2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bana da öle geliyor şu an bile birbirimize dokunmamak için zorlanıyoruz ama hayal işte bari bikaç gün sabretsek o bile yeter
merhaba konuya karısmak ıstemedım ama dayanamdım =) hatam varsa af ola ... yazışmalarınızı okudumda sanırım her erkek boyle dayanamıyorlar ben acıkcası sozlu oldugum halde bıle bunun zorlugunu cekıyorum....

Balayı sonrası mıı Yani Tikkabilla nın da dediği gibii gerçekten zor olur o şekilde. Tamam evde yaşamak en güzeli ama keşke önce eve gitseydiniz ardından balayınaa .. Mesela ablamın nikahı oldu o akşam evlerinde kaldılar o geceyi yaşadılar ,sabahındada antalyaya balayına gittiler

Bu öneriyi ben sundum zaten erkekler sunar mı yaa ama kuzumda ilk gece olmasın özel olsun falan dedi öyle ergen gibi saldırmayalım birbirimize dedi hakkını yemeyim ama dört gözle bekliyor uyuz

He bak ilk gece olup olmamasına bişi diyemem çünkü onu ben de söylüyorum, diyorum eğer ki yorgun olursak sırf onu yaşamış olmak için yaşamayalım.

Ya sağlıklıysa normali bu şükürler olsun ki sağlıklılar bide gençlikte eklenince ortaya çıkan tablo bu ya benmim sevgilim çok anlayışlı ahlaklı sevgi saygı dolu biri beni çok sevip saygı duyduğuna eminim ama bazen sırf bunun için evleniyormuş gibi geliyor dört gözle evlenmeyi bekliyor yaa bu konu için

Biraz geç kaldım ama tepsi konusu geçmiş heralde bende tepsimi paylaşıyım :) Görünce bi duygulandım niyeyse

Eklentiler

• DSC_0172dd.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 46
Şöyle ki bebek evimiz büyük ihtimalle üsküdarda olacak düğünümüzde zeytinburnu ve düğün mekanımız otel gibi bi yerde ertesi günde atatürk havalimanından kalkaçak uçağımız ilk gece evimize gitmek başlıbaşına eziyet gitsek dahi ilk gece yapmak istemiyoruz ikimizde yorgunluk ve çok saçma biliyorum ama biraz basitlik gibi geliyor bize hani kocaman insanlarız senelerce beklemişiz 1 gün mü bekleyemicez koyun koyuna uyuyalım o gece dinlenelim ondan sonra tüm gün ve saatler bizim inşallah

Kızlar erkeklere suç atmayın bi kere sankim siz heveslenmiyonuz

Anladım canım benim ama balayında da beklemek hoş olur mu bilemem sonuçta baş başa olucaksınız yeni evlisiniz balayı neden var ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…