Sus oğlum konuşma kızımla geçiyo drrsler:))
Bende tüm öğretmenlerimiAyy ilkokul öğretmenimi özledim valla
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın canmselam hatunlar ne var ne yok nasılsınızzz
günaydın tatlım kaç gündür o kadar o kadar yoğunuz ki hiç giremedim adam akıllı yaGünaydın canım hoşgeldin
Ayyy cinnetSus oğlum konuşma kızımla geçiyo drrsler:))
günaydın tatlım kaç gündür o kadar o kadar yoğunuz ki hiç giremedim adam akıllı ya
Canim gormedim yaa o telefon evde kaldi. Sana kendi no mu gonderiyorm ozelden ordan knusalim :)tasarimcibayan sana mesaj atmıştım whatsapptan sanırım görmedin :)
A.s. canım hoşgeldin ne olsun ben aynıyım geldim ofisime :) haberleri izliyorum
İyi canım sen nasılsın :)
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın canm
çok şükür tatlım ya insan hakları ve demokrasi haftasını kutladık bide çocukları pazara götürdüm geziye bu hafta baya yoğundu sizlerde ne var ne yokOlsun canım yine de geldin :)
Canım hafta sonu var halledersin sıkılma :)bende çok şükür iyiyim kızlar işyerimde biraz yoğunum bu aralar. pazartesiye kadar nişan ayakkabısı ve söz elbisesi beğenmem lazım
ilk gördüğümde bende bayılmıştım :)süpermiş ya cok manalı bayıldım fikree :)
oyshonun internet satışı yok diye biliyorum canım ama eminde değilim...Anladım canım baktım bırazda bısey bulamadım ıhtıyac olan bısey yok sımdı almadım hıc bısey bırazda guvenemedım :) Şimdi oysho magazasını cok met edıyolar malları cok guzelmıs ordan alısverıs yapmak ıstıyorum ama alısverıs sıtelerndede yok hıc oysho internet satışı yok sanırım
ben yapıcam inşallah canım :)Çok anlamlı gerçekten canım aklıma hiçgelmedi valla gelse mutlaka yapardım :)
kuzum ben çok fazla renk seven biride değilim aslında :) baharat takımımı beyaz aldım mutfak sabunluğum kaşıklığım filanda beyaz :)Hatuncum ben mesela mutfak onlugumu fırın tutacagımı posetliğimi ve mutfak havlumu fusyalı aldım onları gene fusyalı askılıklara takacagım uyumlu olacak sonracıma tezgah üstü için ne renk düşünüyosan o renk baharat takımı ,mutfak deterjan seti, masa üstü için gene ıstedıgın renk pecetelik masa ustunde tutarsan aynı renk tonunda tuzljk bıberlık:) sürahi bu gıbı masa yada tezgahta tutcagın seyleri kesın hayal ettıgın renk alHarika olur ben bu dedıklerımı mutfagımın rengıne uygun aldım
valla ben düşünmeden giderdim :)Kızlar yarın diş estetiği olacagım doktorum cok ıyı ama korkuyorum ınsallah renk uyumunu ve seklini düzgün yapar istedıgım gıbı olmazsada söker nenemin dişlerinden yaptırrım artıkAyrıca oncedende demıstım benım nıkah bayburttta kına ıstanbul dugun maraş. Nısanlım bey dıyoki düğün cekımı ıcın kapadokyaya gıdelım sızce nasıl olur yorulmuyum malum hersey farklı yerde hevesını kırmak ıstemedım ama pek ıstemıyorum nıkahamı yetıseyım kınayamı dugunemı cekımemı balayınamı resmen turkıye turu yapıcam ya bide cekım cıktı basıma
Günaydın güzeller
Gunaydin
günaydın canlarımmm
Günaydınlarrr kızlar :)))
Günaydın güzellerrr:)
bende çok şükür iyiyim kızlar işyerimde biraz yoğunum bu aralar. pazartesiye kadar nişan ayakkabısı ve söz elbisesi beğenmem lazım
çok şükür tatlım ya insan hakları ve demokrasi haftasını kutladık bide çocukları pazara götürdüm geziye bu hafta baya yoğundu sizlerde ne var ne yok
gelmelerine çok var ocak 30 da geleceklerAnladım canım beğenirsin haftasonun var daha ne zaman geliyorlar??
Ooooo baya yoğun bir hafta olmuş canımne olsun valla bende bir değişiklik yok sevdiceğimle konuştum az önce dışarı çıktığımda sesin ne güzel geliyo diyo dedim her zamanki sesim güldüm , yok değişik bi tonu tınısı var bu sefer diyo dedim güldürme beni hızlı hızlı yürüme sesin çok güzel heyecanlı geliyo diyo deli mi ne
gelmelerine çok var ocak 30 da geleceklerkalacak yer ayarlıyoruz onlara şimdiden
ilk gördüğümde bende bayılmıştım :)
oyshonun internet satışı yok diye biliyorum canım ama eminde değilim...
evet çok tatlı güzel şeyler var bende alışveriş yapıcam kendim için ama indirimleri takip et normal magazalara gre biraz pahalı canım bi pijama takımını alt üst parçaları ayrı ayrı satıyolar...
ben yapıcam inşallah canım :)
kuzum ben çok fazla renk seven biride değilim aslında :) baharat takımımı beyaz aldım mutfak sabunluğum kaşıklığım filanda beyaz :)
halı perde avizeye karar verdikten sonra mutfak takımını diktiricem kişiye özel olarak :)
valla ben düşünmeden giderdim :)
herkese günaydın gelincikler musmutlu bi gün olsun :)
slm kızlar.bi süredir uğrayamadım buraya.sıkıntılı bir dönemdi hala da geçiriyorumevime hırsız girdi,banka kartım kopyalandı tüm maaşım çekildi off off hiç keyfim yok sizler nasılsınız?
Canımm nasıl olduun???
iyi olmaya çalısıyorum işte napayımsen yaşıyor muydun ? :) benden bıktığını düşünmeye başlamıştım artık ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?