Ben kendi dugun hikayemi kendim yapicam
Elin değmişken benimkini de aradan çıkarı versen
ben gremiyorum resmi canım
bu 3 lü ayna değil mi canım bence kenarları çok geniş...Birde Bu tepsi sizce nisan tepsisi olur muEki Görüntüle 1342999
Birde Bu tepsi sizce nisan tepsisi olur muEki Görüntüle 1342999
bu 3 lü ayna değil mi canım bence kenarları çok geniş...
yatak rtüsünüde grdüm bu arada güzel :)
Canım çooook çok beğendim mavi rengi çok severim tonlarınıda aynı şekilde harika fiyatıda bayaa düşmüş çok güzel güle güle kullanırsın inşallah canımm
Canım ben beğendim ama o dıştaki şeyler çok kaba duruyo çok büyük kocaman kocaman azıcık kibar olabilirdi (benim fikrim ) :)
Elin değmişken benimkini de aradan çıkarı versen
Benim kameramla kuzenlerim çekecek :)
İstanbulda olsam hem cekimlerinizi hem de hikayenizi yapardim kizlar. Yaza 3 arkadasimin dugun fotografi cekimlerini yapcam. Sanirim meslek olarak yapmaya baslicm yazdan sonraBende isterimmmm
İstanbulda olsam hem cekimlerinizi hem de hikayenizi yapardim kizlar. Yaza 3 arkadasimin dugun fotografi cekimlerini yapcam. Sanirim meslek olarak yapmaya baslicm yazdan sonrastudyo acacak gibyim
daha şık bişey bulmalısın :)Evet kendisi 3'lü ayna oluyo, tepsi bulamadıkça ne yapacağımı şaşırdım..Bu arada hanım ablada çıkmış foto da :)
daha şık bişey bulmalısın :)
netten sipariş versen canım :)Ahhh bulabilsem hemen yapışıcam da..bulamıyorum ki..fırsatım yok
Canım cok güzelmiş güle güle kullan :)
nerdeydın kı canım sen :)İstanbulda olsam hem cekimlerinizi hem de hikayenizi yapardim kizlar. Yaza 3 arkadasimin dugun fotografi cekimlerini yapcam. Sanirim meslek olarak yapmaya baslicm yazdan sonrastudyo acacak gibyim
Evet canım ya yanları çok kaba dimi, o yüzden bende bekletiyorum hala, karar veremedim ama beğenmedim de..Örtünün fiyatı bana da çok ucuz geldi, kalitelidir umarım :) Teşekkür ederim canım benimmm
İstanbulda olsam hem cekimlerinizi hem de hikayenizi yapardim kizlar. Yaza 3 arkadasimin dugun fotografi cekimlerini yapcam. Sanirim meslek olarak yapmaya baslicm yazdan sonrastudyo acacak gibyim
netten sipariş versen canım :)
Canım cok güzelmiş güle güle kullan :)
Evet ben tepsiyi pek beğenemedim ama senin kararın yinede canımm :) Örtü konusuna gelince aslında güzel duruyo tabii ama görmeden dokunmadan int üzerinden alıyosun sonuçta bilemiyorum hiç alışveriş yapmadım int üzerinden yapmayıda düşünmüyorum ben çünkü yakından görmem dokunmam gerek rengi bile önemli int resmi sonuçta tabii seni etkilemek istemem. Ben şahsen yapmayı düşünmüyorum hiç intten alışveriş :)
Canım eğer stüdyo açarsan ben isterim gelmeni sonuçta mesleğin müşteri ne istersen ohehehehe .. Şaka bi yana hayırlısı olsun inşallah canım kısmet
Bende netten alma taraftarı değildim, ama sonuçta hani bilindik marka..Gelsin annem baksın kumaşına beğenmezse geri iade hakkım var :) bende dokunayım, bakayım, gezeyim istiyorum ama olmuyo canım ya hangi birine yetişeceğiz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?