- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
bide benimki ilk düğnden sonra otele gidriz diyo bende ikinciden önce yapmam diyorumm :)He anladım tmmAma çekinmemen gerekiyo sonra daha çok zorlanırsın canım duyduklarımdan böyle söylüyorum
Kızlar ben geldim yine, sizsiz kk çekilmiyor canlarım..
hahhaaaa :)Ammannnn canım sal gitsin
bide benimki ilk düğnden sonra otele gidriz diyo bende ikinciden önce yapmam diyorumm :)
Kızlar ben geldim yine, sizsiz kk çekilmiyor canlarım..
ayyy çok sevindim :)Kızlar ben geldim yine, sizsiz kk çekilmiyor canlarım..
güzel bişey bulursun inşallah canım zide dekorda güzel şeyler var bak bide bunu aldım kahve sunumunda filan kullanıcam :)Canım ya getirmişlerdi baktım ama tepsi gibi değil, çok ağır ve büyük..Biraz daha büyük olsa boy aynası olur yani o derece
evde olucagı için cok aham şaham bırsey ıstemıyorum ıstedıgım aslında onu kısa arkası uzun çok hafıf bır elbıseydı onuda benden once kuzenım davrandıgı ıcın acıkta kaldım ensonunda dumduz bır elbıseye kalıcam ayrıca pek fazla yardım edenımde yok
bide benimki ilk düğnden sonra otele gidriz diyo bende ikinciden önce yapmam diyorumm :)
canım 29una bizim memlekette 31ine nişanlımın memleketinde düğünümüz bizim :) ilk düğün bizim orddaki oluyo:)Anlamadım nasıl ilk ikinci?? Birazcık açıklarmısın canım benim
bi dahaa bizii bırakma :)Kızlar ben geldim yine, sizsiz kk çekilmiyor canlarım..
2düğün bi kına gecesi :)o nasıl kız kaç düğün olacakki?
model olarak guzel ama renk varmıgüzel bişey bulursun inşallah canım zide dekorda güzel şeyler var bak bide bunu aldım kahve sunumunda filan kullanıcam :)
bu tarz bişey düşünmez misin canım indirimdeler hem :)
güzel bişey bulursun inşallah canım zide dekorda güzel şeyler var bak bide bunu aldım kahve sunumunda filan kullanıcam :)
bu tarz bişey düşünmez misin canım indirimdeler hem :)
canım 29una bizim memlekette 31ine nişanlımın memleketinde düğünümüz bizim :) ilk düğün bizim orddaki oluyo:)
İyi yaptın yaaa gel tabii canımm
hoşgeldin güzellik
ayyy çok sevindim :)
bi dahaa bizii bırakma :)
canım 29una bizim memlekette 31ine nişanlımın memleketinde düğünümüz bizim :) ilk düğün bizim orddaki oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?