Bazen bana da oluyor canım öyle yatasın geliyoSebebini ben bile bilmiyorum..İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.
Sebebini ben bile bilmiyorum..İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.
Günaydınnn:)) bugün cumaaaaa
Günaydınn canım :) Hayırlı cumalarr
günaydın hatunlaarrrr
Günaydın hatunlarr
günaydın fıstık gelinler nasılsınız canlarımm
Allah allah canım ya sevdiceğini ara konuş birazcık iyi gelir belki
Ay yok birazda sinirlerimi o bozdu zaten, aramam
Boşver beni sen, aklında menü oluşturdun mu ?
Orya canim ya o kdr mutlu oldumki anlatamam. Cok duygulandim niyeyseSorma canımmDün sevgili sözlüm aradı haftasonu gelicem pazar günü müsaitmisin yoksa haftaya mı geleyim dedi bende bana sorarsan ne kadar erken o kadar iyi çok mutlu olurum dedimm o da tamam o zaman geliyorum bu haftasonu dedi bende ayy gel çok güzel çok özledim seni zaten dedim Sonra eve giderken babamla arabada konuştuk söyledim gelicek diye. (bu arada annemde 1 haftadır ablamda evde yok yani pazar günü öğleden sonra hep beraber gelicekler) Babam da tmm gelsin buyursun dedi genelde sevdiceğim gece 2 de biniyo otobüse 7:30 da istanbulda oluyo anca o saatte binebilir yani en geç 2 de otobüsü sabahları zaten bende erken kalkar çıkardım.Babam da tmm gelsin kahvaltı yaparız sonra siz çıkarsınız dedi kaldım böylee dedim a aa ben onu düşünmedim olur mu baba dedim e öyle olucak tabii dışarda mı kahvaltı yaptırıcam size sabah eve gelsin direk dedi ben hem şaşırdım çünkü düşünememiştim daha doğrusu hani uygun olmaz sanmıştım ama sözlendik ya bizz unuttum gitti sanırım bende tmm baba dedim sen hazırlarsın dedi bende erken kalkarım bir gün ne olucak dedi bende gelir gelmez oturmayız zaten istersen sen uyu baba dedim yok ben kalkarım çocuk geldiğinde uyulur mu dedi bende daha fazla üstelemedim Sonra annemi aradım dedim böyle böyle geliyo aa a ben yokum ama evde dedim bende aynen şöyle dedim "anne sana değil ki bana geliyo çocuk " Sonra annem de bi süre sessizlik oldu sonra o da babam gibi düşünmüş olacak ki ben daha bişey demeden sen kahvaltıyı hazırlarsın yaparsınız biraz durur çıkarsınız dışarı dedi. Bir çift bu kadar mı aynı düşünür Sonra bende sevdiceğimi aradım dedim böyle böyle bize gelirsin yok canım ne eve gelmesi olmaz dedi dedim neden olmazmış ben çekinirim diyo dedim çekincek bişey yok hem ben değil babam söyledi o davet ediyor dedim Bişey diyemedi tabii ... Yani kızlar hep ben bunu hayal ederdim ablam nişanlı iken eniştem yemeğe,çaya vs... evimize gelirdi çok özenirdim bende hep isterdim hani sevdiceğimle ailem aynı ortamda bizim evde olsun kahvaltılar edelim,yemekler yiyelim... O yüzden gelmesinden daha da çok buna mutlu oldum tabi gelmeside mutluluğumun sebebi onu çok seviyorum pazar sabahı kahvaltıya gelicek sevdiceğim ellerimle kahvaltı hazırlıcam çay demlicem ne güzel bir duygu bu Allahım ...
Var nişanlıyım canım.
Orya canim ya o kdr mutlu oldumki anlatamam. Cok duygulandim niyeyse
Ben cok duygulandim suan niyeyse anlamadim ama aglicam nerdeyse. İnsallah her sey cok guzel olur canim benim.Canımm çok teşekkür ederim bende çok mutluyum ve pazar günü de babama ve sözlüme bakıp bakıp duygulanıcağıma eminim
Ben cok duygulandim suan niyeyse anlamadim ama aglicam nerdeyse. İnsallah her sey cok guzel olur canim benim.
