slm kızlar.bi süredir uğrayamadım buraya.sıkıntılı bir dönemdi hala da geçiriyorumevime hırsız girdi,banka kartım kopyalandı tüm maaşım çekildi off off hiç keyfim yok sizler nasılsınız?
Hoşgeldin canım geçmiş olsun üzüldüm senin adınaGeçenlerde haberlerde duydum bende bu kart kopyalama yaptıklarını büyük geçmiş olsun
İltifat etmeye bahane arıyorlar bazen ne de güzel oluyorAnladım canım beğenirsin haftasonun var daha ne zaman geliyorlar??
Ooooo baya yoğun bir hafta olmuş canımne olsun valla bende bir değişiklik yok sevdiceğimle konuştum az önce dışarı çıktığımda sesin ne güzel geliyo diyo dedim her zamanki sesim güldüm , yok değişik bi tonu tınısı var bu sefer diyo dedim güldürme beni hızlı hızlı yürüme sesin çok güzel heyecanlı geliyo diyo deli mi ne
tşk ederimbende işte hep duyardımda insan başına gelmeden bilmiyor
canım çok geçmiş olsun yaaslm kızlar.bi süredir uğrayamadım buraya.sıkıntılı bir dönemdi hala da geçiriyorumevime hırsız girdi,banka kartım kopyalandı tüm maaşım çekildi off off hiç keyfim yok sizler nasılsınız?
İltifat etmeye bahane arıyorlar bazen ne de güzel oluyor
nerde yaşıyodun ki canım magaza listeleri var hangi şehirlerde olduğuna dair :)Yap canım bunlar olmasada olan şeyler ama güzel detaylar ayrıntılar hoş olu not falan :)
İşte mağazası yok burda oysho nun yüzden netten alıyım dediydim ama bende bulamadm nette :)
inanmıyorum çok geçmiş olsun canım çalanada zehir olsun inşallah o paraslm kızlar.bi süredir uğrayamadım buraya.sıkıntılı bir dönemdi hala da geçiriyorumevime hırsız girdi,banka kartım kopyalandı tüm maaşım çekildi off off hiç keyfim yok sizler nasılsınız?
Eskişehir canım esparkta görünüyo ama şuan yok diye biliyorum ilk acıldıgı zaman vardır belkı o zamanda ben kesfedememişim onu :)nerde yaşıyodun ki canım magaza listeleri var hangi şehirlerde olduğuna dair :)
inanmıyorum çok geçmiş olsun canım çalanada zehir olsun inşallah o para
kızlar bu seti alacagımı sylemiştim ya salı günü sipariş vermiştim şimdi geldi çok güzel gerçekten memnun kaldım :)
netten adım canım 47 lira kargosu kapıda ödemesi filan :)Canım cok güzel duruyo gercekten nettenmı aldın ne kadardı?
Çok geçmiş olsun canım sen iyisin ama dimislm kızlar.bi süredir uğrayamadım buraya.sıkıntılı bir dönemdi hala da geçiriyorumevime hırsız girdi,banka kartım kopyalandı tüm maaşım çekildi off off hiç keyfim yok sizler nasılsınız?
Aaaa iyiymişşşşnetten adım canım 47 lira kargosu kapıda ödemesi filan :)
hayırlısı olsun canım hepimiz için :)Bizde 15.05.15 istiyoduk :) Ama bizimde ağustosa kaldı canım
Öyle canım ya cana gelmedi ya diyosun ama sonucta senınde maaşın gıtmıs üzüldüm gercekten maas kartımız yok ama kredı kartlarndan korkuyorm bende valla borcuna bakasım gelmıyo artık atm lerden
canım çok geçmiş olsun yaa
inanmıyorum çok geçmiş olsun canım çalanada zehir olsun inşallah o para
Çok geçmiş olsun canım sen iyisin ama dimi
canım nişanlığım dikiliyor az kaldı bitmesine giyeceğim ayakkabıya göre boyunu ayarayacaklar. oyüzden pazartesi almam lazım ayın 15i olduğu için söz elbisemide bidahaki maaşta alamam bu ay alayım aradan çıksın dieBiraz daha varmış canım zamanın neden pazartesine kadar diye sınır koydun kendine?
canım nişanlığım dikiliyor az kaldı bitmesine giyeceğim ayakkabıya göre boyunu ayarayacaklar. oyüzden pazartesi almam lazım ayın 15i olduğu için söz elbisemide bidahaki maaşta alamam bu ay alayım aradan çıksın die
çok geçmiş olsun canım benimmslm kızlar.bi süredir uğrayamadım buraya.sıkıntılı bir dönemdi hala da geçiriyorumevime hırsız girdi,banka kartım kopyalandı tüm maaşım çekildi off off hiç keyfim yok sizler nasılsınız?
slm kızlar.bi süredir uğrayamadım buraya.sıkıntılı bir dönemdi hala da geçiriyorumevime hırsız girdi,banka kartım kopyalandı tüm maaşım çekildi off off hiç keyfim yok sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?