Aynen bende markasına para vermem çünkü pierre cardine üye olduk miorreden de ordanda aldık 5 para etmez.. 10 lırayada alırm 200 lırayada markası olmasın hıc onemlı degıl ben begenıyım yeter.. Mesela 10 lıralık saten gecelıgımın kuması pierre cardından kat kat kalıtelı cıktı :) Ayarsızım bıde fantazıde begenırım ama kuzu desenli gecelıklerde alırm gecelık olsn camasır olsun bana gerısı muhım degıl evlencem dıye degıl ben suandada cok sevıyorum pijamalarımı gecelıklerımi sabahlıklarımıCanım ben markaya hiç bakmıyorum alırken, benim beğenmem önemli yani.. Mesela sırf Pierre Cardin diye bir çamaşır almam çünkü modellerini hiç beğenmiyorum, çok sıradan geliyor bana.. Tabi zevk meselesi.. Beğendiğini al bence.. Çok kaliteli olsa ne olur ki? Her gün giymeyeceğiz sonuçta..
Yapmaya niyetlendiğimde sana bnu danışıcam canım :) bende yaptırmayı dusundum ceyızıme banyoma koymak ıcın istıyorum ama yengem bulms bırını 110 tl demıs benım begendıgme resımden gordgm ıcın bıde bılemedım fıyatları hakkndada bılgım olmadıgı ıcın yuksek geldı bana belkı normaldır ama..
ayy tüm donlarımız marka olsun dersek işimiz zor
Maaşı dona yatırırız :)ayy tüm donlarımız marka olsun dersek işimiz zor
ay cnm sen cok yasa ya
daha alcak çok şey var :)Maaşı dona yatırırız :)
Bunu begendım canım banyoya falan koymak ıcın yapttırmak ıstedım.. kı erken daha daha dugune yakın yaptırıcam muhafaza edemem cunku düşününcede eder yani emek var cunku :)tatlım ben banyo salona oturma odasına felan yaptım yengen ne bulus 110 tl ye tatlım
Bunu begendım canım banyoya falan koymak ıcın yapttırmak ıstedım.. kı erken daha daha dugune yakın yaptırıcam muhafaza edemem cunku düşününcede eder yani emek var cunku :)
Maaşı dona yatırırız :)
daha alcak çok şey var :)
Balayı aışverişini sezonda kazıklanarak yapıcam ben bu gidişle.. bu sene belli olsaydı düğün kısa gırerken ındırımlerı yakalardım ne guzel smdı hıc bı yerde ne sort var ne elbise ne sandalet.. Dogru düzgün güneş koruyucu bile bulamadım :S
İnşallah canım bizim ağustosta Antalya dedik biz akka anntedon otel dedik ama bakalım cumartsı gtcez ets yevalla cnm benim allah izni ile nisanda nevseyire gittmeyi düsünüyorum ben =)
ayy sezonda alışveriş yapmak sinirimi bozuyo cumartesi belli olursa tüm avmleri gezersin canım :)İnşallah canım bizim ağustosta Antalya dedik biz akka anntedon otel dedik ama bakalım cumartsı gtcez ets ye
Canım hep kışlıklar dolu ya .. Bi liste yaptım aslında ben ona uycam bu gıdısle denk gelenı alcm napalım..ayy sezonda alışveriş yapmak sinirimi bozuyo cumartesi belli olursa tüm avmleri gezersin canım :)
o zaman yapcak bişey yok parça parça bulursun artık :)Canım hep kışlıklar dolu ya .. Bi liste yaptım aslında ben ona uycam bu gıdısle denk gelenı alcm napalım..
evet inşllah ya =)İnşallah canım bizim ağustosta Antalya dedik biz akka anntedon otel dedik ama bakalım cumartsı gtcez ets ye
Öyle olcak gibi görüüyo ben şimdiden başlıyım rütuşları sonra atarım artık napıyımo zaman yapcak bişey yok parça parça bulursun artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?