2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok sevindimm canım bi güzel özlem giderirsiniz hemde ailenle kaynaşır iyice :)

Çok sevindimm canım bi güzel özlem giderirsiniz hemde ailenle kaynaşır iyice :)

Canım çok sağol hele ben nasıl sevinçliyim anlatamam..Kahvaltıdan sonra biraz daha oturur çıkarız sonuçta babam tek annem yok dediğim gibi öyle olsa zaten bizi bırakmaz Hoş annem öğleden sonra gelicez biz eve sizde çocuk yola gitmeden gelirsiniz yemek yeriz öyle yolculamaya gidersin dedi bakalım durum ne göstericek çok mutluyumm

Maşallah canım güzel bi sabah kahvaltı menüsü düşün hemenn

Maşallah canım güzel bi sabah kahvaltı menüsü düşün hemenn

Düşünüyorum canım her ne kadar sevdiceğim yiyecek ayırmasa da herşeyi yer çünkü özellikle çayı çok sever 2 çaydanlık çay demlemeyi düşünüyorum

Aramıza hoşgeldin olur böyle şeyler alışırsın ama sen istemiyor musun tabii ki de istiyorsundur ama böyle korkuların olmasın onunlayken mutluysan el ele verip herşeyin üstesinden gelirsiniz
Eveet çok mutluyum çokk seviyorum ama yersiz korkularım var gelecek endişelerim. Biraz garanticiyimdir ayrıntılı düşünüyorum herşeyi. Ya üzülürsek borcumuzda olcak ya geçim sıkıntısı yaşarsak ya aldatılırsam falan filaann

OO keyfin hep böyle yerinde olsun inşallah canım ya ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…