- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Tabii canım geri iade şansı var sen bilirsin hadi bakalım hayırlı olsun ilk alışverişin
ayy benim annem yatak örtüsü aldırmıyo yaTeşekkür ederim kuzu, elime geçsin değerlendirip yazarım buraya da :)
ayy benim annem yatak örtüsü aldırmıyo ya
fon perdeler ile yatak örtüsü takım olcakmış
yeni gelinde ilk aynı olurmuş canım...Alırken benim aklıma o geldi de, fon perdesi hep aynı olur, ona göre yatak örtüsü hep aynı renk mi olacak?
yeni gelinde ilk aynı olurmuş canım...
bi kaç blogdada okudum odadaki uyum açısından örtü ve fon perdelerin aynı olması daha hoş görünüyomuş canım :)
anladım canım :)Ben bunu günlük kullanım için düşünüyorum canım, o dediğin şekilde de alıcam da..Bunlar daha kullanışlı oluyormuş.
uuu genital çok acımıyo mu
ben koltukaltına gidiyorum sadece 2 dakika sürmesine rağmen canım yanıyor baya. Evlenmeden bi gitsem mi diyorum da, yemiyo
Eee neden tüm vücut almadın böyle daha pahalıya gelmedi mi?
ayy benim annem yatak örtüsü aldırmıyo ya
fon perdeler ile yatak örtüsü takım olcakmış
Evet kuzm ama ben profosyonellesene kadar senin cocugn olur onun dogum fotolarini cekmeye gelirmee o zaman istanbula gelip çekimde yaparsın, sonuçta iş olarak yapacaksın :)
İnstagramda cok guzel butikler var. #nisantepsisi diye arat bulursun canimAhhh bulabilsem hemen yapışıcam da..bulamıyorum ki..fırsatım yok
Tatlim cokk isterim ama az oncede dedigim gibi ben profosyonellesinceye kdr baya zamn gecerEvet ben tepsiyi pek beğenemedim ama senin kararın yinede canımm :) Örtü konusuna gelince aslında güzel duruyo tabii ama görmeden dokunmadan int üzerinden alıyosun sonuçta bilemiyorum hiç alışveriş yapmadım int üzerinden yapmayıda düşünmüyorum ben çünkü yakından görmem dokunmam gerek rengi bile önemli int resmi sonuçta tabii seni etkilemek istemem. Ben şahsen yapmayı düşünmüyorum hiç intten alışveriş :)
Canım eğer stüdyo açarsan ben isterim gelmeni sonuçta mesleğin müşteri ne istersen ohehehehe .. Şaka bi yana hayırlısı olsun inşallah canım kısmet
Bacak cidden cok aciyo. Benim en acili bolgem.Benim aci esigi yuksektir, ilk seferden sonra alistim hic acimadi. Bacak cok aciyormus ama ablam gitti ve uzun suruyormusbakalim nasil dayanicam
Canim zaten genital koltukaltina gitmistim 2sene once. Paket olanlari arastirdim kol bacak icin ama daha pahaliya geliyordu. Kol icin baska yere, bacak icin daha once genitale gittigim yere gidiyorum. Toplamda ikisine 1000tl verdim. Genital koltukaltida 200 vermistim. Toplamda 1200e bitecek lazer isim. Bence cok uygun
Canim ben bu magazada gordum, bu nisan tepsisine cok uygun degil bence. Hatta ben buna cikolata tepsisi olarak baktim
Canim sen bilirsin de ben oyle takim hic sevmiyorum. Eski usul bence. Hem tek bitane yatak ortusu mu kullancam perdeyle ayni olacak diyeperdeyi soft renklerde alicam, belki ucuk pembe yada bebe mavisi gibi. Ortulerim de lila mint yesili krem falan zaten uyumlu olsun siritmasin yeter
ilk öyle olur heralde canım sonra ben bildiğimi yaparım ama eski çok eski usul değil daha modern bişey olcak odada bütünlük sağlamanın basit yolu bence :) bu yatak örtüsü ve perdeler takım mesela :)Canim sen bilirsin de ben oyle takim hic sevmiyorum. Eski usul bence. Hem tek bitane yatak ortusu mu kullancam perdeyle ayni olacak diyeperdeyi soft renklerde alicam, belki ucuk pembe yada bebe mavisi gibi. Ortulerim de lila mint yesili krem falan zaten uyumlu olsun siritmasin yeter
Ben sana simdi whatsapptan yazcm dur
Evet kuzm ama ben profosyonellesene kadar senin cocugn olur onun dogum fotolarini cekmeye gelirm
İnstagramda cok guzel butikler var. #nisantepsisi diye arat bulursun canim
Tatlim cokk isterim ama az oncede dedigim gibi ben profosyonellesinceye kdr baya zamn gecer
Bacak cidden cok aciyo. Benim en acili bolgem.ama benim ust bacagmda yok o yuzden uzun surmuyor
Ben 800 e 10 seans aldim kol alti genital ve tum bacak. Fakat dedigm gibi ust bacagmda olmadigi icin onu kola cevirdim 3 senstan sonra kol olck ust bacak yerine de
Tatlim cokk isterim ama az oncede dedigim gibi ben profosyonellesinceye kdr baya zamn gecer
Teşekkür ederim kuzu, elime geçsin değerlendirip yazarım buraya da :)
bu olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?