- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Kuzu gerçekten iyi düşün kullanmayacağın bir şey alma kimse dolu dolu bir set beklemez makyaj malzemesi kişinin keyfine göredir (gelinin yani) az makyaj yapıyorsa az malzeme alır insanlar kılık kıyafete falan önem veriyorlar neyse uzattım.. Bak taraklı aynalı bi set alıyorlar genelde (ben düşünmüyorum belki organik fil dişi yada ahşap bir tarak aldırırım o kadar) sonra manikür seti küçük çantalarla oluyor evet 5 tlden 20 tlye kadar gördüm belki daha pahallıları da vardır o da iyi olur aslında zaten içinde makası cımbızı manikür seti tırnak makası oluyor sanırım, başkaaaa ben vücut bakım kremi aldırdım bi tane (çünkü krem de kullanmıyorum pek) böyle bişe olabilir, bi tane ruj aldırdm belki bi tane daha aldırırım, maskara ve eyeliner aldırdım, kirpik kıvırıcı ve süper bi makyaj çantası vardı orda biraz pahalıydı ama onu da aldırdım hepsini içine koyup getirirler diyerenkleri bizi cezbediyo gerçekten bohça için daha zamanımız varda canım bizim en azından kendi aldığım bi kaç parça şey olsun istiyorum çok mu şey istiyorum bilmiyorum tabi manikür seti french seti cımbız ayna kirpik kıvırıcı minik makas küçük ayna makyaj temizleme mendili fondoten allık kapatıcı ruj parlatıcı rimel göz kalemi eyeliner kaş kalemi kaş fırçası parfüm seti vücüt spreyi dudak nemlendiricisi....
ayyy bu liste böyle uzar gider bunları almak istiyorum :)
Hee canım bide şampuan, duş jeli, pamuk, kulak pamuğu vs şeyler de alanlar var ama benim hoşuma gitmiyor tuhaf geldi o kadar hoş bir gelin bohçasının içinden kulak pamuğunun çıkmasırenkleri bizi cezbediyo gerçekten bohça için daha zamanımız varda canım bizim en azından kendi aldığım bi kaç parça şey olsun istiyorum çok mu şey istiyorum bilmiyorum tabi manikür seti french seti cımbız ayna kirpik kıvırıcı minik makas küçük ayna makyaj temizleme mendili fondoten allık kapatıcı ruj parlatıcı rimel göz kalemi eyeliner kaş kalemi kaş fırçası parfüm seti vücüt spreyi dudak nemlendiricisi....
ayyy bu liste böyle uzar gider bunları almak istiyorum :)
Canım ben olsam arıza çıkarırdım ama doğrusu ne bilmiyorum yani göz göre göre haksızlık ama onlar nasıl insanlar bide o var şimdi çok iyilerdir gerçekten hak hukuka dikkat eden insanlardır zor durumda kalmış olup sizin şanssızlığınıza böyle birşeyle karşılaşmış olabilirsiniz ama öyle de görünmüyor sanki bilmiyorum bi arsa lafı geçti tam anlayamadım arsa almışlarsa sizin evliliğinizin arefesinde bunun yoklukla maddi yetersizlikle alakası yok yani sen üslubunu bozmadan hakkınızı yedirmemeye çalış derimYa ben onlardan hiç bişe istemedim. Almasalardı niye alınmadı demezdim. Ama alıpta gösteriş için takacaklarsa sonra da alacaklarsa ne anladım bu işten. Nişanlım babam istemedi ben teklif edeyim diyo. Bende sinirlendim dedim ki bizim eşyamız yok evimiz yok. Sen daha bunun planınıı kı yapıyosun dedim. Eminim babasının haberi vardır.şimdi altınları versem güvenmiyorum eşyaları almazlar. Altınları vermesem bahaneleri olur. Borcumuz var derler. Ama nişanlım bu konuda değişmeye başladı napacam bilmiyorum
çok güzeller canım güle güle kullan :)Kuzu gerçekten iyi düşün kullanmayacağın bir şey alma kimse dolu dolu bir set beklemez makyaj malzemesi kişinin keyfine göredir (gelinin yani) az makyaj yapıyorsa az malzeme alır insanlar kılık kıyafete falan önem veriyorlar neyse uzattım.. Bak taraklı aynalı bi set alıyorlar genelde (ben düşünmüyorum belki organik fil dişi yada ahşap bir tarak aldırırım o kadar) sonra manikür seti küçük çantalarla oluyor evet 5 tlden 20 tlye kadar gördüm belki daha pahallıları da vardır o da iyi olur aslında zaten içinde makası cımbızı manikür seti tırnak makası oluyor sanırım, başkaaaa ben vücut bakım kremi aldırdım bi tane (çünkü krem de kullanmıyorum pek) böyle bişe olabilir, bi tane ruj aldırdm belki bi tane daha aldırırım, maskara ve eyeliner aldırdım, kirpik kıvırıcı ve süper bi makyaj çantası vardı orda biraz pahalıydı ama onu da aldırdım hepsini içine koyup getirirler diyeYoksa komple özel çantalarda setler oluyor ama bana çok saçma geliyor onlar kullanmayacağım şeyi almak yada aldırmak istemem hatta dur örnek olsun diye atayım aldırdıklarımı sana
Eki Görüntüle 1334141 Bunu herkes tavsiye etti diye aldım inşallah pişman olmam kahverengi aldım
Eki Görüntüle 1334142
Eki Görüntüle 1334143 Bunun daha koyu bi rengini aldım canım kırmızıyla pembe karışımı bişeydi
Eki Görüntüle 1334144
Eki Görüntüle 1334145 Bunun da benim cildime göre olanını aldım
