2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Allahım ben niye hala herkesi karıştırıyorum yaa Sen baya baya iyisin ablana göre kuzum heeee dur geçen hafta mı iki hafta önce mi ne sevgilin evlenme teklifi etmişti sana dimi şimdi jeton düştü

hepimize hayırlı uğurlu olsun kızlar bende mutfak takıntısı başladı :)
acaba avize halı ve perdeyi aynı renk alıp öyle mi uyum bulsam :)
İkinci foto benim telde de var kuzum bayıldım o mutfağa bide 5.fotoda ki mutfağa aşık oldummmm halı perde avize uyumu çok mantıklı canım bende öyla düşünüyorum

İkinci foto benim telde de var kuzum bayıldım o mutfağa bide 5.fotoda ki mutfağa aşık oldummmm halı perde avize uyumu çok mantıklı canım bende öyla düşünüyorum
renge karar verip küçük aksesuarlar alıyım diyorum kokoş bi mutfagım olcak sanırım ince detaylar olmalı off offf bu eksikler hiç bitmiyo

Ben severim araştırmayı canım tmm o halde krizin geçtiyse rahatça uyursun bu gece
Umarım tasarimcibayan unda merakını giderebilmişimdir
Gitmiştir gitmiştir Bu arada tasarimcibayan siz maşrapaya ne diyorsunuz onu merak ettim?

Kızlar aklıma takılan birşey var..Şİmdi evlenmek teklifi ederken taktığı yüzüğü,tanışmaya geldiklerinde taksam mı, takmasam mı?
Ben takmadım canım tanışmaya geldiler bizde gittik hiçbirinde takmadım ama ilk defa geçen gün onlarla çamlıca tepesinde buluştuk o zaman taktım tanışmadan itibaren 2 ay geçti ve arada iki kez buluştuk samimi olmaya başlayınca taktım yani nedense başta takmaya utandım Sonra taktığım gün işte nişan alışverişi tarihi falan konuşuldu kayınvalidem dedi ki nişanda bunu da tekrar takın siz insanlarr görsünler tektaşını hemde nişanla beraber söz gibi de olur dedi bende ok mammy dedim (son kısım şaka tebi )

Ben sana kısaca anlatayım en iyisi.:)

23 Kasım 2014 de birinci yılımızda evlenme teklifi etti.
06 aralık 2014 de Sevgilim ailemle tanıştı.
20 aralık 2014 de ise aileler tanışacak :)
kısmetse ocak sonu gibi nişan olucak

Bu arada herkes karıştırıyor bende dahil

renge karar verip küçük aksesuarlar alıyım diyorum kokoş bi mutfagım olcak sanırım ince detaylar olmalı off offf bu eksikler hiç bitmiyo
Kuzu dolapların tavana kadar olup bayada çok olursa tüm ıvır zıvırı alır böylelikle bilblo yada aksesuarlarını koyacak yerlerinde kalır ona göre mutfağını yaptır bi iç mimarla görüşüyordun galiba dimi onunla anlat isteklerini işte gerçi bu dekoratörlerin işine giriyor galiba yada mobilyacıların

Aslında şu yazdığın gibi künyelerimiz olsa böyle her mesajda göreceğimiz çok çabuk hafızamıza kazınır.. Bu arada ikinci tahminim tutmuş

mimarla grüşüyoruz hala canım 3 boyutlu çizimler yapılcak parke kapı boya katalogları filan gelcek onlar gelsin sizede sorcam :)

hey allahım yaa ok mammy he sesli güldüm vallahi
Şöyle bir durum var canım, kısaca açıklayayım..Ben annesiyle tanıştıktan sonra, annesi bana takılan yüzüğü yaptırmaya başlamış.Evlilik teklifi etmeden öncede erkek arkadaşıma vermiş.Bu durumda yüzük annesinin beğendiği yüzük olmuş oluyo..Bende tekliften sonra hep taktım, kendi ailemde gördü..Şimdi geldiklerinde takmasam ayıp mı olur?

Beyaz yapıcaksan herşey gider beyazla ben bi çoğunu siyah aldım mesela küçüklerin bide mor yada böyle pembe aksesuarlarla renk vericem :) İç mimarım bende mobilya dekorasyonda calısıyorum ama

Beyaz yapıcaksan herşey gider beyazla ben bi çoğunu siyah aldım mesela küçüklerin bide mor yada böyle pembe aksesuarlarla renk vericem :) İç mimarım bende mobilya dekorasyonda calısıyorum ama
beyaz country bi mutfak istiyorum canım ben kçük elektikli aletleride gri aldım beyaz eşyalarda gri olur...
tezgah üstünde çok eşyayıda sevmiyorum ama bomboş kalsında istemiyorum :)
misafir yemek takımlarının bardaklarının filan konacagı dolabın kapaklarını camlı istiyorum mesela :)
uyum için perde halı avize sandalyeler aynı renklerde olsun istiyorum
küçük eşyalar olabilir english homedakiler hoşuma gidiyor mesela :)

Evet hatırlıyorum annesini yüzüğü olduğunu hatta topikçe aayyyyy falan olmuştuk.. Canım o zaman tak bence sizin durum farklı kadın o kadar uğraşmış dolayısıyla erkek arkadaşının evlenme teklifi edeceğinden de haberi olmuş oluyor kadının büyük ihtimalle bekler takmanı

Çok pis gaza geldim, takıcam Çok teşekkür ederim kızlarrrr

Ne güzel yaaa kendi evimize çıkacağımız zaman direkt sana başvururum ben canım nerde oturuyordun bu arada?

Ay hic konusu gecmedi valla adini ilk kez burda duydum. Adi bile varmis
Ben bulucam sana tasarimcibayan hatta aynalı,altın varaklı yaptırıcam
Ben evlenene kadar cikar belki

tasarimcibayan Cam varsa da ben bilmiyorum canım

greenandblue Canım o zaman tak dediğin gibii nişanda da alyansla birlikte tek taşı takarsın hem annesinin yüzüğüydü o da biliyor teklif edildiğini ki zaten tanışmaya gelicekler annesinin gönlü olur çok hoşuna gider bence :) :)
"KARAR" : Tak tak takkk şu yüzüğüüüüüüüüü

ValentinusNF Evet künye iyi fikir ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…