2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

selam kızlar yaşım 22 öğretmenim
tanışma tarihim 25.09.2007
nişan tarihim 29.10.2014
düğün tarihim 30.01.2015
:) sürecim o kadar zor ilerliyor ki canlar evimin kurulduğu şehre çok çok uzağım bulunduğum yerde gelin iç çamaşırı dahi hayal
hiç bir hayalim olmuyor

hoşgeldin canım çok az kalmış düğüne nerde yaşıyorsun ki :)

evet canım evde olcak :) siz önce aileleri tanıştırmıycak mısınız :)
Tanıştırcaz ayneen ,onuda sözden bir iki hafta önce falan yapcaz ..anneler bir tanışıyo babalarda bir tanışıyo sanırım dimi ?...Bide o var yaaheycandan karnıma agrılar giriyo

Tanıştırcaz ayneen ,onuda sözden bir iki hafta önce falan yapcaz ..anneler bir tanışıyo babalarda bir tanışıyo sanırım dimi ?...Bide o var yaaheycandan karnıma agrılar giriyo
anneler bir babalar bir derken anlamadım canım :)
bizde ilk sevgilim yalnız geldi akşam yemegi yedik :)
3 gün sonrada ailesiyle geldi o şekilde aileler tanıştı yine akşam yemegine gelmişlerdi:)

anneler bir babalar bir derken anlamadım canım :)
bizde ilk sevgilim yalnız geldi akşam yemegi yedik :)
3 gün sonrada ailesiyle geldi o şekilde aileler tanıştı yine akşam yemegine gelmişlerdi:)

hieee o şekil..Erkek arkadaşım şer dedi gecen bana annem gelmak istiyo size annenle falan tanışmak istiyo dedi (babam evde yokken tabi) daha sonra bi günde babası falanlamı gelirler artık bilemiyorum...Kuzenimde gecen yıl bu zamanlar sözlenmişti onda damadın annesi eve gelmiş teyzemler tanışmış babasıda eniştemin iş yerine gitmiş tanışmış....Ondan ddedim acaba ayrı ayrımı olcak diye

selam cnm hosgeldin neden cnm istedin olmuyor

Kızlaarr hazırlıklarım bitti yarın gelince evi bi daha süpürcem sonra kısırı yapacam ve hazırım:)

Mutluhatuncuk valla planlarını okuyunca beni bidaha istesinler dedim :) Kendimi detaycı sanardım ben halt etmişim :)

Evet canım güzel oldu tabii ki.Yoo neden saçma olsun ki bende dediğim gibi şeker hamurundan kurabiye yaptım ikimizin adını ve tarihi yazdım kalp şeklindeydi jelatinledim ve kurdeleledim çok güzel oldu..Ayıp olmaz ama şöyle yaparsın bence,önce hani herkese tabak hazırlarsın hani tabaklarındakiler azaldıkça sorarsın arzu ettiğiniz birşey varsa buyrun diye yada sen tabakla yanlarına gidersin istermisiniz gibisinden ..Canım erkek arkadaşının yanına oturamazsın bence hem geldiklerinde elbet biri oturur hem sende herkesin içinde gidip oturma zaten ben bile salonda değilde kapının önündeyim önce sonradan içeri geçtim yavaşça :) beni istedikleri zamanda sözlüm tekli koltuktaydı onun yanındaki tekli koltuktada halam vardı kalktı kaş göz yaptı gel sen otur diye bende oturdum hemencik :) tekli koltuklarda yan yanaydık yani :) Çok güzeldii

Merhaba canım hoşgeldin,
Nerede oturucaksın ki neden alamıyorsun hiç mi yok mağaza yoksa karşı taraf sevmiyor mu böyle şeyler almayı yada nişanlın? Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…