istersen annem sipariş alıyor canım.Canım harika olmuşlar gercekten annenin ellerine sağlık ay cok bayıldım cok guzel olmuşlaaaaaar güle güle mutlu günlerde kullan lezzetli yemeklerin olsun :) bende istiyorum değişik değişik önlükler oktay ustanın gibi falanda istiyorumGerçi çeyizimde hiç önlüğüm yok bak sımdı dusununce derhal almalı!
Evet kimse yok da ben varım canımmCanım sorma iş yerinde face i açamıyorum ki ... Anca burası :) Sonradan da konuşmada kimse kalmayınca bende çıkıverdim
Bi de teşekkür ederim çok daha güzelleri senin olsunCanım harika olmuşlar gercekten annenin ellerine sağlık ay cok bayıldım cok guzel olmuşlaaaaaar güle güle mutlu günlerde kullan lezzetli yemeklerin olsun :) bende istiyorum değişik değişik önlükler oktay ustanın gibi falanda istiyorumGerçi çeyizimde hiç önlüğüm yok bak sımdı dusununce derhal almalı!
günaydın kızlar.az önce bankadan aradılar ve kartımın kopyalandığını tespit ettiklerini,paramın iki hafta içinde iade edileceğini bildirdiler,neyse çok mutlu oldum yaa koca bir ay boşa çalışmış olacaktım yoksa.akşamda Adana'ya gidiyorum,yarın nişan için elbise bakıcam,umarım bulurum kolayca benim için şans dileyin.öptüm
Bende varım... Ama siz facelere gitmişsiniz ben kullanmıyorum hatta ne işiniz var orda diye yazmıştım sizedeEvet kimse yok da ben varım canımm
Annem uğraşmaz böyle şeylerle canım anca hazır alcaz :)Bi de teşekkür ederim çok daha güzelleri senin olsun
Zaten kimse kalmadıBende varım... Ama siz facelere gitmişsiniz ben kullanmıyorum hatta ne işiniz var orda diye yazmıştım sizede
yaaaaa ben gelemiyom ya ondan oluyo bunlarZaten kimse kalmadı
Tünaydın canımm çok sevindimmm ya ne güzel iade edicekler paranııı :) :) İnşallah en güzelini bulur burada paylaşırsın bol şanslar canım benim hayırlısı olsuuunn Öpüyorum
Bende salonda nikah yap herkes olsun istiyosan.. Daha sonra gençlerle arkadaşların kuzenlerin vs eğlence yapabilirsiniz tatlım?Kokteyl düşündüm ama şimdi gelecek insanlar yaşlı başlı olanlar da var ayakta duramazlar, onun dışında bazı yerlerdeki kokteyl fiyatları da uçmuş. Aslında kokteyl istiyorum, güzel de olur. Ne yapayım ki
ben bayıldım ya çok güzel dayanamadım dün akşam resim attım ama paketli haliyle meraktan çatlıyo şimdi :)Bende kahve yaptım şimdi kendime kahve keyfi yapıyorum :) afiyet olsun canım... Bu arada dünkü hediyeleri aldıgın yerı soran olmuş öğrendim sorucaktm aksam sana cıkmam gerekıyodu dun cıkamadm o isim yazılıları düşünüyorum bende nişanlıma :)
Canım sipariş olayı için seninle irtibata geçebilirm özelden çok güzel gözüküyolar çünkü emeğine sağlık annenin :)istersen annem sipariş alıyor canım.
Bi tane de mor var o da yolda
Evet canımm annem yapıyor, ben de bayılıyorum vallamora bayıllldımmm mutiim..
annenmi yapıyor bunları maşallah
çok beğendim yaaa
Özel bi anahtarlık bende istiyorum canım ikimiz için sadece :) Mutlu hatuncuk artık hedıye dusunup kafa yormıcam direk sana sorucam senden cok güzl fikirler çıkıyo :)ben bayıldım ya çok güzel dayanamadım dün akşam resim attım ama paketli haliyle meraktan çatlıyo şimdi :)
çok şık bi hediye erkek içinde uygun:)
sevgilier günündede kaktüs alıcam bide evimiz için anahtarlık yaptırcam :)
Tabiki de iletişime geç benimleCanım sipariş olayı için seninle irtibata geçebilirm özelden çok güzel gözüküyolar çünkü emeğine sağlık annenin :)
Evet canımm annem yapıyor, ben de bayılıyorum valla
Gönderelim bebeğimçok güzeller hakkaten..
önlüğüm yoktu sevmezdim zaten ama heveslendim şimdi
Yok canım o olmaz işte, hem bütün arkadaşlarım gelemiycek hem de bütün kuzenlerimin küçük çocukları var gelemezler. Onu düşünmüştüm ama o olmuyo maalesefBende salonda nikah yap herkes olsun istiyosan.. Daha sonra gençlerle arkadaşların kuzenlerin vs eğlence yapabilirsiniz tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?