2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım burayaa ev kurmayacaz. Evi yazın kurcaz eşyalar yazın alınacak. Bende nişanlıma dedim ki bizim hiç bişeyimix yokken o altınları annemlerw verwlim diyosun dedim. Ailen yaza para yok derlerse biz ne yapacaz dedim. Tamm anne baba ama bizde aile olacaz artık ona göre davran dedim. Eğer ailende verdikleri sözü tutmazsa onlarla arama mesafe koyarım dedim. Zatwn annemlere ne istiyosa o olsun diyolar. Ama bana gelince o pahalı bu ucuz muhabeetine giriyolar.

valla sen ve burdaki kızlar beni ailemden daha iyi anladınız, teşekkür ediyorum :)
Ya düğün gibi 4-5 saat sürmesin de ne biliyim bi 1-2 saat sürsün, kokteyl ile mümkün aslında. Benim sevgilim "bizim ailelerimiz ne anlar kokteylden" dese de araştırıcam :)
Artık bulamazsam da bir kültür merkezinde nikah ve takı merasimi ardından biz 5-6 kişi yemeğe gideriz öyle olacak artık

Canım borçları varsa ona göre yapsınlar altını. Biz bişe istemedik ki. Ayy bide kayınvalidem aramış diyo eşyalar alınır sen kafana takma diyo ya

Canım nişanlım biz teklif edelim altınları diyo. Ya niye teklif ediyorum ki onlar benim güvencem

valla kayınvalidesi gelinliğe pahalı demişti yanlış hatırlamıyosam..
ben olsam vermezdim bana takılıyo ya benim derdim :)
Evet ya ben hep onları düşündüm ama o kadar da değil. Daha beyefendi diyo ki babam vermese de sorun değil. Bende annemlere dicem eve yardım etmesinler yapcaklarsa bana araba alsınlar madem öyle

Canım borçları varsa ona göre yapsınlar altını. Biz bişe istemedik ki. Ayy bide kayınvalidem aramış diyo eşyalar alınır sen kafana takma diyo ya
Canım nişanlım biz teklif edelim altınları diyo. Ya niye teklif ediyorum ki onlar benim güvencem
Canım keşke başkaları konuşsa sevgilinle, şimdi sen vermek istemezsin altınları (ki son derece haklısındır) ama gelin olacağın için esirgiyorsun diye düşünülür saçma da olsa. Bilmiyorum sevgilin anlayışlı biri mi çünkü erkekler ailelerine hele ki annelerine ciddi düşkün oluyorlar belli etmeyenler de dahil buna annesinin laflarını önemser, o yüzden elinden geldiğince anlatmaya çalış, biz yuva kuruyoruz insanların bize yardım etmesi lazım gerekirse bizim borçlanmamız lazım paraya herkesten çok bizim ihtiyacımız var ben nasıl en zor zamanımda bana destek amaçlı takılan altını kaç yıllık evli bir aileye vereyim falan de bilmiyorum ki

Canım ne yapyon nasılsın
iyiyim tatlım nakınıyorum bakım setleri makyaj malzemeleri filan sen nasılsın napıyosun :)
canım tekne kiralamayı düşünmez misiniz saatleride değişiyo bence onuda bi araştır :) nikahtan sonra küçük bi teknede eğlence gayet mantıklı misafirlerde sıkılmaz :)
Evet ya ben hep onları düşündüm ama o kadar da değil. Daha beyefendi diyo ki babam vermese de sorun değil. Bende annemlere dicem eve yardım etmesinler yapcaklarsa bana araba alsınlar madem öyle
valla kuzum koy tavrını illa vercez derse iyi o zaman yarısı senin annenlere yarısı benimkilere de

Dedim zaten babanını durumu varsa alsın bana ve aileme verilen sözleri unutulmasın dedim. Ben sadece onlardan eşya konusunda söz istedim. Ama ben ev alırken de sadece benim altınlarım olacak dedim. Bunu görmezden gelemezsin dedim

Canım birde şu var sizin altınlarınızın üzerinde plan yapılması zaten çok abeste özellikle en size lazım olan şu dönemde bile onun ailesine alltın verilmesi konuşuluyorsa siz evlendikten sonra sizin kazandıklarınız ve var olan altınlarınız üzerinden daha çok planlar yapılır belki sevgilin belki ailen.. O yüzden canım şimdi taviz verirsen ilerde önünü alamazsın ki zaten sen akıllı bi kızsın hakkını çiğnetmezsin ama sevgilininde durumu anlaması gerekiyor ve kavga etmeden koru hakkını çocuğun düşüncesinin ne kadar saçma olduğunu anlatmaya çalış

Kızlar yarın diğer yakaya geçiyorum aşk ve kayınvalidemle nişan için alışveriş yapıcaz (aşırı heyecanlıyım ilk defa yanımda yakınım olmadan kayınvalidemle zaman geçiricem ) neyse hatunun planları şu: nişanda takılacak bilezik yada bileklikleri alıcaz, akerden bi başörtü beğenmiş bana beğenirsem onu alacak , english homedan ve madame cocodan pike ve nevresim takımı alacak ama madame cocoyu tavsiye etmiyorlar sanırım sizin bi bilginiz var mı? Bir de ümraniyede baya mağazalar varmış oraya bakıcaz günlük kıyafet ve nişan elbisesi açısından bileninz var mı?

Tam anlayamadım ama nişandaki altınları mı istiyor kayınvaliden falan. Zaten vermezsin de yine de zor durumlar bunlar allah yardımcın olsun, atlatması zor, sevgilini ikna etmesi zor. Sıkma canını

uuu hayırlı olsun canım. İnşallah güzel bi gün geçirirsiniz, keyifli olur. Ümraniye taraflarını hiç bilmiyorum ama kayınvaliden bilir mutlaka

alışveriş olsunda taştan olsun
ümraniyeyi duydum canım ama hiç gitme şansım olmadı

Canım o altını verirsem istemem ama kesinlikle oraya tayin istemem. Gereken mesafeyide koyarım ailesine.

Onu anlatmaya çalışıyorum işte. Biz aile olacaz ve bizim senin ailene değil bize göre birikim yapmamız gerek dedim. Bana diyo ki ev değil arsa yatırım olır diyo. Bende dedim arsa yatırım oluyosa kirada sürünnelim dedim

Tam anlayamadım ama nişandaki altınları mı istiyor kayınvaliden falan. Zaten vermezsin de yine de zor durumlar bunlar allah yardımcın olsun, atlatması zor, sevgilini ikna etmesi zor. Sıkma canını
Kayınvalidem değil nişanlım verelim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…