O kadar ozenmesen bile yeter canim Allah muhabettinizi arttirsin :)
Ayyy çok sevindimmm :)))Sorma canımmDün sevgili sözlüm aradı haftasonu gelicem pazar günü müsaitmisin yoksa haftaya mı geleyim dedi bende bana sorarsan ne kadar erken o kadar iyi çok mutlu olurum dedimm o da tamam o zaman geliyorum bu haftasonu dedi bende ayy gel çok güzel çok özledim seni zaten dedim Sonra eve giderken babamla arabada konuştuk söyledim gelicek diye. (bu arada annemde 1 haftadır ablamda evde yok yani pazar günü öğleden sonra hep beraber gelicekler) Babam da tmm gelsin buyursun dedi genelde sevdiceğim gece 2 de biniyo otobüse 7:30 da istanbulda oluyo anca o saatte binebilir yani en geç 2 de otobüsü sabahları zaten bende erken kalkar çıkardım.Babam da tmm gelsin kahvaltı yaparız sonra siz çıkarsınız dedi kaldım böylee dedim a aa ben onu düşünmedim olur mu baba dedim e öyle olucak tabii dışarda mı kahvaltı yaptırıcam size sabah eve gelsin direk dedi ben hem şaşırdım çünkü düşünememiştim daha doğrusu hani uygun olmaz sanmıştım ama sözlendik ya bizz unuttum gitti sanırım bende tmm baba dedim sen hazırlarsın dedi bende erken kalkarım bir gün ne olucak dedi bende gelir gelmez oturmayız zaten istersen sen uyu baba dedim yok ben kalkarım çocuk geldiğinde uyulur mu dedi bende daha fazla üstelemedim Sonra annemi aradım dedim böyle böyle geliyo aa a ben yokum ama evde dedim bende aynen şöyle dedim "anne sana değil ki bana geliyo çocuk " Sonra annem de bi süre sessizlik oldu sonra o da babam gibi düşünmüş olacak ki ben daha bişey demeden sen kahvaltıyı hazırlarsın yaparsınız biraz durur çıkarsınız dışarı dedi. Bir çift bu kadar mı aynı düşünür Sonra bende sevdiceğimi aradım dedim böyle böyle bize gelirsin yok canım ne eve gelmesi olmaz dedi dedim neden olmazmış ben çekinirim diyo dedim çekincek bişey yok hem ben değil babam söyledi o davet ediyor dedim Bişey diyemedi tabii ... Yani kızlar hep ben bunu hayal ederdim ablam nişanlı iken eniştem yemeğe,çaya vs... evimize gelirdi çok özenirdim bende hep isterdim hani sevdiceğimle ailem aynı ortamda bizim evde olsun kahvaltılar edelim,yemekler yiyelim... O yüzden gelmesinden daha da çok buna mutlu oldum tabi gelmeside mutluluğumun sebebi onu çok seviyorum pazar sabahı kahvaltıya gelicek sevdiceğim ellerimle kahvaltı hazırlıcam çay demlicem ne güzel bir duygu bu Allahım ...
Çok güzel canım nerden aldın :)Kizlar ben buna bayildim eldivenide var. 35 tl siparis vercm simdi. Size de soyliym ddim
İstanbulda oturuyorum. Kadıköy belediyesinin vardır sanırım görmüştüm. Amaç şu yani, nikah olacak ama çabucak oldu bittiye gelmesini istemiyorum, ancak halaylı çiftetellili bir düğün de hayal etmiyorumCanım belediyelerin nikah salonlarında kokteylde verilebiliyor isterseniz öyle birşey yapın, biraz daha hoş bir belediye bulun (nerde oturuyorsun bilmiyorum ama) nikah yine kısa sürer ama ardından aynı mekanda kokteyl verirsiniz
Ayyy çok sevindimmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?