Sevdiceğine benim adım ne dermişin:)huhuuu ay gülmicim, aynısını başıma gelirmiş sonraaaa
Artık çok geç aç mı kalsaydım kiama başım ağrırdı bi program indirdim istediğim kiloya ulaşmam için günlük spor su ve kalori hedefi veriyo:) ben sporumu yaptım suyumu içtim ve bugünlük kalorim 1400 ken ben 830da kaldım :)
hoşgeldinn :)Yine ben geldim :)
İyi tatlım ne olsun bi filme dsalmışım tamamen unuttum burayı yaa
Kuzu sağlık açısından bi sorunu yoksa merak etme ya sevgisini dokunarak gösteremeyenlerdendir yada sana haddinden fazla saygı duyuyordur ve böyle dokunmalar sevgi gösterileri basit geliyor olabilir ama muhtemelen birincisi
hoşgeldinn :)
gelinciklerrr
Hoşbuldum :)
iyiyim tatlım sen nasılsın :)tatlım iyi aksamalar nasılsın =)
iyiyim tatlım sen nasılsın :)
Canim biraz daha bekleseniz hem para biriktirip dugununuzu istediginiz gibi yaparsiniz da. Daha ikinizde hazir degilsiniz sanki nacizane fikrim
Bu bana cok ilginc geldi. Konusmuyor musunuz bu konu hakkinda, sen sorsan niye boyle yaptiginiay ben cok alingan biriyim kesin alinirdim biseylere baglardim konuyu
Maliyeti nasil bunun canim, satilanlara bakiyorum tanesi 3-4tl gibi.
Maddi olarak düşünüyolar canım sanırım. Yoksa nişanlımla internetten yaptıracaktık. Üstelik beğendiğim davetiye de pahalı değildi.
afiyet olsun canım içmiş kadar oldum :)iyim kuzu ne olsun aynı hayat cay içiyor gel beraber içelim =)
bu nasıl sizce kızlar
afiyet olsun canım içmiş kadar oldum :)
çamaşırlarla bozdum kafayı neyden kaç tane olmalı diye :)
kızlarr artık 2 adet çamaşır takımım ve bir çorabımda var :)
bu arada pierre cardinin 6 lı setini 200 e buldum
daha yeni başladım canım bi sürü almam lazım :)tatlım ne camasrı almadın mı daha =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?