Hey Allahımsesli güldümm yaa nasıl yaptın
sesli güldümm yaa nasıl yaptın
Ayyy rüya deme bana:) rüyada saçmalayabilen bi ben varım sanırım:) düşün kopya çeken bi öğrencim vardı. Onun velisi gelmişti rüyamda bende onu şikayet ediyodum:)))o saate kadar naptın kız ben kim bilir kaçıncı rüyamı görüyodum o satte
ayy istesemde yapamam ki ben :) bazen konuşma balonu olmadan olmaz diyorum bazen bi resim görüyorum konuşma balonlarından soğuyorum napcam bilmiyorumHey Allahımbosver ugrasma bız hazır alırız Ekonomiye can veririz hem
Hazırlardan seccez alcaz yapcak bısey yok baskaayy istesemde yapamam ki ben :) bazen konuşma balonu olmadan olmaz diyorum bazen bi resim görüyorum konuşma balonlarından soğuyorum napcam bilmiyorum
ayy istesemde yapamam ki ben :) bazen konuşma balonu olmadan olmaz diyorum bazen bi resim görüyorum konuşma balonlarından soğuyorum napcam bilmiyorum
olup olmaması konusunda kararsızım işteHazırlardan seccez alcaz yapcak bısey yok baska
eHarikasin greenandblue calis olacak :) bende paint word telefonda picsart diye bi program var onlarla yapiyorum birseyler iste.tasarimci falan degilim programlari kullanmayida bilmiyorum :) bunlarla idare
sırf bu kararsızlığım yüzünden hazırlıklara ara verdim gerçekten son detaylar ya çok kararsız kaldımAynı şey bende de var biliyormusun bende öyle oluyorum, ben düğünde yapılanlardan istiyorum , dış mekan çekimleri için..
olur oluuur :)olup olmaması konusunda kararsızım işte
Merhaba arkadaşlar..
Bende aranıza yeni katıldım.. kısmetse 2015 sezon sonu gibi düğün düşünüyoruz, şuan da nişanlıyım, ocak ayında düğün tarihimiz belli olacak inş :)
Günaydın mutlu günler güzellikler :)
sonuç ? :)Kızlar bu arada dün kuaförle görüştüm :)
Merhaba hoşgeldin aramıza artık bizdensin :) Bende İstanbul Gaziosmanpaşadayım nişanlın Eyüpteymiş benimde iş yerim Eyüp'teÇok yenisin daha ne güzell Hayırlısı inşallah
Tünaydın canım :)
Harika olmuşş
Sun bencede canım
850 tl 2 gece 2014 fiyatı ocakta yeni fiyat belli olcakmıs aşşağı yukarı bu civarda olurmus ama cok metedıyolar bu kuaförü ben acıkcası 1500 beklıyodum cünkü sosyete kuaförü dıye gecıyosonuç ? :)
bence gayet uygun :)850 tl 2 gece 2014 fiyatı ocakta yeni fiyat belli olcakmıs aşşağı yukarı bu civarda olurmus ama cok metedıyolar bu kuaförü ben acıkcası 1500 beklıyodum cünkü sosyete kuaförü dıye gecıyo
Nasız sizce
850 tl 2 gece 2014 fiyatı ocakta yeni fiyat belli olcakmıs aşşağı yukarı bu civarda olurmus ama cok metedıyolar bu kuaförü ben acıkcası 1500 beklıyodum cünkü sosyete kuaförü dıye gecıyo
Nasız sizce
Daha ucuzlarıda var kuzum kursta bı kuaför kız var gel 400e yaparım dedıbence gayet uygun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?