Hayır tabi ki hiçbir şeyiniz yokken arsaya yatırım yapmanın zamanı. Altınlarınıza daha şimdiden göz dikmiş olamaz dimi ailesi. Onların size yardım etmesi gerek sizin değil. Eğer çok paraya ihtiyaçları varsa bankadan kredi çeksinler. yok canım nişanlını terslemek iyi yapmışsın. İlerde ailesine mesafe koyman seni rahatlatmıycak ki, eşinle de belki problem olucak yazık günah yani. Onlar da o arsayı alana kadr size verselermiş ya, bu yaştan sonra gelecek kaygıları mı artmış, siz daha önemlisinizKayınvalidem değil nişanlım verelim diyo
Amin kuzum sağoluuu hayırlı olsun canım. İnşallah güzel bi gün geçirirsiniz, keyifli olur. Ümraniye taraflarını hiç bilmiyorum ama kayınvaliden bilir mutlaka
Kesinlikleeeealışveriş olsunda taştan olsun
ümraniyeyi duydum canım ama hiç gitme şansım olmadı
Çok güzellerrr markası ne canım 2 ve 3e bayıldım
bunlar nasıl :)
de factoda rastladım canım şimdi alsam mı ki :)Amin kuzum sağol
Kesinlikleeee
Çok güzellerrr markası ne canım 2 ve 3e bayıldım
Çeyizine olur da bohça için bi tık daha kaliteli gerekmez mi acaba yade factoda rastladım canım şimdi alsam mı ki :)
Ama insanlardan isteyince iyi okuyomuş zorlamak gerekmiş birazdaHayır tabi ki hiçbir şeyiniz yokken arsaya yatırım yapmanın zamanı. Altınlarınıza daha şimdiden göz dikmiş olamaz dimi ailesi. Onların size yardım etmesi gerek sizin değil. Eğer çok paraya ihtiyaçları varsa bankadan kredi çeksinler. yok canım nişanlını terslemek iyi yapmışsın. İlerde ailesine mesafe koyman seni rahatlatmıycak ki, eşinle de belki problem olucak yazık günah yani. Onlar da o arsayı alana kadr size verselermiş ya, bu yaştan sonra gelecek kaygıları mı artmış, siz daha önemlisiniz
bohça için oysho ve pierre cardinden alıcam canım bu kendim çeşit olsun diye alıyım dedim :)Çeyizine olur da bohça için bi tık daha kaliteli gerekmez mi acaba ya
valla bile gren varsa banada söylesinKızlar harbiden bildiğiniz güzel pijama markası var mı? Çok klasik eski modeller düşünmüyorumhayalseverrr un paylaştığı türden, daha çok askılı şortlu bi takım düşünüyorum aslında poloda güzel şeyler var ama hepsi uzun kolluydu diye hatırlıyorum değilse de kısaları beğenmedim galiba ki aklımda kalmamıs
Oysho demeyin banaaaa bende istiyorum ordan cici cici pijamalaaaaaarbohça için oysho ve pierre cardinden alıcam canım bu kendim çeşit olsun diye alıyım dedim :)
olur kuzum olur seninde olur :)Oysho demeyin banaaaa bende istiyorum ordan cici cici pijamalaaaaaar
valla ben oyshoyu aklıma kazdım alıcam en az 3 takım benim olcakOysho'dan bi atlet alamayacak kadar fakirimcidden çok pahalı ama, bi pijama takımı 100-150 lira olmaz ki arkadaş
Al valla canım kalmasın içinde.valla ben oyshoyu aklıma kazdım alıcam en az 3 takım benim olcak
Burda bi bulsam o oysho yu benimde olcak ama yok malesef kivalla ben oyshoyu aklıma kazdım alıcam en az 3 takım benim olcak
gerçekten istediğin bişeyde al canım valla öylede yok paramız böylede yok en azından alalım :)Al valla canım kalmasın içinde.
Ben hep içime atıyorum, istemiyorum. İste demesine rağmen nişanlımın istemiyorum. üç kuruş daha az harcayalım da biriktirelim diyorum. Bakma içimde kalıyo
Al canım en güzellerini güzel günlerde de giy :)
Kızlar harbiden bildiğiniz güzel pijama markası var mı? Çok klasik eski modeller düşünmüyorumhayalseverrr un paylaştığı türden, daha çok askılı şortlu bi takım düşünüyorum aslında poloda güzel şeyler var ama hepsi uzun kolluydu diye hatırlıyorum değilse de kısaları beğenmedim galiba ki aklımda kalmamıs
Bi de çalışmıyorum onun verdiği sıkıntı var. Yeminle fakirliğin dibindeyim :/ Zengin evin fakir kedisiyim ben var ya :) Al canım al, ben alamadım sen al hatta benim yerime de al :)))gerçekten istediğin bişeyde al canım valla öylede yok paramız böylede yok en azından alalım :)
Evet de facto günlük olur ancak bohçaya olmaz offf yaa oysho süper sabahlığını aldırdım ama pijamayıda aldıramam kıyamam kuzuma yaa pierre cardini bi araştırayım bakalımbohça için oysho ve pierre cardinden alıcam canım bu kendim çeşit olsun diye alıyım dedim :)
KatılıyorumOysho'dan bi atlet alamayacak kadar fakirimcidden çok pahalı ama, bi pijama takımı 100-150 lira olmaz ki arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?