Eki Görüntüle 1334146
Hatırladıklarım bunlar
valla kayınvalidesi gelinliğe pahalı demişti yanlış hatırlamıyosam..Canım ben olsam arıza çıkarırdım ama doğrusu ne bilmiyorum yani göz göre göre haksızlık ama onlar nasıl insanlar bide o var şimdi çok iyilerdir gerçekten hak hukuka dikkat eden insanlardır zor durumda kalmış olup sizin şanssızlığınıza böyle birşeyle karşılaşmış olabilirsiniz ama öyle de görünmüyor sanki bilmiyorum bi arsa lafı geçti tam anlayamadım arsa almışlarsa sizin evliliğinizin arefesinde bunun yoklukla maddi yetersizlikle alakası yok yani sen üslubunu bozmadan hakkınızı yedirmemeye çalış derim
aaa pamuksuz olur mu kız pamuk şartHee canım bide şampuan, duş jeli, pamuk, kulak pamuğu vs şeyler de alanlar var ama benim hoşuma gitmiyor tuhaf geldi o kadar hoş bir gelin bohçasının içinden kulak pamuğunun çıkması
diadermine ürünleri bu aralar karşıma çok çıkıyo onlardan mı alsam acaba daha önce hiç kullanmadım ama :)Hee canım bide şampuan, duş jeli, pamuk, kulak pamuğu vs şeyler de alanlar var ama benim hoşuma gitmiyor tuhaf geldi o kadar hoş bir gelin bohçasının içinden kulak pamuğunun çıkması
Bende öyle oldum çok iyi anlıyorum seni yaaa ama harika yapıyorlar nasıl cezbediyorlar adamıçok güzeller canım güle güle kullan :)
ben makyaj malzemesinden çok bakım kremlerine losyonlara filan çok meraklıyım
saydıklarımı alırım heralde normal hayatımda eyelnr rimel hafif bi ruj kullanıyorum ama bazern öyle oluyo ki okula zor gidiyorum
renkli renkli görünce hepsi benim olsuın istiyorum önceden böyle değildim gözüm döndü ya resmen saydıklarımı alıcam heralde :)
Bende vermezdim evet gelinlikte 1500dü hatırladım sen diyince, ona pahalı demişti doğru yaavalla kayınvalidesi gelinliğe pahalı demişti yanlış hatırlamıyosam..
ben olsam vermezdim bana takılıyo ya benim derdim :)
aaa pamuksuz olur mu kız pamuk şart
Kuzu pamuk şartta bohça da işi ne? Banyo falan yaptırılırsa alırız düşünsene dantelli mantelli bohça açılıyor işte kıyafetler gecelikler renk renk makyaj malzemeleri oymalı aynalar altında kulak pamuğudiadermine ürünleri bu aralar karşıma çok çıkıyo onlardan mı alsam acaba daha önce hiç kullanmadım ama :)
valla koysunlar pamukta koysunlar onuda koysunlar bunuda koysunlar aradan biri çıkıp aaa kulak pamugu yok derse hiç şaşırmamBende öyle oldum çok iyi anlıyorum seni yaaa ama harika yapıyorlar nasıl cezbediyorlar adamı
Bende vermezdim evet gelinlikte 1500dü hatırladım sen diyince, ona pahalı demişti doğru yaa
Kuzu pamuk şartta bohça da işi ne? Banyo falan yaptırılırsa alırız düşünsene dantelli mantelli bohça açılıyor işte kıyafetler gecelikler renk renk makyaj malzemeleri oymalı aynalar altında kulak pamuğuAyy normal aslında herkes alıyorda ama bana tuhaf geliyor Diadermineden bir kere yüz temizleme losyonu aldım yüzümü çok yaktı kullanamadım ama herkesin cildi farklıdır tabi araştırmak lazım. Bende kk ya girmeden önce bu akşam 50 tane link açtım bakım ürünlerini araştırıp daha neler eklesem bohçaya diye Heee dur bi duyuru yapıcam sende oku hatun
Canım diadermine tavsiye ederim tabi cilt tipine yarar yaramaz bilemem ama ben diadermine nin bi çok ürününü kullanıyorum vitaminli yüz yıkama jeli nemlendiricisi bb kremi falan memnunumda gayet..diadermine ürünleri bu aralar karşıma çok çıkıyo onlardan mı alsam acaba daha önce hiç kullanmadım ama :)
Maşrapa gibivalla koysunlar pamukta koysunlar onuda koysunlar bunuda koysunlar aradan biri çıkıp aaa kulak pamugu yok derse hiç şaşırmam
bi ürün alıp deniyim o zaman ben :)Canım diadermine tavsiye ederim tabi cilt tipine yarar yaramaz bilemem ama ben diadermine nin bi çok ürününü kullanıyorum vitaminli yüz yıkama jeli nemlendiricisi bb kremi falan memnunumda gayet..
maşrapasız ev olmazMaşrapa gibi
bi ürün alıp deniyim o zaman ben :)
maşrapasız ev olmaz
bi deniyim inşallah banada iyi gelir :)Yani denemeden bilemezsin bana iyi geldi diye senin cildine uymak zorunda deıl canım ama özellikle nemlendiricim cildim hassas oldugu için cok arastırarak almıstm onu tavsıye ettıler ve cok mmnunum
Canım hatta şu krem diaermine haute tolerance %0 paraben colorant parfum hiç bişey içermiyo zararlı.bi deniyim inşallah banada iyi gelir :)
bende karma ciltler için olan peelingi gözüme kestirdim :)Canım hatta şu krem diaermine haute tolerance %0 paraben colorant parfum hiç bişey içermiyo zararlı.
ben tüp içinde olanı kullanıyorum canım.
Canım ne yapyon nasılsınbende karma ciltler için olan peelingi gözüme kestirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?