2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya ben o olaydan çok o akşam eve gidince neyi nasıl yapcaz onu düşünüyorum.

kızlarr benede korkulacak bişey yok en yakın arkadaşımdahil birçok kişiyle konuştumm hepside hiiiç korkulacak bişey yok diolar..valla benim içim heyecanla dolu.sevdiğinizle yaşıycağınz musmutlu bi hayatı düşünün bence devami gelir yani baa öyle geliyor

Eve girdiğimiz andan itibaren hepsi.. Ben hep planlı yaşarım, neyi önce neyi sonra yapacağım kafamda kuruludur, o yüzden o gece benim için koca bir bilinmeyen..

Bende bazen hayal ederim ne nasıl olucak diye ama o gün için plan yapsakta uyamayacağız buna eminim İkimizde akışına bırakırız

Eve girdiğimiz andan itibaren hepsi.. Ben hep planlı yaşarım, neyi önce neyi sonra yapacağım kafamda kuruludur, o yüzden o gece benim için koca bir bilinmeyen..
valla ben eve girince ilk yicek bişey ararım sonra gelinlikten kurtulurum makyajımı temizler duşumu alır vurur kafayı yatarım

Kızlaaaar o değilde düğün gecesi tüm millet o işi yapıcağnızı biliceeeek Bide o insanlarla karşılıklı göbek atıcaanııııızzzz Ayyy

5 sene beklemişim tabii ki göbek atıp oynucam :) Sonuçta herkes düğünden sonra ne yapılacağını biliyor ben utanmam şahsen öyle zaten eve girdikten sonra ikimizde telefonları kapıcaz

Kızlaaaar o değilde düğün gecesi tüm millet o işi yapıcağnızı biliceeeek Bide o insanlarla karşılıklı göbek atıcaanııııızzzz Ayyy
Hahahaha onu varya hep düşünüyorum herkesi geç babam bilecek babaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

o gece için herşey bilinmeyenli denklem bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…