- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bence bu hiç mantıklı değil sonuçta altınlara güvenip borç yapmadılarSevgili nişanlım dedi ki bana annemlerin taktığı altınları düğünden sonra onlara verelim dedi. Borçları varmış. Parasında değilim kesinlikle ama bizim hiç bişeyimiz yok eşyalarımız falanda alınmayacak. Ama biz olan altınlarımızıda onlara verecez. Muhtemelen eşyaları da biz alacaz onlar değl.
Sevgili nişanlım dedi ki bana annemlerin taktığı altınları düğünden sonra onlara verelim dedi. Borçları varmış. Parasında değilim kesinlikle ama bizim hiç bişeyimiz yok eşyalarımız falanda alınmayacak. Ama biz olan altınlarımızıda onlara verecez. Muhtemelen eşyaları da biz alacaz onlar değl.
Ya ben onlardan hiç bişe istemedim. Almasalardı niye alınmadı demezdim. Ama alıpta gösteriş için takacaklarsa sonra da alacaklarsa ne anladım bu işten. Nişanlım babam istemedi ben teklif edeyim diyo. Bende sinirlendim dedim ki bizim eşyamız yok evimiz yok. Sen daha bunun planınıı kı yapıyosun dedim. Eminim babasının haberi vardır.şimdi altınları versem güvenmiyorum eşyaları almazlar. Altınları vermesem bahaneleri olur. Borcumuz var derler. Ama nişanlım bu konuda değişmeye başladı napacam bilmiyorumbence bu hiç mantıklı değil sonuçta altınlara güvenip borç yapmadılar
herşeyiniz hazır olsa ver nolcak ki derim ama yerinde olsam vermezdim canım
Evet canım bunun gibi bak :)makyaj seti derken ne oluyo canım bi sürü renkli far filan var ya o mu oluyo
Canım eşya almadıysalar neyin borcunu yapmışlar ki yaniYa ben onlardan hiç bişe istemedim. Almasalardı niye alınmadı demezdim. Ama alıpta gösteriş için takacaklarsa sonra da alacaklarsa ne anladım bu işten. Nişanlım babam istemedi ben teklif edeyim diyo. Bende sinirlendim dedim ki bizim eşyamız yok evimiz yok. Sen daha bunun planınıı kı yapıyosun dedim. Eminim babasının haberi vardır.şimdi altınları versem güvenmiyorum eşyaları almazlar. Altınları vermesem bahaneleri olur. Borcumuz var derler. Ama nişanlım bu konuda değişmeye başladı napacam bilmiyorum
Anladım cnaım nikah kısmının uzun sürmesini istiyorsun ama düğünlerde bile nikah aynı şekilde kısa sürüyor. Sadece düğün kısmı işi uzatan düğün gibi oynamalı olmasın ve o kadar uzun sürmesin diyorsanız dediğim gibi kokteyller ama nikah kısmı her yerde aynıdır kısadır yaniİstanbulda oturuyorum. Kadıköy belediyesinin vardır sanırım görmüştüm. Amaç şu yani, nikah olacak ama çabucak oldu bittiye gelmesini istemiyorum, ancak halaylı çiftetellili bir düğün de hayal etmiyorumişim çok zor galiba
güzelmiş bu set ama benim çok fazla sanırım :)Evet canım bunun gibi bak :)
Zaten düğünde takılanlar onlara aitmiş.kayınvalidemlerin taktığı anltınları canımsadece kayınvalidenlerin taktığını mı yoksa tüm altınları mı?
Arsa almışlar canım.Canım eşya almadıysalar neyin borcunu yapmışlar ki yani
güzelmiş bu set ama benim çok fazla sanırım :)
renkli renklide insanın alası geliyo ya :)
Size mi almışlar canımArsa almışlar canım.
Kullanıyosan al tabi canım ama bunlar çok çok uzun ömürlü seyler olmuyo onu da düşüngüzelmiş bu set ama benim çok fazla sanırım :)
renkli renklide insanın alası geliyo ya :)
daha küçük bişey alırım heralde canım :)Kullanıyosan al tabi canım ama bunlar çok çok uzun ömürlü seyler olmuyo onu da düşün
renkleri bizi cezbediyo gerçekten bohça için daha zamanımız varda canım bizim en azından kendi aldığım bi kaç parça şey olsun istiyorum çok mu şey istiyorum bilmiyorum tabi manikür seti french seti cımbız ayna kirpik kıvırıcı minik makas küçük ayna makyaj temizleme mendili fondoten allık kapatıcı ruj parlatıcı rimel göz kalemi eyeliner kaş kalemi kaş fırçası parfüm seti vücüt spreyi dudak nemlendiricisi....hayalseverrr Canım ben sadece kalem sürerim gözüme o da sarışın olduğum için kahverengi o derece makyaj falan umrumda değil sadelikten yanayım ve anlamamda zaten ama makyaj malzemesi satın almaya BAYILIYORUM Gratise girsem yada watsonsa Allahımmmmm herşeyi alıp çıkasım geliyor yaa geçen 114 liralık alışveriş yaptık bohçam içn nasıl o kadar tuttu onu da anlamadım 5-6 şey aldık ufak tefek neyse daha herşeyde gözüm var muhtemelen gidip yine alıcam bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?