- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Ya ben o olaydan çok o akşam eve gidince neyi nasıl yapcaz onu düşünüyorum.En çokta kendini hazır hissetmelisin bence kasmamak lazım yani bir de karşındakinin anlayışlı olması gerek her iki taraf içinde özel tabii ki ama sonuçta bayanların ilk kez yaşayacağı birşey haliyle korku,merak ve gerginlik oluyor erkeklere çok iş düşüyor bu konuda bence
Ya ben o olaydan çok o akşam eve gidince neyi nasıl yapcaz onu düşünüyorum.
beni gelin başı korkutuyoYa ben o olaydan çok o akşam eve gidince neyi nasıl yapcaz onu düşünüyorum.
Nasıl yani kuzu?Ya ben o olaydan çok o akşam eve gidince neyi nasıl yapcaz onu düşünüyorum.
Ayy evet o bi facia yabeni gelin başı korkutuyo
Hahaha beni de makyajıbeni gelin başı korkutuyo
Eve girdiğimiz andan itibaren hepsi..Herşey kendiliğinden oluverir zaten canım,bunun bi planlaması olmamalı benceMerak ettiğin ne mesela?
ayy nasıl olcak yaa o sinir krizi geçiririm benAyy evet o bi facia ya
ayy makyajı temizlemek 2 mendile bakarda o gelin başından nasıl kurtulcamHahaha beni de makyajı
Eve girdiğimiz andan itibaren hepsi..Ben hep planlı yaşarım, neyi önce neyi sonra yapacağım kafamda kuruludur, o yüzden o gece benim için koca bir bilinmeyen..
valla ben eve girince ilk yicek bişey ararım sonra gelinlikten kurtulurum makyajımı temizler duşumu alır vurur kafayı yatarımEve girdiğimiz andan itibaren hepsi..Ben hep planlı yaşarım, neyi önce neyi sonra yapacağım kafamda kuruludur, o yüzden o gece benim için koca bir bilinmeyen..
Kızlaaaar o değilde düğün gecesi tüm millet o işi yapıcağnızı biliceeeekBide o insanlarla karşılıklı göbek atıcaanııııızzzz Ayyy
bende her düğüne gittiğimde onu düşünüyorum ayy bi kaç saat sonra mercimek fırında diyorumKızlaaaar o değilde düğün gecesi tüm millet o işi yapıcağnızı biliceeeekBide o insanlarla karşılıklı göbek atıcaanııııızzzz Ayyy
Ya sorma valla.. Bide biz kapalıyız ya açınca o saç ne halde olacak acep..beni gelin başı korkutuyo
Yani eve gidince ne yapcaz ilk mesela, gelinliği o mu çıkaracak, çıkarırsa duramaz oNasıl yani kuzu?
Eve girdiğimiz andan itibaren hepsi..Ben hep planlı yaşarım, neyi önce neyi sonra yapacağım kafamda kuruludur, o yüzden o gece benim için koca bir bilinmeyen..
Hahahaha onu varya hep düşünüyorum herkesi geç babam bilecek babaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKızlaaaar o değilde düğün gecesi tüm millet o işi yapıcağnızı biliceeeekBide o insanlarla karşılıklı göbek atıcaanııııızzzz Ayyy
Benim planımda aynen buvalla ben eve girince ilk yicek bişey ararım sonra gelinlikten kurtulurum makyajımı temizler duşumu alır vurur kafayı yatarım
o gece için herşey bilinmeyenli denklem bizim içinYa sorma valla.. Bide biz kapalıyız ya açınca o saç ne halde olacak acep..
benim saçlarım dümdüz naparsam yapıyım açınca dümdüz oluyo
Yani eve gidince ne yapcaz ilk mesela, gelinliği o mu çıkaracak, çıkarırsa duramaz oBen duş almak isterim mesela.. O gerdek namazı falan nasıl olacak, ya saçma belki ama kafamda kuruyorum bazen..
valla ben eve girince ilk yicek bişey ararım sonra gelinlikten kurtulurum makyajımı temizler duşumu alır vurur kafayı yatarım
Aynen ya sinirlenince etrafa sararım kavga etmessem iyiayy nasıl olcak yaa o sinir krizi geçiririm ben
ayy makyajı temizlemek 2 mendile bakarda o gelin başından nasıl kurtulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?