- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
@tubbb Cam varsa da ben bilmiyorum canım
greenandblue Canım o zaman tak dediğin gibii nişanda da alyansla birlikte tek taşı takarsın hem annesinin yüzüğüydü o da biliyor teklif edildiğini ki zaten tanışmaya gelicekler annesinin gönlü olur çok hoşuna gider bence :) :)
"KARAR" : Tak tak takkk şu yüzüğüüüüüüüüü
@CHRKSSNGHN Evet künye iyi fikir ama malesef
EvetOrya karar verildi: takıyorum ..Zaten sadece aileler olacak, konu komşu dedikodu potansiyeli olacak kimse olmayacak
Yihuuuuuuuuuayy kız konu komşu olsa ne olur ne dicekler getirtme beni oraya
Country olucaksa kırık beyaz veya çok hafif kreme kaçan bir renk kesinlikle parlak değil ipek mat cila :)beyaz country bi mutfak istiyorum canım ben kçük elektikli aletleride gri aldım beyaz eşyalarda gri olur...
tezgah üstünde çok eşyayıda sevmiyorum ama bomboş kalsında istemiyorum :)
misafir yemek takımlarının bardaklarının filan konacagı dolabın kapaklarını camlı istiyorum mesela :)
uyum için perde halı avize sandalyeler aynı renklerde olsun istiyorum
küçük eşyalar olabilir english homedakiler hoşuma gidiyor mesela :)
Olur canım izmir :)Ne güzel yaaa kendi evimize çıkacağımız zaman direkt sana başvururum ben canım nerde oturuyordun bu arada?
parlak istemiyorum zaten canım ama ben mutfagımda yerlerinde beyaz olmasını istiyorum bi kaç resimde gördüm parke mi fayans mı ne oluyo onu bilmiyorum :)Country olucaksa kırık beyaz veya çok hafif kreme kaçan bir renk kesinlikle parlak değil ipek mat cila :)
Olabilir canım ama tezgahı beyaz yapma bence o zaman renk olsun :) Seramik daha mantıklı sudan etkilenmeyen parke deselerde etkilenbiliyo :) Aslında yerlerde garanit de kullanablirsin gerçekten çok şık ama maliyetli biraz :)parlak istemiyorum zaten canım ama ben mutfagımda yerlerinde beyaz olmasını istiyorum bi kaç resimde gördüm parke mi fayans mı ne oluyo onu bilmiyorum :)
merhaba hoşgeldin :)yaa bende şubatta sözleniyorum sanırııımhala gercek olacagına inanamıyorum.Ailelere haber ettik kendilerini hazırlamaları için erkek arkadasımla. İki gün öncede babama söyledik annemle . Hala belli olmaz ki diyorum etrafımdakilere inanamıyorum.. Şimdiden heycanlandım.. Bizim söz nişan beraber gibi olsun istiyorum aileler ve yakın akrabalar bizim evde isteme yapılır yüzük takılır işte pasta börek çay kahve ,sonrada yaza düğün..Nası geçiyo o gün ? nasıl giyindiniz? o kadar kalabalık neler konuşuluyo? ya gergin sessiz bi ortam olursa? hizmeti hep benmi yapacagım? kaç saat sürüyo oturmaları? ekstra hediye dagıtanınız oldu mu? oldu ise ne verdiniz? kafamda deli sorular
benimle engin bilgilerini yada tavsiyelerini paylaşacaklar şimdiden teşekkür ediyorummmmmmmm
reklamlarda görmüştüm graniti evet çok şık duruyor gerçekten bi söyliyim onuda :)Olabilir canım ama tezgahı beyaz yapma bence o zaman renk olsun :) Seramik daha mantıklı sudan etkilenmeyen parke deselerde etkilenbiliyo :) Aslında yerlerde garanit de kullanablirsin gerçekten çok şık ama maliyetli biraz :)
Cam tezgah çok kullanışlı olmuyo canım haberin olsun :)reklamlarda görmüştüm graniti evet çok şık duruyor gerçekten bi söyliyim onuda :)
tezgahı sevgilim tuhaf istiyo ayy yani anlamıyorum ya bu işlerden kendimce anlatmaya çalışıyorum
cam görünümlü tezgahlar var yada çakıl desenli olanlar filan o herşeyin görüntüsüne aldanıyo buda olsun buda olsun diye ortalıkta dolanıyo benden beter valla
neden ki:)Cam tezgah çok kullanışlı olmuyo canım haberin olsun :)
yaa bende şubatta sözleniyorum sanırııımhala gercek olacagına inanamıyorum.Ailelere haber ettik kendilerini hazırlamaları için erkek arkadasımla. İki gün öncede babama söyledik annemle . Hala belli olmaz ki diyorum etrafımdakilere inanamıyorum.. Şimdiden heycanlandım.. Bizim söz nişan beraber gibi olsun istiyorum aileler ve yakın akrabalar bizim evde isteme yapılır yüzük takılır işte pasta börek çay kahve ,sonrada yaza düğün..Nası geçiyo o gün ? nasıl giyindiniz? o kadar kalabalık neler konuşuluyo? ya gergin sessiz bi ortam olursa? hizmeti hep benmi yapacagım? kaç saat sürüyo oturmaları? ekstra hediye dagıtanınız oldu mu? oldu ise ne verdiniz? kafamda deli sorular
benimle engin bilgilerini yada tavsiyelerini paylaşacaklar şimdiden teşekkür ediyorummmmmmmm
