Ya sorma valla.. Bide biz kapalıyız ya açınca o saç ne halde olacak acep..
Yani eve gidince ne yapcaz ilk mesela, gelinliği o mu çıkaracak, çıkarırsa duramaz oBen duş almak isterim mesela.. O gerdek namazı falan nasıl olacak, ya saçma belki ama kafamda kuruyorum bazen..
ayyy o da azcık fırsat versinBen diyorum benimkine, duş alırım diyorum, saçımı tarar kuruturum, makyajımı temizlerim falan, aaa o kadar bekleyemem ben diyor.
Herkes aynı şeyi düşünüyor demek kibende her düğüne gittiğimde onu düşünüyorum ayy bi kaç saat sonra mercimek fırında diyorum
Ben diyorum benimkine, duş alırım diyorum, saçımı tarar kuruturum, makyajımı temizlerim falan, aaa o kadar bekleyemem ben diyor.
Kapatın anacıım kapatıııııın o gece sevdiceğinle sizin geceniizz.. Aman sabahlaar olmasıııınnn5 sene beklemişim tabii ki göbek atıp oynucam :) Sonuçta herkes düğünden sonra ne yapılacağını biliyor ben utanmam şahsen öyle zaten eve girdikten sonra ikimizde telefonları kapıcaz
Aynen tatlımbende her düğüne gittiğimde onu düşünüyorum ayy bi kaç saat sonra mercimek fırında diyorum
ben oturur ağlarım bide yabancı yerde uyuyamam evimizdeki salon bile yabancı bana uyuyamam başka yastıkta yatamam herşey dert bana o gece çok mızmızlanırım benAynen ya sinirlenince etrafa sararım kavga etmessem iyi
Ahahah ay o dert bendede var yabancı yerde hiç uyuyamam bi kaç gece geçmesi lazım ancaben oturur ağlarım bide yabancı yerde uyuyamam evimizdeki salon bile yabancı bana uyuyamam başka yastıkta yatamam herşey dert bana o gece çok mızmızlanırım ben
ben oturur ağlarım bide yabancı yerde uyuyamam evimizdeki salon bile yabancı bana uyuyamam başka yastıkta yatamam herşey dert bana o gece çok mızmızlanırım ben
Benimde aynı sıkıntılardan migrenim tutar kesinAhahah ay o dert bendede var yabancı yerde hiç uyuyamam bi kaç gece geçmesi lazım anca
biz sevgilimle tatile gittik bir hafta yok uyuyamadım 1 hafta kaldık 4 gün uyur gezer gibi dolandımAhahah ay o dert bendede var yabancı yerde hiç uyuyamam bi kaç gece geçmesi lazım anca
Peki bişey sorucam kızlar ben bu yüzden ilk gece saten gecelik değilde daha uzun ve penye pijama takımı giymeyi düşünüyorum sırf saldırma ihtimali azalsın diyeneyse szin kafanızda var mı
Ay cümlenin geri kalanı nerdePeki bişey sorucam kızlar ben bu yüzden ilk gece saten gecelik değilde daha uzun ve penye pijama takımı giymeyi düşünüyorum sırf saldırma ihtimali azalsın diyeneyse szin kafanızda var mı
Benimde aynı sıkıntılardan migrenim tutar kesin
ben oturur ağlarım bide yabancı yerde uyuyamam evimizdeki salon bile yabancı bana uyuyamam başka yastıkta yatamam herşey dert bana o gece çok mızmızlanırım ben
Kızlaaar yabancı yerde olmuycaksınız amaaa sevdiceğinizle koyniş koyniş ohhh hîç olmadığı kdr rahat ve huzurlu uyuycaksınııızAhahah ay o dert bendede var yabancı yerde hiç uyuyamam bi kaç gece geçmesi lazım anca
Zaten tahmin ediyorum da aklıma geldi sorayım dedimBişey dicem ama demiyorumm
Zaten tahmin ediyorum da aklıma geldi sorayım dedim
herşey dert bizePeki bişey sorucam kızlar ben bu yüzden ilk gece saten gecelik değilde daha uzun ve penye pijama takımı giymeyi düşünüyorum sırf saldırma ihtimali azalsın diyeneyse szin kafanızda var mı
Benimde aynı sıkıntılardan migrenim tutar kesin
Allahımmmmmmm nasıl özlettin sevgilimi banaKızlaaar yabancı yerde olmuycaksınız amaaa sevdiceğinizle koyniş koyniş ohhh hîç olmadığı kdr rahat ve huzurlu uyuycaksınııız
Allahımmmmmmm nasıl özlettin sevgilimi banaoyyyy ne tatlı olur onun koynunda uyanmak yaa sıcacıkkk kuşum benim yaaaaaaaaaa Allahımmmmm ne olur bi aksilik kötü bişey çıkmasında evlenelim hayırlısıyla afiyetle hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?