2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim gidişatım da o olacak bende hiçbir şey almıyorum aynı sebeptren de artık yavaştan almaya başlıcam mayıst düğün kısmetse

Kıyamam yaaa ne çektişmişsiniz çocuğa senin ki çabuk oldu ama dimi kaç kere gelmişlerdi istemeye?

Şimdi pek sevilir eniştem ama maşallah Canım benim daha istemem olmadı..Geçen hafta sonu erkek arkadaşım ailemle tanıştı..20 aralıkta da aileler tanışacak..Ocakta da isteme ve nişan kısmetse..Yani toplamında nişan ile birlikte 3 kere gelmiş olacaklar..Tek geldiğini saymıyorum..Yine ablama oranla gayet iyiyimm

hepimize hayırlı uğurlu olsun kızlar bende mutfak takıntısı başladı :)
acaba avize halı ve perdeyi aynı renk alıp öyle mi uyum bulsam :)

Kız sen ne araştırmacısın öyle helal olsun ilk defa görüyorum desenli maşrapa tamam şahsen maşrapa krizim sona erdi bunları görünce artık geceleri daha rahat uyuyabilirm

Ben severim araştırmayı canım tmm o halde krizin geçtiyse rahatça uyursun bu gece
Umarım @tubbb unda merakını giderebilmişimdir

Kızlar aklıma takılan birşey var..Şİmdi evlenmek teklifi ederken taktığı yüzüğü,tanışmaya geldiklerinde taksam mı, takmasam mı?

Kızlar aklıma takılan birşey var..Şİmdi evlenmek teklifi ederken taktığı yüzüğü,tanışmaya geldiklerinde taksam mı, takmasam mı?
Ben öbür yüzükler takıldığında takmıstım. Öbür türlü istesenizde istemesenizde ben yüzüğü taktım gibi olurmuş bizimkilere göre böyleydi tabi canım

Söz kesimi olduğu için bana o gece takılmıştı zaten canım,ama tanışmaya geliyor sizinkiler bilemiyorum böyle bir şey yaşamadım ben :)

Canım benimm illa ki bir cevap istiyorsan bence tak sonuçta teklif edilmiş ve tanışmaya geliyorlar ben olsam takardım hem söz günü de sende olucakki yüzük onlar gelmeden önce tepsiye koyucaksın kurdeleliceksin o kadar
Oldu mu şimdiii

ahaaa yine aklım karıştı, kuzu biz söz yapmıcaz ki..Nişan yapıcaz..Nişanda alyans takılır ki, nasıl bende olacak yüzükler..?

Benimde nerden geldi aklım bilmiyorum ama, sanki takılmasa daha yerinde olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…