2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

istersen annem sipariş alıyor canım.

Bi de teşekkür ederim çok daha güzelleri senin olsun

Bol Şans canım cok sevındım tespit edildiğine bian önce iade ederler inşallah canım :)

Tünaydın canımm çok sevindimmm ya ne güzel iade edicekler paranııı :) :) İnşallah en güzelini bulur burada paylaşırsın bol şanslar canım benim hayırlısı olsuuunn Öpüyorum

tşk ederim cnm umarım :)

Bende salonda nikah yap herkes olsun istiyosan.. Daha sonra gençlerle arkadaşların kuzenlerin vs eğlence yapabilirsiniz tatlım?

ben bayıldım ya çok güzel dayanamadım dün akşam resim attım ama paketli haliyle meraktan çatlıyo şimdi :)
çok şık bi hediye erkek içinde uygun:)
sevgilier günündede kaktüs alıcam bide evimiz için anahtarlık yaptırcam :)

Özel bi anahtarlık bende istiyorum canım ikimiz için sadece :) Mutlu hatuncuk artık hedıye dusunup kafa yormıcam direk sana sorucam senden cok güzl fikirler çıkıyo :)

Ben şu balayı topiğine bi bakıyım bakalım bu gidişle oturcam evde bu kararsızlıkla Allah korusun :)

Bende salonda nikah yap herkes olsun istiyosan.. Daha sonra gençlerle arkadaşların kuzenlerin vs eğlence yapabilirsiniz tatlım?
Yok canım o olmaz işte, hem bütün arkadaşlarım gelemiycek hem de bütün kuzenlerimin küçük çocukları var gelemezler. Onu düşünmüştüm ama o olmuyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…