kuzum benimde göbişim belli oluyodu göbeği toplayan çıtçıtlı atlet korseleren giydim :) az belli oldu :) korse rahattıda :)Ve kadınlar arasında olucam genelde hatta saçlarınıda yaptır diyor herkes ama her halükarda şal takıcam bozulur saçlarım
bizde ağustos istiyoruz bizdede bişey belli değilhayalseverrr canım nişanım ekimde oldu düğünde kısmet olursa ağustosda ama kesin tarih ve yer belli değil, stresli bir durum oyüzden :S
Kızlar birazdan fatihe gidicem ve kıyafetimi alıcamama aldığım kıyafet neredeyse balık model ve tesettürle uzaktan yakından alakası yok bende tesettürlüyüm ve hassasımdır bu konuda ama görünce dahi aşık olmuştum kıyafete ve indirime girdi şansıma neyse tek tesellim kadın ekek ayrı oturacak nişan günü sadece takı takmaya erkekler gelecek o da küçük bi kısmı gelir ne olur biraz içimi rahatlatın suçluluk hissediyorum o kıyafeti aldığım için ama bayıldım yaa
Kuzu bende börekli,sarmalı, kurabiyeli bir menü ayarlıcam..Çok teşekkür ederim üşenmeden yazmışsınBirde cumartesi izin alırsam ne alaaa, kolay gelsin arada uğra gözlerim seni arıyorrrr
Guzel bence tam kararinda bi elbise
Bizim menu soyleydi; peynirli midye borek, yaprak sarma, makarna salatasi, visneli cikolatali kek, fistikli catlayan kurabiye. Birde onlarin getirdigi baklavadan koyduk tabak asiri dolu oldu. Fazla abartma derim yenmiyor. Sevdicegim yiyemedi herkes bakar diyebirde heyecandan tuvaleti gelmis bende devamli cay koyuyorum en son giderken catlicaktim nerdeyse hala cay diyorsun dedi
bence börek bir çeşit olsun canım :)ayyy resmen sesli güldüm ya , yazık ya ne sıkıntıya girmiştir sen çay doldurdukça
Konuma döneyim hemen
Yaprak sarma
Meyveli çikolatalı top
Elmalı kurabiye
Ispanaklı gül böreği
Üçgen şekilli patatesli ve peynirli börek.. yapılacak olanlar bunlar..Biraz daha eklemeliyim yanına
bence börek bir çeşit olsun canım :)
börek kek kurabiye sarma bide salata türü :)
evet canım bylesi daha iyi hem szde filanda yine bişeyler ikram etmen gerekicek ya o zamanada ççeşit kalsın :)Hımm doğru diyorsun aslında..O zaman gül böreğini iptal edeyim..sunum açısından zaten beni zorlar..Tabakta büyük durabilir
greenandblue merhaba öncelikle, bence bir salatada olmalı. benim çok sevdiğim bi salatam var. yaptığımız her davette çok seviliyor ve tekrar tekrar isteniyor :) erişteli tavuk salatası. İstersen tarfinide yazabilirim çok basit :)
evvet yeniyimgreenandblue biz sıkıntı yaşamadık ama sen bilirsin. Tarifide Erişteyi ve tavuk göğsünü ayrı ayrı haşlıyorsun. Tavukları erişte büyüklüğünde ve şeklinde didikliyorsun sonra yoğurt ve mayonezle karıştırıyorsun. Tavuklar çok yoğun olmasın ama. Ben seviyorum bu salatayı insanlar içindekinin tavuk olduğunu hemen anlayamıyorlar :)
canım benim annem ve babamda kan uyuşmazlığı var annem - babam + kan grubu ilk çocukta risk yok ama ilk doğumdan sonra iğnesi var onu mutlaka yaptırman lazım doğum olur olmaz hemen yapılması lazım anında yoksa diğer olacak çocuğun allah korusun sakat olurZaten biz düğünde dans etmeyeceğiz gerek yok o yüzden ama hayatta yapabileceği birşey değil dans onun için gözümün önüne bile getiremiyorum gülmekten dans edemezdim zaten
Kuzu benim kanım b- aşkında 0+ bununla kan uyuşmazlığı oluyor mu? Oldu diyelim ne zaman aşı yaptırmam gerekiyor benim ve bi kere mi sık sık mı?
curlygirl Merhaba aramıza hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah
greenandblue Canımm menün güzel beğendim ama 2 çeşit böreğe gerek yok bence ama sen bilirsin Salata biraz zahmetli olur karşı taraf için şimdi herkes yer mi ki bilmem hem ne salatası olabilir amerikan,patates, vs.. bence başka bir zaman yap daha uygun olur diye düşünüyorum Ben
ama diğer türlüde menü çok kuru kalıyo canım rulo patates salatasını düşünebilirsin makarna salatası filan olmaz zaten biri stresten kesin döker :)Evet kuzu sanki nişan menüzünde daha iyi olur gibi geldi banada..Çünkü ilk defa gelecekler, belki çekinirler, yerken dökülür v.s diye
Evet kuzu sanki nişan menüzünde daha iyi olur gibi geldi banada..Çünkü ilk defa gelecekler, belki çekinirler, yerken dökülür v.s diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?