şu an 6 tane filan var sanırım
ama çok az tabi ki bi sürü almam lazım
Ayyy benim 1tane:))şu an 6 tane filan var sanırım
ama çok az tabi ki bi sürü almam lazım
ayy bi sürü alasım var ya nasıl olcak bu işler bilmiyorum gerçi :)hayalseverrr canım öyle çok çok almana gerek yok makyaj malzemelerinden kullanacağın renklerinden al mesela kalem maskara far kullanırsan fondoten. Kremlerdende çok alma :)
Benim nişanda tam takın alınan var başkada yok vallaayy bi sürü alasım var ya nasıl olcak bu işler bilmiyorum gerçi :)
Bitti ama dimi kurtulmuşsun canımKızlar ya bugün 5saat erkek sınıfına dersim vardı resmen mahvoldum yaaaa((
Ayy bende bilmiyorum yaa:)ayy bi sürü alasım var ya nasıl olcak bu işler bilmiyorum gerçi :)
Bitti canım ama benide bitirdilerBitti ama dimi kurtulmuşsun canım
ayy banyo dolabıma renkli renkli dizmek istiyorum kokoş bi makyaj çantası istiyorum istiyorumda istiyorum offBenim nişanda tam takın alınan var başkada yok valla
nolcak bizim bu halimiz :)Ayy bende bilmiyorum yaa:)
Hahaa :) gelin olamıcakmıyızayy banyo dolabıma renkli renkli dizmek istiyorum kokoş bi makyaj çantası istiyorum istiyorumda istiyorum off
nolcak bizim bu halimiz :)
olcaz tabi ki hemdee en güzel gelinler biz olcazHahaa :) gelin olamıcakmıyız
Bitti canım ama benide bitirdiler
Makyaj seti de almışlardı baya kapsamlı böyle her renk her ton var. Düğünden düğüne kullansamda güzel yeterliayy banyo dolabıma renkli renkli dizmek istiyorum kokoş bi makyaj çantası istiyorum istiyorumda istiyorum off
nolcak bizim bu halimiz :)
makyaj seti derken ne oluyo canım bi sürü renkli far filan var ya o mu oluyoMakyaj seti de almışlardı baya kapsamlı böyle her renk her ton var. Düğünden düğüne kullansamda güzel yeterli
neden kiKızlar canım çok sıkıldı
Ayyy gelin olacaz biz:)olcaz tabi ki hemdee en güzel gelinler biz olcaz
Sevgili nişanlım dedi ki bana annemlerin taktığı altınları düğünden sonra onlara verelim dedi. Borçları varmış. Parasında değilim kesinlikle ama bizim hiç bişeyimiz yok eşyalarımız falanda alınmayacak. Ama biz olan altınlarımızıda onlara verecez. Muhtemelen eşyaları da biz alacaz onlar değl.neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?