Allahımm musmutlu bir gün olsun kararlı müşterilerle beraber
Kararlıİnşallah canım :) kararlı müşteriler derken?
Aminnnn inşallah canım :) nasılsın
İyim canım okuldayım öğrencilerle velilerle uğraşıp gidiyoruz:)Aminnnn inşallah canım :) nasılsın
Senin isinde benmki gibi sabir istiyor deseneAllahımm musmutlu bir gün olsun kararlı müşterilerle beraber
Allah yardım etsin canım :)İyim canım okuldayım öğrencilerle velilerle uğraşıp gidiyoruz:)
Aynen canım dolabın içinde elbise nasıl gözüküyor diye 3 boyutlu çizim yaptırılır mı insaffSenin isinde benmki gibi sabir istiyor desene
Benim bi musterim 3 ay bekletti beni baski icin. Onay veriyo bisey degistiriyordu. en son onaylastik baskiya gonderdim dosyayi. Hala ariyip ya bunu da degistirelim mi diyordu. Baska bi musterim tam 5 ay benimle mesai yapti her gun sabahtan geliyordu isi beraber yapiyorduk.Aynen canım dolabın içinde elbise nasıl gözüküyor diye 3 boyutlu çizim yaptırılır mı insaff
Ayyy resmen cinnet sebebi ya ben öyle olunca parçayı kestik artık diyorum en sonundaBenim bi musterim 3 ay bekletti beni baski icin. Onay veriyo bisey degistiriyordu. en son onaylastik baskiya gonderdim dosyayi. Hala ariyip ya bunu da degistirelim mi diyordu. Baska bi musterim tam 5 ay benimle mesai yapti her gun sabahtan geliyordu isi beraber yapiyorduk.
selam hatunlar ne var ne yok nasılsınızzz
İyi canım sen nasılsın :)selam hatunlar ne var ne yok nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?