2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar düğünümde converse giycem öneride bulunabilir misiniz süslü cicili bicili bişey olsunn :)))

Kizlar ben buna bayildim eldivenide var. 35 tl siparis vercm simdi. Size de soyliym ddim
bu çok tatlıymış gerçekten :) bende böyle bişey istiyorum :)

en iyisi kokteyl sizin için
yada bi tekne kiralarsınız yakınlarla hem boğaz turu hem eğlence olur :)

günaydın kızlar.az önce bankadan aradılar ve kartımın kopyalandığını tespit ettiklerini,paramın iki hafta içinde iade edileceğini bildirdiler,neyse çok mutlu oldum yaa koca bir ay boşa çalışmış olacaktım yoksa.akşamda Adana'ya gidiyorum,yarın nişan için elbise bakıcam,umarım bulurum kolayca benim için şans dileyin.öptüm

Ayy çok geçmiş olsun.
İnşallah içine sinen bir elbise bulursun :) bizimle de paylaş

ayyy çok şükür canım çok sevindim :)

Tünaydın canımm çok sevindimmm ya ne güzel iade edicekler paranııı :) :) İnşallah en güzelini bulur burada paylaşırsın bol şanslar canım benim hayırlısı olsuuunn Öpüyorum

Tünaydın canımm çok sevindimmm ya ne güzel iade edicekler paranııı :) :) İnşallah en güzelini bulur burada paylaşırsın bol şanslar canım benim hayırlısı olsuuunn Öpüyorum
Canımm, naber neden gittin bakayım sen ?

Kokteyl tarzı bişey istemezmisin canım peki?

Bunları annem bana yaptı kızlar önlük merakımdan dolayı
Fotoğraflar biraz kötü telefondan ve ışıktan dolayı.

Eklentiler

• 20141209_193228.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 50
Bi tane de mor var o da yolda

Eklentiler

• önlük1.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 126
  • önlük2.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 105
Kokteyl tarzı bişey istemezmisin canım peki?
Kokteyl düşündüm ama şimdi gelecek insanlar yaşlı başlı olanlar da var ayakta duramazlar, onun dışında bazı yerlerdeki kokteyl fiyatları da uçmuş. Aslında kokteyl istiyorum, güzel de olur. Ne yapayım ki

Canım harika olmuşlar gercekten annenin ellerine sağlık ay cok bayıldım cok guzel olmuşlaaaaaar güle güle mutlu günlerde kullan lezzetli yemeklerin olsun :) bende istiyorum değişik değişik önlükler oktay ustanın gibi falanda istiyorum Gerçi çeyizimde hiç önlüğüm yok bak sımdı dusununce derhal almalı!

ben çorba içiyorum canım sen napıyosun :)
Bende kahve yaptım şimdi kendime kahve keyfi yapıyorum :) afiyet olsun canım... Bu arada dünkü hediyeleri aldıgın yerı soran olmuş öğrendim sorucaktm aksam sana cıkmam gerekıyodu dun cıkamadm o isim yazılıları düşünüyorum bende nişanlıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…