2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oyy ben nerelere gidemmmmm, nerden bulucam o kadar değişik menüyü ben..pek becerikli de sayılmam üstelik
Kuzu akrabalarınızdan yardıma gelen olur :) ama biz nişanda sadece tatlı kola dağıttık sonrada sadece çay :) zaten bize gelen misafirler 6da gelip 8de gittiler :) bizbize çay içtik:)))

Sen yine iyisin, ben kendi adımı unutmazsam iyidir
Ayyy ya öğrencim geldi aklıma. İlk tanışıyorum kızla :) adını soyadını büyüğünce ne olmak istediğini sordum :) kız yanındaki arkadaşına dönmüş adım ne benim diyo:))

Kuzu ya burdan elimi uzatıp makas alıcam senden o derece yani hayalseverrr da haklı, sende haklısın ne olucak böleeeee

Canım benimm gel yanıma öyle al tekim ofistee Sen karar ver artıkın biz önerileri sunduk sana Şimdi kendi aklınla baş başa kal

Biliyodum zatennn Git tabii bu kadar menü konuşulursaa canın çekti dimii Ye canım sen ye sonra gelinliğe giremezsen göbeğim çıktı deme bana burda

Bi kere ben diyetimi koruyorum taam mı:)) kahvaltı yaptım az bişe. 1tane elma yedim 35dk da spor yaptım :) şimdi de yersem bugün 500 kalori yemiş olacam :)) ve 105ini sporda harcadım zaten:) 9bardakta su içtim:)

Oyy ben nerelere gidemmmmm, nerden bulucam o kadar değişik menüyü ben..pek becerikli de sayılmam üstelik
iyiki akşam yemegi vermişiz 2 menü bulmak daha kolay olcak benim için mesela isteme günü kek yaparım nişan günü yapmam zaten pasta kesilcek ne büyük fark dimi

Bi kere ben diyetimi koruyorum taam mı:)) kahvaltı yaptım az bişe. 1tane elma yedim 35dk da spor yaptım :) şimdi de yersem bugün 500 kalori yemiş olacam :)) ve 105ini sporda harcadım zaten:) 9bardakta su içtim:)

Sen bilirsin canımmm yemek senin , göbiş senin

Gelirim derdim de dışarda yağmur var :) Karar verip yazıcam en son buraya, tabi o teleştan buraya girmeyi akıl edebilirsem :)

Bu bana cok ilginc geldi. Konusmuyor musunuz bu konu hakkinda, sen sorsan niye boyle yaptigini ay ben cok alingan biriyim kesin alinirdim biseylere baglardim konuyu

Ben de alınıyorum da ne yapayım. Konuşamıyoruz, abartma diyip geçiyor. Tek umudum evlilik :))

Sen bilirsin canımmm yemek senin , göbiş senin
Artık çok geç aç mı kalsaydım ki ama başım ağrırdı bi program indirdim istediğim kiloya ulaşmam için günlük spor su ve kalori hedefi veriyo:) ben sporumu yaptım suyumu içtim ve bugünlük kalorim 1400 ken ben 830da kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…