2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım gelinliğini kocan çıkarır yanii Sonra duş alır namazınızı kılarsınız ikinizde (şükür namazı) daha sonrada o olur yanii

Ben diyorum benimkine, duş alırım diyorum, saçımı tarar kuruturum, makyajımı temizlerim falan, aaa o kadar bekleyemem ben diyor.

Ben olsam bende beklemem o kadar canım :) duş alınır, namazlar kılınır önce tabii sonrada

5 sene beklemişim tabii ki göbek atıp oynucam :) Sonuçta herkes düğünden sonra ne yapılacağını biliyor ben utanmam şahsen öyle zaten eve girdikten sonra ikimizde telefonları kapıcaz
Kapatın anacıım kapatıııııın o gece sevdiceğinle sizin geceniizz.. Aman sabahlaar olmasıııınnn
bende her düğüne gittiğimde onu düşünüyorum ayy bi kaç saat sonra mercimek fırında diyorum
Aynen tatlım Bi kaç saate yandı gülüm keten helva die içimden geçiriyorum ahahahaha

Peki bişey sorucam kızlar ben bu yüzden ilk gece saten gecelik değilde daha uzun ve penye pijama takımı giymeyi düşünüyorum sırf saldırma ihtimali azalsın diye neyse szin kafanızda var mı
ben oturur ağlarım bide yabancı yerde uyuyamam evimizdeki salon bile yabancı bana uyuyamam başka yastıkta yatamam herşey dert bana o gece çok mızmızlanırım ben
Ahahah ay o dert bendede var yabancı yerde hiç uyuyamam bi kaç gece geçmesi lazım anca
Benimde aynı sıkıntılardan migrenim tutar kesin

Ay cümlenin geri kalanı nerde tekrar yazayım: Peki bişey sorucam kızlar ben bu yüzden ilk gece saten gecelik değilde daha uzun ve penye pijama takımı giymeyi düşünüyorum sırf saldırma ihtimali azalsın diye neyse szin kafanızda var mı ne giyeceksiniz ilk gece yani o işi ilk geceden yapmak istemeyenleriniz?

MasaAllah kızlar ne konustunuz boyle size yetisemiyorum. Haftasonunun acisini cikardiniz sanirim :))

ben oturur ağlarım bide yabancı yerde uyuyamam evimizdeki salon bile yabancı bana uyuyamam başka yastıkta yatamam herşey dert bana o gece çok mızmızlanırım ben
Ahahah ay o dert bendede var yabancı yerde hiç uyuyamam bi kaç gece geçmesi lazım anca
Kızlaaar yabancı yerde olmuycaksınız amaaa sevdiceğinizle koyniş koyniş ohhh hîç olmadığı kdr rahat ve huzurlu uyuycaksınııız

herşey dert bize
benim belli kuzum victoria secrettan almıştık üst dantel sırt dekoltesi var altıı yere kadar uzun tül bi gecelik
bide bunun sabahlığı var saten yaka kısmı ve kolları fransız dantelli onu giycem :)

Kızlaaar yabancı yerde olmuycaksınız amaaa sevdiceğinizle koyniş koyniş ohhh hîç olmadığı kdr rahat ve huzurlu uyuycaksınııız
Allahımmmmmmm nasıl özlettin sevgilimi bana oyyyy ne tatlı olur onun koynunda uyanmak yaa sıcacıkkk kuşum benim yaaaaaaaaaa Allahımmmmm ne olur bi aksilik kötü bişey çıkmasında evlenelim hayırlısıyla afiyetle hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…