- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
tatlım ne var ne yok nasılısın iyi aksamalar=)
daha yeni başladım canım bi sürü almam lazım :)
iyiyim canım sen nasılsın?
sen kaç tane almayı planlıyosun canım :)valla cnm ben de alacam baklım =)
kuzu ya eve gidince gel amaaaaa
aynı tatlım iyim hazırlık felan tam gaz devam=)
Canım yorgun oluyorum bazen o yüzden giremiyorum , bir de film izliyoruz ailecek pcden telden girmekte çok zor o yüzden hiç giremiyorum bakarız yine
Ben daha nişan tepsisi bulamadım..hiçbirşey hazır değil :)
sen kaç tane almayı planlıyosun canım :)
Nisan tepsisini de biran önce ayarlayin ben aylarca aradim karar veremedim son hafta kayinvalidem sağolsun siz bulamadiniz bir turlu ben bitane beğendim aliyimmi diyince hayir diyemedim ve o istediğini aldi :)
Teşekkür ederim canım benim gerçekten asil ama tombiğim süper durmadı yaahuhuuuuuuuuuuu pek asil duruşu varmış gerçekten..güzel günlerde giyersin inşALLAH.
Kızlar merhaba :) aranıza yeni katılmış biri olarak ilk yorumumu yapayımbundan sonra sanırım zaten pek susmam :) yeni nişanlandım ve düğün hazırlığı içerisindeyim oyüzden konu benim çok ilgimi çekiyor :) elbiseniz bence çok güzel :) tesettrülü biri için gayet ideal bi elbise bence, insanların sölediklerinide umrusamayın çünkü böyle durumlarda herkesi memnun etmek mümkün değil :)
Çok teşekkür ederim haklısın heleki şu 10 günde bitraz daha ödem atsam belki 1-2 kilo daha versem daha iyi olur inşallahhoşgeldin canım bu arada
ValentinusNF
Teşekkür ederim kuzucumkuzum bu arada kıyafetine bayıldım :)
Canım dün bi korse aldım kadına dedimki ben korse hiç kullanmadım bilmiyorum hangi beden almam gerektiğini kadın bana çok rahat diye bi korse tavsiye etti 45 tl s beden giyin dedi baktım kutuya benim bedenim için small beden korse öneriklmiş herneyse aldım olmuyor ya midemi çok acıtıyor bide tam giyince göbeği kapatıyor ama midemin hepsini kapatmıyor bide beden uzunluğu kısa ben midemin üstüne kadar çekemiyorum yani 45 tl boşa gitti senin çıtçıtlı nasıl canım? Benim sadece göbek ve midemi kapatan bişe olması lazım bacak,kalça,basen hiçbir şey yok bende offfffffff offfkuzum benimde göbişim belli oluyodu göbeği toplayan çıtçıtlı atlet korseleren giydim :) az belli oldu :) korse rahattıda :)
Hadi yaaaa o psikolojideyken hatırlar mıyım acaba yaaacanım benim annem ve babamda kan uyuşmazlığı var annem - babam + kan grubu ilk çocukta risk yok ama ilk doğumdan sonra iğnesi var onu mutlaka yaptırman lazım doğum olur olmaz hemen yapılması lazım anında yoksa diğer olacak çocuğun allah korusun sakat olurve bunu her doğumdan sonra yaptırman lazım sakın ihmal etme doktorlar hatırlatmıyo bunu çoğu zaman oyüzden doğumda hemen senin hatırlatman lazım
İyiyim canım sen nasılsın?selam tatlım nasılın ömeli degil tatlım =)
maşallah canımmKızlar tekrar selam herkese yarım yamalakta olsa bi foto ekleyim dedim daha iyisini nişanda eklerim inşallah
Eki Görüntüle 1340219
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?