1 kere oluyo tabi bunlar yaptır valla kalmasın içinde :) İnşallah içine sinerek olur önemli olan o :)valla ben dedim ona baştan neyden vazgeçemiycemi düğün hikayeside onlardan biriydi
ayy düşününce bile heyecanlanıyorum ya :)1 kere oluyo tabi bunlar yaptır valla kalmasın içinde :) İnşallah içine sinerek olur önemli olan o :)
çok tatlı gerçekten :)https://www.markafoni.com/pierre-cardin-pijama-tunik-tayt-takimi/urun/9397386/
Şunun güzelliğine bakarmısınız :)
Diğerleri gelsinde sonra bakarım artık kampanya biter gerci o zamana ama limit kalmadı şimdi :)çok tatlı gerçekten :)
valla bende bu ayı 3 dantelli donla kapattımDiğerleri gelsinde sonra bakarım artık kampanya biter gerci o zamana ama limit kalmadı şimdi :)
hahahavalla bende bu ayı 3 dantelli donla kapattım
yok kız :)hahahae bi zahmet artık abarttıydın sen
daha nolcaktı kızımyok kız :)
3 şortlu takım
2 gecelik
2 çamaşır takımı
3 don
ayy insan almaya başlayınca duramıyomuş ki :)daha nolcaktı kızımay sana dıyomda cok fena sardım bende yıne hep pijama hep gecelik almak ıstyom
Ben düğün çekimlerimi kışın yapcam :)kızlar şimdi size bişey sorcam :)
kışın ortasında dış çekim istediğim gibi olur mu bilmiyorum...
onun yerine...
fotoğrafçıyı eve çağırsak hem fotoğraf çekimi olsa hem video çekimi nasıl olur?
Bende hastayım geçmiş olsun kuzum1 saatı gectı uyandıgım ama uyuyamadım ben gece hıc kuzucum hasta oldm ya bogazlarm falan fenaydı allahtan sabah terlemısım iyiym şimdi bırazcık :)
saol kuzum sanada gecmiş olsun :)Bende hastayım geçmiş olsun kuzum
ayy ben kışı hiç sevmiyorum ya :)Ben düğün çekimlerimi kışın yapcam :)
Okudum okudum :) ayy ilk benim düğünüme bekliyorum o zaman hepinizi:) hatta kınama ertesi gün düğünüme bekliyorum :)math27 kız sen dün okudunmu düğünde kadınlar klubu dıye masa ayırıyoruz hayalseverrr geliyo benim düğünüme D hahah
geliriz :) Van da değil dimi kız çok uzak oralara gelememOkudum okudum :) ayy ilk benim düğünüme bekliyorum o zaman hepinizi:) hatta kınama ertesi gün düğünüme bekliyorum :)
Ben kendi dugun hikayemi kendim yapicam
Yok kız osmaniyede ve gaziantepte düğünüm:)geliriz :) Van da değil dimi kız çok uzak oralara gelemem
Benim kameramla kuzenlerim çekecek :)Ben kendi dugun hikayemi kendim yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?