- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Ayyy bende ne güzel sevdiceğimle üniversitede tanıştım 2 sene beraberdik her gün her an öğle yemeğinde okuldan çıkar çarşıya giderdim 2.senemdi benim onun bitmişti çalışıyordu ben 1 sene yanlız kalmıyım diye benimle 1 sene daha kalmıştı canımın içiii
Tünaydın canım hoşgeldiinn :)
Canımm kızların dedikleride uygun bence
Benim 3ü bir arada olduğu için (tanışma - isteme - söz )Biz önce lokum ikram etmiştik tabii önce annem ve ablalarım su istemişlerdi (bizim aprtmana gelmeden bi yokuş varda dimdik yorulmuşlar ) Hepsine su ikram ettim daha sonra lokum almıştım süslü kürdanlara tutturmuştm onları ikram ettim .. Kahvelerden sonra isteme olmuştu yüzükler vs.. Buraları özet geçiyorum :) Çayın yanınada ; Çikolatalı ıslak kek , Peynirli ve dereotlu çiçek kurabiye , Maya hamurundan poğça , Zeytinyağlı yaprak sarması , Patatesli gül böreği vardı canımm yettide arttı
2014 bitiyor ya o yüzden faturaları,evrakları,dosyaları inceliyorum bi açığımız olmasın :) 2015 te herşeyi adam akıllı düzgün tutucam dosyalıcam evrakları tek tek ayrı ayrı benden önceki kız sağolsun hepsini aynı yere koymuş fatura arıyorum bulamıyorum nasıl bir kızsa,insan azıcık düzenli olur ya zaten işe başladığım ilk gün bi geldim masaya parmağımı sürdüm resmen kapkara oldu insan masasının tozunu almazmı2015 te herşeyi düzenli yerli yerine yerleştiricem inşallah .. O yüzden pek uğrayamıyorum buraya kızlar ama en azından okuyorum yazılanları
kızlarr artık 2 adet çamaşır takımım ve bir çorabımda var :)
bu arada pierre cardinin 6 lı setini 200 e buldum
Ayyy bende ne güzel sevdiceğimle üniversitede tanıştım 2 sene beraberdik her gün her an öğle yemeğinde okuldan çıkar çarşıya giderdim 2.senemdi benim onun bitmişti çalışıyordu ben 1 sene yanlız kalmıyım diye benimle 1 sene daha kalmıştı canımın içiii
Tünaydın canım hoşgeldiinn :)
Canımm kızların dedikleride uygun bence
Benim 3ü bir arada olduğu için (tanışma - isteme - söz )Biz önce lokum ikram etmiştik tabii önce annem ve ablalarım su istemişlerdi (bizim aprtmana gelmeden bi yokuş varda dimdik yorulmuşlar ) Hepsine su ikram ettim daha sonra lokum almıştım süslü kürdanlara tutturmuştm onları ikram ettim .. Kahvelerden sonra isteme olmuştu yüzükler vs.. Buraları özet geçiyorum :) Çayın yanınada ; Çikolatalı ıslak kek , Peynirli ve dereotlu çiçek kurabiye , Maya hamurundan poğça , Zeytinyağlı yaprak sarması , Patatesli gül böreği vardı canımm yettide arttı
2014 bitiyor ya o yüzden faturaları,evrakları,dosyaları inceliyorum bi açığımız olmasın :) 2015 te herşeyi adam akıllı düzgün tutucam dosyalıcam evrakları tek tek ayrı ayrı benden önceki kız sağolsun hepsini aynı yere koymuş fatura arıyorum bulamıyorum nasıl bir kızsa,insan azıcık düzenli olur ya zaten işe başladığım ilk gün bi geldim masaya parmağımı sürdüm resmen kapkara oldu insan masasının tozunu almazmı2015 te herşeyi düzenli yerli yerine yerleştiricem inşallah .. O yüzden pek uğrayamıyorum buraya kızlar ama en azından okuyorum yazılanları
