eneeeem çok güzelmiş ya bu :)Kizlar ben buna bayildim eldivenide var. 35 tl siparis vercm simdi. Size de soyliym ddim
Çok güzel canım nerden aldın :)
Kizlar instagramda yeni_gelin sayfnin adi birsuru model var cicekli fln ama ben bunu begendim. Bi bakin sizde :)eneeeem çok güzelmiş ya bu :)
bu çok tatlıymış gerçekten :) bende böyle bişey istiyorum :)Kizlar ben buna bayildim eldivenide var. 35 tl siparis vercm simdi. Size de soyliym ddim
en iyisi kokteyl sizin içinİstanbulda oturuyorum. Kadıköy belediyesinin vardır sanırım görmüştüm. Amaç şu yani, nikah olacak ama çabucak oldu bittiye gelmesini istemiyorum, ancak halaylı çiftetellili bir düğün de hayal etmiyorumişim çok zor galiba
Ayy çok geçmiş olsun.günaydın kızlar.az önce bankadan aradılar ve kartımın kopyalandığını tespit ettiklerini,paramın iki hafta içinde iade edileceğini bildirdiler,neyse çok mutlu oldum yaa koca bir ay boşa çalışmış olacaktım yoksa.akşamda Adana'ya gidiyorum,yarın nişan için elbise bakıcam,umarım bulurum kolayca benim için şans dileyin.öptüm
ayyy çok şükür canım çok sevindim :)günaydın kızlar.az önce bankadan aradılar ve kartımın kopyalandığını tespit ettiklerini,paramın iki hafta içinde iade edileceğini bildirdiler,neyse çok mutlu oldum yaa koca bir ay boşa çalışmış olacaktım yoksa.akşamda Adana'ya gidiyorum,yarın nişan için elbise bakıcam,umarım bulurum kolayca benim için şans dileyin.öptüm
Ayy çok geçmiş olsun.
İnşallah içine sinen bir elbise bulursun :) bizimle de paylaş
ayyy çok şükür canım çok sevindim :)
günaydın kızlar.az önce bankadan aradılar ve kartımın kopyalandığını tespit ettiklerini,paramın iki hafta içinde iade edileceğini bildirdiler,neyse çok mutlu oldum yaa koca bir ay boşa çalışmış olacaktım yoksa.akşamda Adana'ya gidiyorum,yarın nişan için elbise bakıcam,umarım bulurum kolayca benim için şans dileyin.öptüm
Canım benim annem de yapıyor böyle şeyler sana bi kaç tane model gönderebilirim istersen?Kizlar ben buna bayildim eldivenide var. 35 tl siparis vercm simdi. Size de soyliym ddim
Canımm, naber neden gittin bakayım sen ?Tünaydın canımm çok sevindimmm ya ne güzel iade edicekler paranııı :) :) İnşallah en güzelini bulur burada paylaşırsın bol şanslar canım benim hayırlısı olsuuunn Öpüyorum
Kokteyl tarzı bişey istemezmisin canım peki?Valla diğer konuya yazdım ama buna da yazıcam, okuyan okumayan kalmasın :))
Şimdi kızlar biz öyle düğün salonlarında falan düğün yapmak istemiyoruz. İkimiz de oynamayı sevmeyen insanlarız. Nikah düşünüyoruz. Ama belediyenin nikah salonunda değil o da, hemen oldu bittiye gelecek nikahla birlikte. Şimdi düşünüyorum, ne yapılabilir. Düğün değil nikah olacak sadece ama iki dakikada bitmesini de istemiyorum. Kafam karışık dimi :)) Bi akıl verin bana
Kokteyl düşündüm ama şimdi gelecek insanlar yaşlı başlı olanlar da var ayakta duramazlar, onun dışında bazı yerlerdeki kokteyl fiyatları da uçmuş. Aslında kokteyl istiyorum, güzel de olur. Ne yapayım kiKokteyl tarzı bişey istemezmisin canım peki?
ben çorba içiyorum canım sen napıyosun :)Cumanız mübarek olsun güzellikleeeeerrr :) napıyosunuz bakalım?
Canım harika olmuşlar gercekten annenin ellerine sağlık ay cok bayıldım cok guzel olmuşlaaaaaar güle güle mutlu günlerde kullan lezzetli yemeklerin olsun :) bende istiyorum değişik değişik önlükler oktay ustanın gibi falanda istiyorumBunları annem bana yaptı kızlar önlük merakımdan dolayı
Eki Görüntüle 1333562 Eki Görüntüle 1333563 Eki Görüntüle 1333562 Eki Görüntüle 1333563 Fotoğraflar biraz kötü telefondan ve ışıktan dolayı.
Canımm, naber neden gittin bakayım sen ?
Bende kahve yaptım şimdi kendime kahve keyfi yapıyorum :) afiyet olsun canım... Bu arada dünkü hediyeleri aldıgın yerı soran olmuş öğrendim sorucaktm aksam sana cıkmam gerekıyodu dun cıkamadm o isim yazılıları düşünüyorum bende nişanlıma :)ben çorba içiyorum canım sen napıyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?