- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Kıyamam yaaa ne çektişmişsiniz çocuğaGelip bir daha istemesinler diye kaçtı,Paşamız köye gidip düşünecekmiş ..Eniştem artık düzenli olarak geliyordu ne yapsın
Üzülme canım benimde yokbenim hala maşrapam yok
Benim gidişatım da o olacakAyy canım onu hiç sorma inan yer kaplayacak, nereye koyucam diye çeyiz almıyorum benSevmiyorum heryerde bir eşya olmasını..En son aldıklarımı odama koydum, Oda zaten küçük..Son zamanlara doğru odayı çeyizlere bırakıp salonda yatarım heralde
Amann hiç takma valla önceden herşeyi düşünüp takıyodum artık yok valla kim alınıyosa alınsın yanisıyırdım vallah
Kız sen ne araştırmacısın öyle helal olsun ilk defa görüyorum desenli maşrapa@tubbb ' a sevgilerimle
https://www.google.com.tr/search?q=çiçekli maşrapa&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1z6IVMmLK4fxaorwgcAH&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=desenli maşrapa&facrc=_&imgdii=_&imgrc=nRyhCsjcAx_21M%3A;ufphT-MGHXYnxM;http%3A%2F%2Fwww.mutfakev.com%2Fozer-desenli-masrapa-15-lt-1166-47-B.jpg;http%3A%2F%2Fwww.mutfakev.com%2FU4710%2C179%2Cozer-desenli-masrapa-15-lt-temizlik-grubu-ozer.htm;600;600
Kıyamam yaaa ne çektişmişsiniz çocuğasenin ki çabuk oldu ama dimi kaç kere gelmişlerdi istemeye?
Kız sen ne araştırmacısın öyle helal olsun ilk defa görüyorum desenli maşrapatamam şahsen maşrapa krizim sona erdi bunları görünce artık geceleri daha rahat uyuyabilirm
takmıştım canım yani teklif ettiği gün taktım sonra hiç çıkarmadım :)Kızlar aklıma takılan birşey var..Şİmdi evlenmek teklifi ederken taktığı yüzüğü,tanışmaya geldiklerinde taksam mı, takmasam mı?
Ben öbür yüzükler takıldığında takmıstım. Öbür türlü istesenizde istemesenizde ben yüzüğü taktım gibi olurmuş bizimkilere göre böyleydi tabi canımKızlar aklıma takılan birşey var..Şİmdi evlenmek teklifi ederken taktığı yüzüğü,tanışmaya geldiklerinde taksam mı, takmasam mı?
Kızlar aklıma takılan birşey var..Şİmdi evlenmek teklifi ederken taktığı yüzüğü,tanışmaya geldiklerinde taksam mı, takmasam mı?
Ben öbür yüzükler takıldığında takmıstım. Öbür türlü istesenizde istemesenizde ben yüzüğü taktım gibi olurmuş bizimkilere göre böyleydi tabi canım
Söz kesimi olduğu için bana o gece takılmıştı zaten canım,ama tanışmaya geliyor sizinkiler bilemiyorum böyle bir şey yaşamadım ben :)
Dediğim gibi canım bizimkilere göre böyleydi bence takılabilirdi ama önceden takanlara baya laf ettiler falan bende çok şey yapmadım öbürüyle beraber taktım :)Bende böyle birşey duydum da o yüzden size sorayım dedim
Canım benimm illa ki bir cevap istiyorsan bence tak sonuçta teklif edilmiş ve tanışmaya geliyorlar ben olsam takardım hem söz günü de sende olucakki yüzük onlar gelmeden önce tepsiye koyucaksın kurdeleliceksin o kadar
Oldu mu şimdiii
Dediğim gibi canım bizimkilere göre böyleydi bence takılabilirdi ama önceden takanlara baya laf ettiler falan bende çok şey yapmadım öbürüyle beraber taktım :)
bu defada niye takmadın diye sylenmesinler:)Sanki bende böyle duydum. sağdan soldan söylenenleri pek takmam ama bilemedim ki
bu defada niye takmadın diye sylenmesinler:)
içinden nasıl geçiyosa öyle yap ben o gün çıkarmamıştım yüzüğümü bi sakıncasıda yok bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?