2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay yok birazda sinirlerimi o bozdu zaten, aramam

Boşver beni sen, aklında menü oluşturdun mu ?

Anladım canım umarım düzelir aranız en kısa zamanda
Daha oluşturmadım düşünme aşamasındayım ama çok abartmıcam sonuçta 3 kişilik bir kahvaltı olucak aynı sofraya oturalım bana yeter de artar bile

kızlar yavaş yavaş bu makyaç malzemelerini bakım setlerini almaya başlasam olur mu kaç tane almak gerekir ne almak gerekir ben çok fazla makyaj yapan biride değilim ama evlenince çok yaparım gibi
bide çamaşır takımları gecelikler filan kaç tane olmalı

Orya canim ya o kdr mutlu oldumki anlatamam. Cok duygulandim niyeyse

Canımm çok teşekkür ederim bende çok mutluyum ve pazar günü de babama ve sözlüme bakıp bakıp duygulanıcağıma eminim
Ben cok duygulandim suan niyeyse anlamadim ama aglicam nerdeyse. İnsallah her sey cok guzel olur canim benim.
O kadar ozenmesen bile yeter canim Allah muhabettinizi arttirsin :)

Ben cok duygulandim suan niyeyse anlamadim ama aglicam nerdeyse. İnsallah her sey cok guzel olur canim benim.
O kadar ozenmesen bile yeter canim Allah muhabettinizi arttirsin :)

Çok teşekkür ederim ağlama sen canım.Ben ağlarım :) Amin inşallah bende öyle çok abartmadan birşeyler hazırlamayı planlıyorum zaten

Ayyy çok sevindimmm :)))

Kizlar ben buna bayildim eldivenide var. 35 tl siparis vercm simdi. Size de soyliym ddim

Eklentiler

• IMG_20141212_101502.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 52
İstanbulda oturuyorum. Kadıköy belediyesinin vardır sanırım görmüştüm. Amaç şu yani, nikah olacak ama çabucak oldu bittiye gelmesini istemiyorum, ancak halaylı çiftetellili bir düğün de hayal etmiyorum işim çok zor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…