- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ben diyet tam gaz devam :)selam kızlar ben geldim nasılsınız neler yaptınız diyet nasıl gidyor baklım kızlar=)
hoşgeldin canım çok az kalmış düğüne nerde yaşıyorsun ki :)selam kızlar yaşım 22 öğretmenim
tanışma tarihim 25.09.2007
nişan tarihim 29.10.2014
düğün tarihim 30.01.2015
:) sürecim o kadar zor ilerliyor ki canlar evimin kurulduğu şehre çok çok uzağım bulunduğum yerde gelin iç çamaşırı dahi hayal
hiç bir hayalim olmuyor
Tanıştırcaz ayneen ,onuda sözden bir iki hafta önce falan yapcaz ..anneler bir tanışıyo babalarda bir tanışıyo sanırım dimi ?...Bide o var yaaevet canım evde olcak :) siz önce aileleri tanıştırmıycak mısınız :)
anneler bir babalar bir derken anlamadım canım :)Tanıştırcaz ayneen ,onuda sözden bir iki hafta önce falan yapcaz ..anneler bir tanışıyo babalarda bir tanışıyo sanırım dimi ?...Bide o var yaaheycandan karnıma agrılar giriyo
anneler bir babalar bir derken anlamadım canım :)
bizde ilk sevgilim yalnız geldi akşam yemegi yedik :)
3 gün sonrada ailesiyle geldi o şekilde aileler tanıştı yine akşam yemegine gelmişlerdi:)
ben diyet tam gaz devam :)
100 mekik
leslie 500 adım
1 bardak adaçayı
2 litre su :)
hamur işi yok
5 ten sonra yemek yok :)
selam kızlar yaşım 22 öğretmenim
nişan tarihim 29.10.2014
düğün tarihim 30.01.2015
:) sürecim o kadar zor ilerliyor ki canlar evimin kurulduğu şehre çok çok uzağım bulunduğum yerde gelin iç çamaşırı dahi hayal
hiç bir hayalim olmuyor
Bizim orda ayarladımda sevdiceğin memleketinde bilmiyorum hiç bi yerCanım kuaförü ayarladın mı?
Mutluhatuncuk valla planlarını okuyunca beni bidaha istesinler dedim :) Kendimi detaycı sanardım ben halt etmişim :)çok detay istersen bende detay çok canım ben sana genel hatlarıyla anlattım :)
ben kahvelerin yanına şeker hamuruyla süslenmiş lokumlarda koyucam damat fincanına kurdele ve not olucak :)
söz mendili vericez karşı tarafa:)
günün anlam ve önemine uygun olsun diye bide isteme günümde minik kavanozlarda kahve vericem karşı tarafa:)
kahveleri aynalı bi tepside vericem :)
çikolataları ikram ederken yanında kolonyada olucak şişeyi süsliycem tabi ki:)
bu planlar isteme günüm için :)
nişan içinde aynen dedidiğn gibi açık büfe yapıcam renkli basit yiyeceklerden ama herkesin bi anda ordan alması zor olur ilk herkesin ikramını ben yapıcam :) tabaklar mutfakta hazır olucak ya pasta kesildikten sonra pastayıda ekleyip sunucam büfeyi tekrar almak isteyen olursa diye hazırlıycam bide çocuklar belki tekrar yemek ister filan :)
kapı kollarına sandalyelere tül bağlıycam
butik kurabiye yaptırcam :)
konuşma balonları hatıra çerçevesi olucak :)
büfenin üstünden kağıt ponpon güller sarkıcak misafirlerim giderkende hediyelerimi vericem :)yüzükler takılmadan erkek arkadaşının yanına oturma zaten onlar sende önce oturcakları için büyük olasılıkla erkek arkadaşının yanına biri oturmuş olur :)
terazi burcu olmak bişeyMutluhatuncuk valla planlarını okuyunca beni bidaha istesinler dedim :) Kendimi detaycı sanardım ben halt etmişim :)
Kızlaarr hazırlıklarım bitti yarın gelince evi bi daha süpürcem sonra kısırı yapacam ve hazırım:)
Ben nişanlıma osmanlı fincanlarına yapmıştım kahvesini ama nottur kurdaledir hiç aklıma gelmedi nota ne yazcaksın :)terazi burcu olmak bişey
gelmedi mi daha canım 2 ay olduO zaman gerek yok canım :)
Onlar gelene kadar.. Ben dayanamıyorum alıyorum sürekli valla..
En başta ezan okunması da cok güzel olmuş aslında manevi acıdan inşallah hep hayırla devam eder canımmm
Ben hediye olarak baş harklerimizin oldugu bi eşyamı yaptırsam dedim şaçmamı olurki ..nası bi eşya oldugunu tabi bilmiyorum ...İkramlar konusundada salondaki masayı cupcakeler süslü kurabiye pastalar yine klasik yaprak sarmalar börek vb hamurişi falan süslesem estetik bi şekilde onlarda ne istiyosa ordan alsa öyle oluyomuayıpmı olur ?
Buarada ben kayseriliyim onlarda osmaniyeli cok avrupai aileler degiliz zaten de ..Bilemedim öyle masadan aldırmak oluyomu..
bide ben erkek arkadasımın yanınamı oturcam ?
Ben ümidi kesmeye başladım artık..gelmedi mi daha canım 2 ay oldu
selam kızlar yaşım 22 öğretmenim
nişan tarihim 29.10.2014
düğün tarihim 30.01.2015
hiç bir hayalim olmuyor
Canım hayırdr nodu yıne? neden kesıyosun bakıym sen ümidni?Ben ümidi kesmeye başladım artık..
Yok canım kargodan ümidimi kestimCanım hayırdr nodu yıne? neden kesıyosun bakıym sen ümidni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?