2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hoşgeldin canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına Geçenlerde haberlerde duydum bende bu kart kopyalama yaptıklarını büyük geçmiş olsun

İltifat etmeye bahane arıyorlar bazen ne de güzel oluyor

tşk ederim bende işte hep duyardımda insan başına gelmeden bilmiyor

Öyle canım ya cana gelmedi ya diyosun ama sonucta senınde maaşın gıtmıs üzüldüm gercekten maas kartımız yok ama kredı kartlarndan korkuyorm bende valla borcuna bakasım gelmıyo artık atm lerden

canım çok geçmiş olsun yaa

Yap canım bunlar olmasada olan şeyler ama güzel detaylar ayrıntılar hoş olu not falan :)

İşte mağazası yok burda oysho nun yüzden netten alıyım dediydim ama bende bulamadm nette :)
nerde yaşıyodun ki canım magaza listeleri var hangi şehirlerde olduğuna dair :)
inanmıyorum çok geçmiş olsun canım çalanada zehir olsun inşallah o para

nerde yaşıyodun ki canım magaza listeleri var hangi şehirlerde olduğuna dair :)

Eskişehir canım esparkta görünüyo ama şuan yok diye biliyorum ilk acıldıgı zaman vardır belkı o zamanda ben kesfedememişim onu :)

kızlar bu seti alacagımı sylemiştim ya salı günü sipariş vermiştim şimdi geldi çok güzel gerçekten memnun kaldım :)

Çok geçmiş olsun canım sen iyisin ama dimi

Öyle canım ya cana gelmedi ya diyosun ama sonucta senınde maaşın gıtmıs üzüldüm gercekten maas kartımız yok ama kredı kartlarndan korkuyorm bende valla borcuna bakasım gelmıyo artık atm lerden

canım çok geçmiş olsun yaa

Çok geçmiş olsun canım sen iyisin ama dimi

çok tşk ederim kızlar.psikoloji olarak pek iyi sayılmam tabi ama iyi olmaya çalısıyorum

Biraz daha varmış canım zamanın neden pazartesine kadar diye sınır koydun kendine?
canım nişanlığım dikiliyor az kaldı bitmesine giyeceğim ayakkabıya göre boyunu ayarayacaklar. oyüzden pazartesi almam lazım ayın 15i olduğu için söz elbisemide bidahaki maaşta alamam bu ay alayım aradan çıksın die

Anladım canım en güzelini bulursun inşallah içine sinsin de

çok geçmiş olsun canım benimm

Çok geçmiş olsun canım,uzun zamandır yoktun..Hatta dün yazacaktım,unuttum Şimdi durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…