2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ValentinusNF Çok güzelmiş canım maşallah yakışmışta

tasarimcibayan Canımm aklıma gelmiyo şimdi ya acaba ne olabilir kii?

tatlııım ben buldum

bunlardan sipariş verdim 36 adet fotoğraf seçtim. bir de aklımda olan ona mektup yazma fikri var.
sinirliyken bunu oku
üzgünken bunu oku vs gibi
maddi olarak zaten istediği şeyi aldım bu da manevi olan hediyem olacak
sence nasıl ?

Güzelmiş canım bu resimlerden mi olucak peki?? Kendi resimleriniz olsa güzel olmaz mı?

afiyet olsun canım içmiş kadar oldum :)
çamaşırlarla bozdum kafayı neyden kaç tane olmalı diye :)

bende onu düşünüyorum kaç tane alıcaz. ona göre hemen yılbaşı zamanı başlıcam hazır indirim de var. yarın victoria's secret'a bakıcam cevahirde vardı mağazası. sutyen takımları kaliteli markalardan tercih edicem. diğer seksi geceliklerde falan beğendiklerimi marka gözetmeksizin alıcam Tikkabilla 'nın dediği gibi. onlarda görsellik önemli.

ValentinusNF canım zaten bi kaç beden küçük olucak ki toparlasın. dediğin korseyi anladım, mide kısmı pörtlüyor üstten. bütün olanları var onun cıtcıtlı badi gibi. ondan al canım değiştirip.

canım normal çıtçıtlı atlet gibi sadece göbek kısmında dar :) senin dediklerine baktım ben rahat değilmiş zaten.

kızlar bu arada biz aşkımla birbirimize söz hediyesi olarak saat alıyoruz

bende düğünde alırım falan diyordum ama şimdi de alıcam, gerekirse o zaman da başka alırım, feda olsun sevgilime

zaten ucuz fiyatı da bişey değil. onun beğendiğini aldım spor bi saat, bugün sipariş ettim, bi kaç haftaya gelicek

bu aşkımın saati

bu da benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…