merhaba hoşgeldin :)
isteme söz nişan herşey bir arada mı olcak :)
eğer hepsi bir arada olcaksa misafirler gelir birazcık zaman geçer kahveleri yaparsın kız isteme faslı gerçekleşir :)
baban seni verditen sonra çikolataları dağıtırsın daha sonra biri yüzüklerinizi keser kısa bi fotoğraf süreciniz olur :)
arkasından bi pasta kesersiniz ve ikramlar başlar :)
herşeye tek başına sen yetişemezsin tek başına kahveleri ve çikolataları ikram etmen yeterli olur :)
söz nişan bir arada olcagına göre uzun bi elbisede giyebilirsin kısada tercih edebilirsin :)
hediyelik konusuna gelince ben butik sabun ve mantar tıpalı şişelerde gül suyu dağıtıcam :)
başka sorun varsa yada atladığım bişey sorabilirsin :)
Merhaba canım hoşgeldin;
Babana ve ailelere söylemişsin demek artık herkes biliyor herşeyi heyecanlanman çok normal tabii ki heyecan olucak.Söz nişan beraber olucaksa hediyelik dağıtabilirsin.Ben şeker hamurundan söz kurabiyesi yapmıştım karşı taraf kalkmadan önce sepertimle beraber sunmuştum hepsine.Çok beğenmişler sonradan haberleri aldım bendeYakın aile fertleri ve karşı aile toplanır daha sonra hoşgeldiniz faslı sen karşı tarafı öpersin merak etme kısa bir süre sessizlikten sonra aileler konuşmaya kaynaşmaya başlayacaklardır.Bizimde öyle oldu hoş o sırada ezan okunuyordu o yüzden kimseden çıt çıkmıyordu İkramlardan önce kahveler yapılır içilir,seni babandan isterler daha sonra yüzükler takılır karşı tarafın almış olduğu çikolatalar tutulur.Sonra çay ve ikram servisine geçersiniz ki sen de ufak tefek yardım edebilirsin ama daha çok akrabaların yapmalı bunları.Sen sadece kahve ve çikolataları tutsan yeterli olur Başka sorun varsa yardımcı olalım
çok detay istersen bende detay çok canım ben sana genel hatlarıyla anlattım :)Evet söz isteme nişan hepsi bir arada olsun bi günde kurtulalım istiyorum canımAma salona sıgabilirmiyiz bilmiyorum ki.Annem nası istiyosan öyle olsun dedi .Şöyle bi hesapladım salona kassak biraz 30 kişi sıgdırırız gibi geldi ama az olur o. Bunedenle bilmiyorum uzun elbise zor olur gibi geliyo ama şık bi uzun tuvalet giymeyide cok isterdim tabi ..O uzun elbise kınaya kalır heralde .Kahve falanda vercem rahat oluyum madem .
Ay ne konuşuluyo acaba herkes heycanlı sonucta ya hep sessiz gergin bi ortam olurmu diye korkuyorum.Ben erkek arkadasımın yanınamı oturcam mesela nereye oturcam bunların hepsi ayrıntılı düşünmelik şeyler..Senin hediyelerinde cok mantıklı olmuş ,bende şey diye düşündüm baş harflerimizin oldugu bi eşya bi bişey bilemiyorum fikir bulamadım o konuda...
Bide ikramları şööle masaya koysak cupcake'ler işte süslü kurabiyeler renkli renkli, güzel design bi pasta, yine tabi yaprak sarması hamur işleri falan.herkes ordan tabagına isteddigini alsa...Çok avrupai mi oldu.. ??
Vuhuuuuuuçok detay istersen bende detay çok canım ben sana genel hatlarıyla anlattım :)
ben kahvelerin yanına şeker hamuruyla süslenmiş lokumlarda koyucam damat fincanına kurdele ve not olucak :)
söz mendili vericez karşı tarafa:)
günün anlam ve önemine uygun olsun diye bide isteme günümde minik kavanozlarda kahve vericem karşı tarafa:)
kahveleri aynalı bi tepside vericem :)
çikolataları ikram ederken yanında kolonyada olucak şişeyi süsliycem tabi ki:)
bu planlar isteme günüm için :)
nişan içinde aynen dedidiğn gibi açık büfe yapıcam renkli basit yiyeceklerden ama herkesin bi anda ordan alması zor olur ilk herkesin ikramını ben yapıcam :) tabaklar mutfakta hazır olucak ya pasta kesildikten sonra pastayıda ekleyip sunucam büfeyi tekrar almak isteyen olursa diye hazırlıycam bide çocuklar belki tekrar yemek ister filan :)
kapı kollarına sandalyelere tül bağlıycam
butik kurabiye yaptırcam :)
konuşma balonları hatıra çerçevesi olucak :)
büfenin üstünden kağıt ponpon güller sarkıcak misafirlerim giderkende hediyelerimi vericem :)yüzükler takılmadan erkek arkadaşının yanına oturma zaten onlar sende önce oturcakları için büyük olasılıkla erkek arkadaşının yanına biri oturmuş olur :)
evet canım evde olcak :) siz önce aileleri tanıştırmıycak mısınız :)VuhuuuuuuHarika hiç böyle ayrıntılar düşünmemiştim ama cok mantıklı evet..Sizin nişanda evde mi olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?