2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar birazdan fatihe gidicem ve kıyafetimi alıcam ama aldığım kıyafet neredeyse balık model ve tesettürle uzaktan yakından alakası yok bende tesettürlüyüm ve hassasımdır bu konuda ama görünce dahi aşık olmuştum kıyafete ve indirime girdi şansıma neyse tek tesellim kadın ekek ayrı oturacak nişan günü sadece takı takmaya erkekler gelecek o da küçük bi kısmı gelir ne olur biraz içimi rahatlatın suçluluk hissediyorum o kıyafeti aldığım için ama bayıldım yaa

bizdede tam tersiydi ben mezun o okuyordu :) bende dershaneye gidiyordum ozmnlar o gececi olduğu için gündüzden hep derslerimi kırdırtıyodu bana onun yüzünden giremiyordum derslerime pekte çalışamıyordum :) ne zamanki mezun olup gitti ozmn son 2 ay full çalışıp kpss kazanmıştım

kızlarr artık 2 adet çamaşır takımım ve bir çorabımda var :)
bu arada pierre cardinin 6 lı setini 200 e buldum

Nerden buldun Benim görüp dokunmam lazım başka türlü olmuyo yahuu, dün netten kazak almıştım geri yolladım,Kumaşı göründüğü gibi değildi..H&M iç çamaşırları çok hoş bir bak derim

Kuzu bende börekli,sarmalı, kurabiyeli bir menü ayarlıcam..Çok teşekkür ederim üşenmeden yazmışsın Birde cumartesi izin alırsam ne alaaa, kolay gelsin arada uğra gözlerim seni arıyorrrr

çeyizcide buldum canım netten değil dokundum kumaşınada güzeldi
onada bakıyım :)

Canım ya senin beğenmem önemli ama herkesi aynı anda memnun edemezsin.Hem nasıl bir kıyafet merak ettim

Tam tersi olmuşş

Kuzu bende börekli,sarmalı, kurabiyeli bir menü ayarlıcam..Çok teşekkür ederim üşenmeden yazmışsın Birde cumartesi izin alırsam ne alaaa, kolay gelsin arada uğra gözlerim seni arıyorrrr

Ne demek canım benimm ..İnşallah alabilirsin izin Uğrarım canımm sen yeter ki iste

Kızlar merhaba :) aranıza yeni katılmış biri olarak ilk yorumumu yapayım bundan sonra sanırım zaten pek susmam :) yeni nişanlandım ve düğün hazırlığı içerisindeyim oyüzden konu benim çok ilgimi çekiyor :) elbiseniz bence çok güzel :) tesettrülü biri için gayet ideal bi elbise bence, insanların sölediklerinide umrusamayın çünkü böyle durumlarda herkesi memnun etmek mümkün değil :) ValentinusNF

hızlı bi giriş oldu hoşgeldin canım tanıyalım seni :)

Hahah :) sanırım öyle oldu :) hayalseverrr adım birgül istanbulda yaşıyorum uzun zamandır forumu takip ediyordum ama üye olmak şimdiye kısmetmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…