismayalimmGünaydın canım ya sana sipariş vercemde kç gün öncesinden vermem lazım :)
Gunaydin cnimm. Elbise bulursn insllah dert etme. Ama netten bakip fikir edinebilirsin canimcimGünaydınnnnnn :)
Gunaydinn oryacimm nasilsn?
aynı dönemde nişanlanacağız canım inşaAllah ama benim nişan senden 1 gün önceee olacak :)Sanki bulamayacak gibi hissediyorum ya, aslında pek mağazada gezmedim..,İnşallah içime sinen birşey olur.
Söz nişan bir olucak canım..Yani şöyle olacak:
Ocak sonu okullar tatil olduğu zaman, cuma akşamı isteme olacak arada birgün olucak Pazar günüde nişan olacak. kısmetse tabii :)
Neden bulamayasın canım bulursun içine de siner merak etmeben 20sinde gelip isticekler sanıyordum ?
Gunaydinn oryacimm nasilsn?
Kuzum yavastn baslaylim hazir dursun odemeyi istediginde hallederiz :) sonra skismayalimm
Gunaydin cnimm. Elbise bulursn insllah dert etme. Ama netten bakip fikir edinebilirsin canimcim
İyiym ben de canimm. Bugun ofiste kimse yokk. Kafami dinliyormİyiyim canım benim sağol sen nasılsın :)
aynı dönemde nişanlanacağız canım inşaAllah ama benim nişan senden 1 gün önceee olacak :)
Kuzu sen zayifsin netten alsan begenmezsen iade edersnCanım nette bakıyorum aslında ama gerçekte bulamıyorum
Kuzu sen zayifsin netten alsan begenmezsen iade edersn
ohooo çoktan canımm :) salonu tuttum fotoğrafçım kuaförümü bile ayarladım :)Hadi bakalım hayırlısı canım ya, senin tarih netleşti mi ?
Ben seni gordum ama zayif duruyosn tatlim.Aslında pek zayıf değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?