2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar söz içib dün bu elbiseyi denedim nasıl sizce? Üzerime tam omadı ama daraltma ve boydan kesim felan yapılıp üzerime oturunca hoş olur. Birde bazı yerlerinde lekeler vardı sürekli denendiği için satıcıya kuru temizlemede çıkartmalarını söyledim çıkarsa lekeleri almayı düşünüyorum

greenandblue Tamam 20sinde tanışma sadece Ocakta isteme-söz 1 gün ara ile nişan o zaman keşke söz nişan bir arada olsa canım daha iyi olmaz mı? Hem bence kilolu değilsin

@tubbb Ohhh ne güzel canım dinlen

balbocegi35 Günaydın canım :)

YEKTA61 Güzel canım aslında mint yeşilini severim ama çok mu açık geldi bana ne Tek parça dimi elbise olarak?

evet canım tek parça

Ayy yine kafam karıştı, isteme söz demek mi oluyo ?

Günaydın gelinciklerrrr

Günaydın kızlar dün okuldan sonra sevdicekle sinemaya gittik geç geldik dönemedim size:) bugünde dersim olmamasına rağmen erkenden uyandım şimdi yatak keyfi yapcam :)

Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalımm

Günaydın gelincikler
günaydın gelincikler :)
ben çok begendim canım elbiseyi :)

Günaydın yada tünaydın gelincikler

Canım bende ikisini de kiralamayı düşünüyodum. Ama aldığım yer satıyomuş kiralık vermiyomuş o yüzden satıl aldım ama fiyatları çok uygundu. 500lira bindallı 1500 lira gelinlikti:)
Gerçekten uygunmuş kuzum güle güle giy benim gözüm kaftanlarda ama onlar gelinlik parası yaa

Precious Hoş geldin canım :)

greenandblue Canım herkeste farklı şimdi benimkiler uzak yoldan geldiler o gece hem tanışma oldu hem beni istediler ve yüzük takıldı yani söz oldu,ilkbaharda da nişan olucak inşallah . Ama seninkiler önce tanışmaya gelicekler , yani o akşam istemicekler seni doğru anladım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…