2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

renge karar verip küçük aksesuarlar alıyım diyorum kokoş bi mutfagım olcak sanırım ince detaylar olmalı off offf bu eksikler hiç bitmiyo
Hatuncum ben mesela mutfak onlugumu fırın tutacagımı posetliğimi ve mutfak havlumu fusyalı aldım onları gene fusyalı askılıklara takacagım uyumlu olacak sonracıma tezgah üstü için ne renk düşünüyosan o renk baharat takımı ,mutfak deterjan seti, masa üstü için gene ıstedıgın renk pecetelik masa ustunde tutarsan aynı renk tonunda tuzljk bıberlık:) sürahi bu gıbı masa yada tezgahta tutcagın seyleri kesın hayal ettıgın renk al Harika olur ben bu dedıklerımı mutfagımın rengıne uygun aldım

Kızlar yarın diş estetiği olacagım doktorum cok ıyı ama korkuyorum ınsallah renk uyumunu ve seklini düzgün yapar istedıgım gıbı olmazsada söker nenemin dişlerinden yaptırrım artık Ayrıca oncedende demıstım benım nıkah bayburttta kına ıstanbul dugun maraş. Nısanlım bey dıyoki düğün cekımı ıcın kapadokyaya gıdelım sızce nasıl olur yorulmuyum malum hersey farklı yerde hevesını kırmak ıstemedım ama pek ıstemıyorum nıkahamı yetıseyım kınayamı dugunemı cekımemı balayınamı resmen turkıye turu yapıcam ya bide cekım cıktı basıma

Güzel düşünmüşsün çok güzel bencede bize de sözlüm saat yapmıştı
Ayy evet senin sòzlünde grafikerdi dimi :)
O da çok mantikli. Hatta kupa bardak altligi mouse pad vs bisuru sey yapilabilir. Ben erkek arkadasima yapmiyorm hic. Hepsini goruyor cunku
Ama ilerde evimdeki tablolarin hepsini kendim yapicam tasarimlari.

Evet canım öyle :) Saatimde var kupa da yaptı bana sevdiceğimm
Bizde ileride evimize birşeyler yapmayı düşünüyoruz ikimize özel tasarımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…