Kızlar erkeklere suç atmayın bi kere sankim siz heveslenmiyonuz
Hoşgeldin canım amin inşaallah
Teşekkür ederim canım bende kuguları çok beğeneerek almıştım :) Nazar boncukları annemlerin fikri kesildikden sonra düşüp kırılanlar oldu nazar çıktı mantığındasenin tepsinde çok hoşmuş canım o kuğular çok güzel olmuş
Doğru söylüyosun canımmUtanıp sıkılıcak birşey yok onlar erkekse bizde kızız yanii dimi
He yani, sanki sadece erkeklere has bir durum gibi yerleşmiş bizde bu konu ama öyle değil.
herkese merhabalar bende kısmetse 03/05/2015 tarihinde dünya evine giricemhazırlıklar tam gaz gidiyor..kendim yaptığım nikah şekerlerimi ve kına hediyelerimi sizinlede paşlaşmak istedim
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar :)herkese merhabalar bende kısmetse 03/05/2015 tarihinde dünya evine giricemhazırlıklar tam gaz gidiyor..kendim yaptığım nikah şekerlerimi ve kına hediyelerimi sizinlede paşlaşmak istedim
Ben çok meraklısıydım yaaKızlar erkeklere suç atmayın bi kere sankim siz heveslenmiyonuz
Hadi ya kız korkutmayın beni, ben daha uzağım o durumlara sanırım o yüzden hava hoş bana..Ben çok meraklısıydım yaaama math27 gibi zaman yaklaştıça korkmaya başladım eskidn rahattım işin zevkli kısmını düşünüyordum falan da iş ciddiye binince tuhaf bi korku başladı
Zaten bekleyemeyiz kuzu benim böyle atıp tuttuğuma bakmaAnladım canım benim ama balayında da beklemek hoş olur mu bilemem sonuçta baş başa olucaksınız yeni evlisiniz balayı neden var ki ?
Hadi ya kız korkutmayın beni, ben daha uzağım o durumlara sanırım o yüzden hava hoş bana..
Zaten bekleyemeyiz kuzu benim böyle atıp tuttuğuma bakmaişte keşke balayı dönüşü kendi evimizde yapabilsek isterim de imkansıza yakın birşey hatta otelin böyle antalya gezileri olacak kültür gezisi gibi işte deniz sporları falan onlara katılmayı istiyorum sevdicek diyor ki bizim işimiz olacak o sıralar onlarla vakit kaybetmeyelim falan yani sözün özü beklemek zor anacığım bizde bekleyemeyiz bakma
Her ikisini de duydum canım isteklilikle alakalı diyecem ama benimde arkadaşım baya ağrıdı dedi zaten ondan sonra korkmaya başladımAaaaa yapma canımm kızların zamanı yakın sende onları korkutma şimdii bişi yok valla kız ablamdan biliyorum ben çok abartıyolar inanın ...ValentinusNF math27
Hahahah bencedeCanımm gezmelere her zaman gidersiniz sevdiceğine bak ne demişEvi unutun siz
Aaaaa yapma canımm kızların zamanı yakın sende onları korkutma şimdii bişi yok valla kız ablamdan biliyorum ben çok abartıyolar inanın ...ValentinusNF math27
Her ikisini de duydum canım isteklilikle alakalı diyecem ama benimde arkadaşım baya ağrıdı dedi zaten ondan sonra korkmaya başladımkız 10 senelik sevgilisiyle evlendi ve gayet istekli bi kız neyse yaa herkes nasıl hallediyorsa bizde hallederiz inşallah sıkıntı olmaz
ayy valla aklımdan geçeni syledinKızlar çok hoşsunuz yaamuhabetinizi okudum birazda Amaaaaaan ne eve gitmekti balayı sonrasıydı kendinize işkence ediceniz.. bunca zmn sabredip kavuşmuşunuz sevdiceklerinize koyverin gitsiiiin ayool
Her ikisini de duydum canım isteklilikle alakalı diyecem ama benimde arkadaşım baya ağrıdı dedi zaten ondan sonra korkmaya başladımkız 10 senelik sevgilisiyle evlendi ve gayet istekli bi kız neyse yaa herkes nasıl hallediyorsa bizde hallederiz inşallah sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?