- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
yanaklarım çöktü :)Eee bi etki varmı bi diyet gördüm genel herkes çok memnunda :)
O kadar etkili yanaklarım çöktü diyosunyanaklarım çöktü :)
hangi diyet :)
ben artık çok yiyemiyorum :) sabah kahvaltı yapıyorum ama bi kaç lokma :)O kadar etkili yanaklarım çöktü diyosun
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
Bu arada sabahları genelde kahvaltı yapamazdım bu iyi bişey deilmiş çünkü sabahları kahvaltıyı böyle yaptıgımda metabolizma daha iyi çalışıyo
Normalde bende başladığımdan beri yemiyorum ama çok da sağlıklı kilo veremiyorum böyle baya iyi çalışıyo metabolizmamben artık çok yiyemiyorum :) sabah kahvaltı yapıyorum ama bi kaç lokma :)
Tamam alacam bi tanede kırmızı olsun:))al tatlım al bulunsun bence kırmızı şart
Erkeğin korunmasında risk var canımmath27 Ne oldu davetiyede ki?
Canım açıklamalar için teşekkürlerAblamda evlenmeden 1 ay önce ilaç kullanmaya başlamıştı korunma için.
Hem zaten dediğin spiral evli bayanlar için yani anca ilk geceden sonra istersen dr kontrolü altında takılıyor.Dediğin gibi haplarda çok iyi değil vücut için ama riski azaltıyo.. Bencede en iyisi erkeğin korunması 0 risk %100 korunma
Erkeğin korunmasında risk var canım
Hatun çık artık çamaçır gecelik modundanönce çamaşır gecelik faslını atlat bence canım :)
Deri Altı Çubuk (İmplant) bu korunma yönteminide sordun mu canım biz bunu düşündükTamam alacam bi tanede kırmızı olsun:))
Erkeğin korunmasında risk var canım
bi liste paylaştım ki görmedin mi :)Hatun çık artık çamaçır gecelik modundanyengemdeyım eve geccem bırazdan balayı lıstesıne odaklanalım kendi başıma çıkamadım işin içinden
Canım uzun süre kullanmıcam yaza kadar kullancam. Ya kaza olursa bebek için evimi kurmadan rezil olurumHapların zararı oluyomuş ama ilerde çocuk istediinde
Yazdıktan sonra gördümbi liste paylaştım ki görmedin mi :)
Anladım canım ne biliyim bebek isteyince sorun oluyo diyolar korkuyorum benCanım uzun süre kullanmıcam yaza kadar kullancam. Ya kaza olursa bebek için evimi kurmadan rezil olurum
Canım tam bilmiyorum ama ebe olan arkadalım dedi.Ne gibi canım? Dikkat edildikten sonra bence yok
valla benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayınYazdıktan sonra gördümdetayları unutmamalıyım şimdiden ne alabilirim diye düşünüyorum
Canım bi kaç aydan bişe olmaz bence. zaten ağustostan sonra bırakırım olursa bebek en azından evimi kurmuş olurum:)Anladım canım ne biliyim bebek isteyince sorun oluyo diyolar korkuyorum benÇok istiyorum bi bebiş :)
Aşı canım demi bu. Buda aynıymış hapla:)Deri Altı Çubuk (İmplant) bu korunma yönteminide sordun mu canım biz bunu düşündük
aşı değil canım bu deri altına yerleştirilen çubuk 3 yıl kullanma süresi var ama istediğin zaman çıkarabiliyosun...Aşı canım demi bu. Buda aynıymış hapla:)
Okudum da şimdi bununda olumsuz yanları oluyomuş adet görülmeyebilir falan yazıyoaşı değil canım bu deri altına yerleştirilen çubuk 3 yıl kullanma süresi var ama istediğin zaman çıkarabiliyosun...
ilk bir yıl kadar o da herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş :)Okudum da şimdi bununda olumsuz yanları oluyomuş adet görülmeyebilir falan yazıyo
Okudum da şimdi bununda olumsuz yanları oluyomuş adet görülmeyebilir falan yazıyo
Buralarda yoktur canım o yaaşı değil canım bu deri altına yerleştirilen çubuk 3 yıl kullanma süresi var ama istediğin zaman çıkarabiliyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?