çeyizcide buldum canım netten değil dokundum kumaşınada güzeldiNerden buldunBenim görüp dokunmam lazım başka türlü olmuyo yahuu, dün netten kazak almıştım geri yolladım,Kumaşı göründüğü gibi değildi..H&M iç çamaşırları çok hoş bir bak derim
Kızlar birazdan fatihe gidicem ve kıyafetimi alıcamama aldığım kıyafet neredeyse balık model ve tesettürle uzaktan yakından alakası yok bende tesettürlüyüm ve hassasımdır bu konuda ama görünce dahi aşık olmuştum kıyafete ve indirime girdi şansıma neyse tek tesellim kadın ekek ayrı oturacak nişan günü sadece takı takmaya erkekler gelecek o da küçük bi kısmı gelir ne olur biraz içimi rahatlatın suçluluk hissediyorum o kıyafeti aldığım için ama bayıldım yaa
çeyizcide buldum canım netten değil dokundum kumaşınada güzeldi
onada bakıyım :)
bizdede tam tersiydi ben mezun o okuyordu :) bende dershaneye gidiyordum ozmnlar o gececi olduğu için gündüzden hep derslerimi kırdırtıyodu bana onun yüzünden giremiyordum derslerime pekte çalışamıyordum :) ne zamanki mezun olup gitti ozmn son 2 ay full çalışıp kpss kazanmıştım
Kuzu bende börekli,sarmalı, kurabiyeli bir menü ayarlıcam..Çok teşekkür ederim üşenmeden yazmışsınBirde cumartesi izin alırsam ne alaaa, kolay gelsin arada uğra gözlerim seni arıyorrrr
Bugün almaya gittiğimde giyerim foto çekerim kuzucum hatta dur internette vardır belkideCanım ya senin beğenmem önemli ama herkesi aynı anda memnun edemezsin.Hem nasıl bir kıyafet merak ettim
Kızlaaarrrr nişan kıyafetimi internette buldummm benimkinin rengi siyah yine çeker yollarım fotosunu Eki Görüntüle 1339703
bayıldıııımm :) canım çokta düşündüğün gibi dğil bence çünküü tam balık değil :)Kızlaaarrrr nişan kıyafetimi internette buldummm benimkinin rengi siyah yine çeker yollarım fotosunu Eki Görüntüle 1339703
Biraz öyle ki ben dümdüz siyah sadece bişey istiyordum ama bu da çok şıktı ve göbişli bir insan olarak bunu giymeye cesaret etmem salaklık mı deli cesaretimi anlamadımUhuuuu çok güzel gösterişlii
Ve kadınlar arasında olucam genelde hatta saçlarınıda yaptır diyor herkes ama her halükarda şal takıcam bozulur saçlarımbayıldıııımm :) canım çokta düşündüğün gibi dğil bence çünküü tam balık değil :)
Kızlaaarrrr nişan kıyafetimi internette buldummm benimkinin rengi siyah yine çeker yollarım fotosunu Eki Görüntüle 1339703
hızlı bi giriş oldu hoşgeldin canım tanıyalım seni :)Kızlar merhaba :) aranıza yeni katılmış biri olarak ilk yorumumu yapayımbundan sonra sanırım zaten pek susmam :) yeni nişanlandım ve düğün hazırlığı içerisindeyim oyüzden konu benim çok ilgimi çekiyor :) elbiseniz bence çok güzel :) tesettrülü biri için gayet ideal bi elbise bence, insanların sölediklerinide umrusamayın çünkü böyle durumlarda herkesi memnun etmek mümkün değil :) ValentinusNF
kuzum bu arada kıyafetine bayıldım :)Ve kadınlar arasında olucam genelde hatta saçlarınıda yaptır diyor herkes ama her halükarda şal takıcam bozulur saçlarım
iyi ki katıldın canım aramıza hoşgeldin tekrar :) düğün ne zaman :)Hahah :) sanırım öyle oldu :)hayalseverrr adım birgül istanbulda yaşıyorum uzun zamandır forumu takip ediyordum ama üye olmak şimdiye kısmetmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?