- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
ama diğer türlüde menü çok kuru kalıyo canım rulo patates salatasını düşünebilirsin makarna salatası filan olmaz zaten biri stresten kesin döker :)
kek poğaça filanda gün işi zaten canım :) bence mutlaka bi salata türü olmalı amerikan olur patates olur :)Amerikan salatası tarzı bişey olur mu ki? Bana kalsa patates salatası yaparım da çok Gün işi yemek olur sanki :)
kek poğaça filanda gün işi zaten canım :) bence mutlaka bi salata türü olmalı amerikan olur patates olur :)
kesinlikle yapmalısın bence :) biz akşam yemegine almıştık :) ne stresli bi gündühahahyyy o da doğru dimi :) Ben salata yapayım o zaman
kesinlikle yapmalısın bence :) biz akşam yemegine almıştık :) ne stresli bi gündü
geçer canım geçer benim karnıma ağrılar giriyodu :)Ay zaten şimdiden stres aldı beni..dudağımda da uçuk çıktı inşallah cumartesi gününe kadar geçer
geçer canım geçer benim karnıma ağrılar giriyodu :)
bol bol fotoğraf çektirmiştik o gün şaka gibiydi:)
gittikleri zaman bu muydu yani diyosun onca karın ağrıma değdi mi diye soruyosun kendineSonradan baktığımda komik gelecek bu anlar bana kesin, neye stres yapmışım dicem de ayyyy ama yaa kalbim ağzımda atıyo benim..inşallah güzel geçer..Daha bunun istemesi vari nişanı var..Var da var..
gittikleri zaman bu muydu yani diyosun onca karın ağrıma değdi mi diye soruyosun kendine
Ayy bizde akşam yemeğine almıştık eksikler için annem beni markete gönderdi ben herşeyi unutup gelmiştim :)geçer canım geçer benim karnıma ağrılar giriyodu :)
bol bol fotoğraf çektirmiştik o gün şaka gibiydi:)
Sonradan baktığımda komik gelecek bu anlar bana kesin, neye stres yapmışım dicem de ayyyy ama yaa kalbim ağzımda atıyo benim..inşallah güzel geçer..Daha bunun istemesi vari nişanı var..Var da var..
yapılır kuzum istemeye gelirken kahveler içilir çikolatalar dağıtılır el öpülür servis başlar :)Dimi bende de öyle olur kesin
İstemede ikram yapılırmı hatun?
Ayy bizde akşam yemeğine almıştık eksikler için annem beni markete gönderdi ben herşeyi unutup gelmiştim :)
Heyecan yap bencede canım güzel günler resimlerde hatıra olarak kalıcakHerşey çok güzel olsun inşallah :) Dudağında geçer umarım geçmezsede olsun canımm senin kalbin güzel zaten Bu arada salata olmaması konusunda hala kararlıyım ben canım benim ama sen bilirsin hayalseverrr da yanlış anlamasın beni
math27 Aşık mısın kızzz nasıl unuttun
yapılır kuzum istemeye gelirken kahveler içilir çikolatalar dağıtılır el öpülür servis başlar :)
AşıkımHeyecan yap bencede canım güzel günler resimlerde hatıra olarak kalıcakHerşey çok güzel olsun inşallah :) Dudağında geçer umarım geçmezsede olsun canımm senin kalbin güzel zaten Bu arada salata olmaması konusunda hala kararlıyım ben canım benim ama sen bilirsin hayalseverrr da yanlış anlamasın beni
math27 Aşık mısın kızzz nasıl unuttun
kuzeniminde öyle olmuştu biz erkek tarafıydık canım cumartesi isteme pazar nişan vardı ikisindede ikram yapmışlardı isteme günü daha hafif şeyler vardı kuru pasta sarma börekti nişanda döktürmüşlerdi:)Ama benim isteme , nişan birgün ara ile olucak
Olsun canım yine yapılır :) biraz fazla yorulursunuz ama:)Ama benim isteme , nişan birgün ara ile olucak
Normalde unutmam ama o günün heyecanı:))Bendeki unutkanlık başa bela..elime yazıyorum ..Çantamda hep yapışkanlı not kağıtlardan var, telefonuma yapıştırıyorum..ama yine de unutuyorum
kuzeniminde öyle olmuştu biz erkek tarafıydık canım cumartesi isteme pazar nişan vardı ikisindede ikram yapmışlardı isteme günü daha hafif şeyler vardı kuru pasta sarma börekti nişanda döktürmüşlerdi:)
Olsun canım yine yapılır :) biraz fazla yorulursunuz ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?