- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Allahım ben niye hala herkesi karıştırıyorum yaaŞimdi pek sevilir eniştem ama maşallahCanım benim daha istemem olmadı..Geçen hafta sonu erkek arkadaşım ailemle tanıştı..20 aralıkta da aileler tanışacak..Ocakta da isteme ve nişan kısmetse.. Yani toplamında nişan ile birlikte 3 kere gelmiş olacaklar..Tek geldiğini saymıyorum..Yine ablama oranla gayet iyiyimm
İkinci foto benim telde de var kuzum bayıldım o mutfağa
hepimize hayırlı uğurlu olsun kızlar bende mutfak takıntısı başladı :)
acaba avize halı ve perdeyi aynı renk alıp öyle mi uyum bulsam :)
Anam bizim maşrapayı beğenmedi :) çiçekli güllü dallı olanı da var:)
tasarimcibayan ' a sevgilerimle
https://www.google.com.tr/search?q=çiçekli maşrapa&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1z6IVMmLK4fxaorwgcAH&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=desenli maşrapa&facrc=_&imgdii=_&imgrc=nRyhCsjcAx_21M%3A;ufphT-MGHXYnxM;http%3A%2F%2Fwww.mutfakev.com%2Fozer-desenli-masrapa-15-lt-1166-47-B.jpg;http%3A%2F%2Fwww.mutfakev.com%2FU4710%2C179%2Cozer-desenli-masrapa-15-lt-temizlik-grubu-ozer.htm;600;600
Varsa bende alırım kuzum bildiğin 50 yıl önceki maşrapalar
Ya ahahaa neler var yaa :) ama ben hala begenmedim ya. Cam boyle şık bisey yok mu yaaBen severim araştırmayı canımtmm o halde krizin geçtiyse rahatça uyursun bu gece
Umarımtasarimcibayan unda merakını giderebilmişimdir
renge karar verip küçük aksesuarlar alıyım diyorum kokoş bi mutfagım olcak sanırım ince detaylar olmalı off offf bu eksikler hiç bitmiyoİkinci foto benim telde de var kuzum bayıldım o mutfağabide 5.fotoda ki mutfağa aşık oldummmm halı perde avize uyumu çok mantıklı canım bende öyla düşünüyorum
Gitmiştir gitmiştirBen severim araştırmayı canımtmm o halde krizin geçtiyse rahatça uyursun bu gece
Umarımtasarimcibayan unda merakını giderebilmişimdir
Ben takmadım canım tanışmaya geldiler bizde gittik hiçbirinde takmadım ama ilk defa geçen gün onlarla çamlıca tepesinde buluştuk o zaman taktım tanışmadan itibaren 2 ay geçti ve arada iki kez buluştuk samimi olmaya başlayınca taktım yani nedense başta takmaya utandımKızlar aklıma takılan birşey var..Şİmdi evlenmek teklifi ederken taktığı yüzüğü,tanışmaya geldiklerinde taksam mı, takmasam mı?
Allahım ben niye hala herkesi karıştırıyorum yaaSen baya baya iyisin ablana göre kuzum heeee dur geçen hafta mı iki hafta önce mi ne sevgilin evlenme teklifi etmişti sana dimi şimdi jeton düştü
İkinci foto benim telde de var kuzum bayıldım o mutfağabide 5.fotoda ki mutfağa aşık oldummmm halı perde avize uyumu çok mantıklı canım bende öyla düşünüyorum
Kuzu dolapların tavana kadar olup bayada çok olursa tüm ıvır zıvırı alır böylelikle bilblo yada aksesuarlarını koyacak yerlerinde kalır ona göre mutfağını yaptır bi iç mimarla görüşüyordun galiba dimi onunla anlat isteklerini işte gerçi bu dekoratörlerin işine giriyor galiba yada mobilyacılarınrenge karar verip küçük aksesuarlar alıyım diyorum kokoş bi mutfagım olcak sanırım ince detaylar olmalı off offf bu eksikler hiç bitmiyo
Ya ahahaa neler var yaa :) ama ben hala begenmedim ya. Cam boyle şık bisey yok mu yaa
Aslında şu yazdığın gibi künyelerimiz olsa böyle her mesajda göreceğimiz çok çabuk hafızamıza kazınır.. Bu arada ikinci tahminim tutmuşBen sana kısaca anlatayım en iyisi.:)
23 Kasım 2014 de birinci yılımızda evlenme teklifi etti.
06 aralık 2014 de Sevgilim ailemle tanıştı.
20 aralık 2014 de ise aileler tanışacak :)
kısmetse ocak sonu gibi nişan olucak
Bu arada herkes karıştırıyor bende dahil
Sanki bende böyle duydum. sağdan soldan söylenenleri pek takmam ama bilemedim ki
mimarla grüşüyoruz hala canım 3 boyutlu çizimler yapılcak parke kapı boya katalogları filan gelcek onlar gelsin sizede sorcam :)Kuzu dolapların tavana kadar olup bayada çok olursa tüm ıvır zıvırı alır böylelikle bilblo yada aksesuarlarını koyacak yerlerinde kalır ona göre mutfağını yaptır bi iç mimarla görüşüyordun galiba dimi onunla anlat isteklerini işte gerçi bu dekoratörlerin işine giriyor galiba yada mobilyacıların
Gitmiştir gitmiştirBu arada tasarimcibayan siz maşrapaya ne diyorsunuz onu merak ettim?
Ben takmadım canım tanışmaya geldiler bizde gittik hiçbirinde takmadım ama ilk defa geçen gün onlarla çamlıca tepesinde buluştuk o zaman taktım tanışmadan itibaren 2 ay geçti ve arada iki kez buluştuk samimi olmaya başlayınca taktım yani nedense başta takmaya utandımSonra taktığım gün işte nişan alışverişi tarihi falan konuşuldu kayınvalidem dedi ki nişanda bunu da tekrar takın siz insanlarr görsünler tektaşını hemde nişanla beraber söz gibi de olur dedi bende ok mammy dedim (son kısım şaka tebi )
Beyaz yapıcaksan herşey gider beyazla ben bi çoğunu siyah aldım mesela küçüklerin bide mor yada böyle pembe aksesuarlarla renk vericem :) İç mimarım bende mobilya dekorasyonda calısıyorum amaKuzu dolapların tavana kadar olup bayada çok olursa tüm ıvır zıvırı alır böylelikle bilblo yada aksesuarlarını koyacak yerlerinde kalır ona göre mutfağını yaptır bi iç mimarla görüşüyordun galiba dimi onunla anlat isteklerini işte gerçi bu dekoratörlerin işine giriyor galiba yada mobilyacıların
Aslında şu yazdığın gibi künyelerimiz olsa böyle her mesajda göreceğimiz çok çabuk hafızamıza kazınır.. Bu arada ikinci tahminim tutmuş
İçinden geleni yap canım
beyaz country bi mutfak istiyorum canım ben kçük elektikli aletleride gri aldım beyaz eşyalarda gri olur...Beyaz yapıcaksan herşey gider beyazla ben bi çoğunu siyah aldım mesela küçüklerin bide mor yada böyle pembe aksesuarlarla renk vericem :) İç mimarım bende mobilya dekorasyonda calısıyorum ama
Evet hatırlıyorum annesini yüzüğü olduğunu hatta topikçe aayyyyyhey allahım yaa ok mammy he sesli güldüm vallahi
Şöyle bir durum var canım, kısaca açıklayayım..Ben annesiyle tanıştıktan sonra, annesi bana takılan yüzüğü yaptırmaya başlamış.Evlilik teklifi etmeden öncede erkek arkadaşıma vermiş.Bu durumda yüzük annesinin beğendiği yüzük olmuş oluyo..Bende tekliften sonra hep taktım, kendi ailemde gördü..Şimdi geldiklerinde takmasam ayıp mı olur?
Evet hatırlıyorum annesini yüzüğü olduğunu hatta topikçe aayyyyyfalan olmuştuk.. Canım o zaman tak bence sizin durum farklı kadın o kadar uğraşmış dolayısıyla erkek arkadaşının evlenme teklifi edeceğinden de haberi olmuş oluyor kadının büyük ihtimalle bekler takmanı
Ne güzel yaaa kendi evimize çıkacağımız zaman direkt sana başvururum ben canım nerde oturuyordun bu arada?Beyaz yapıcaksan herşey gider beyazla ben bi çoğunu siyah aldım mesela küçüklerin bide mor yada böyle pembe aksesuarlarla renk vericem :) İç mimarım bende mobilya dekorasyonda calısıyorum ama
Ay hic konusu gecmedi valla adini ilk kez burda duydum. Adi bile varmisGitmiştir gitmiştirBu arada tasarimcibayan siz maşrapaya ne diyorsunuz onu merak ettim?
Ben takmadım canım tanışmaya geldiler bizde gittik hiçbirinde takmadım ama ilk defa geçen gün onlarla çamlıca tepesinde buluştuk o zaman taktım tanışmadan itibaren 2 ay geçti ve arada iki kez buluştuk samimi olmaya başlayınca taktım yani nedense başta takmaya utandımSonra taktığım gün işte nişan alışverişi tarihi falan konuşuldu kayınvalidem dedi ki nişanda bunu da tekrar takın siz insanlarr görsünler tektaşını hemde nişanla beraber söz gibi de olur dedi bende ok mammy dedim (son kısım şaka tebi )
Ben evlenene kadar cikar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?