Gelinliğin içinde hasta olmak istemiyorum balayında melül melül havuza enize bakmak istemiyorum ama benCanım adet geciktirici o zaman. Ama adet düzensizliğin varsa hiç alma derim çünkü tüm hormanların alt üst olur. Ben kullanmıştım. adet olunca başladım hemen kesiyo zaten. Ama hormonların alt üst oluyı bence hiç kullanma derim ben
heh işte bende byle bişey bılıyodm ondan doğum kontrol dedydm canım sen ablandan detaylı öğrenirmisin rica etsem :SMiss_bonn math27 @CHRKSSNGHN
Kızlar konuyla ilgili pek bi bilgim yok ama okuyorum konuşmalarınızı :) Bende şunu söyliim ablam nikah gününden 1 ay önce yasmin doğum kontrol hapını kullandı hem adet görmesin diye hemde korunma amaçlı.. Sonra 1 ay sonra yine düzenli adet görmeye başladı.Tabii bu hapın saatleri çok önemli mesela akşam 8 de içiceksin diyelim 8 i 5 geçmicek yoksa etkisi olmuyormuş dr a gitmişti de ablam oradan biliyorum :)
Tamam bnu düğünden önce size hatrlatcm tekrar konuscazEvet canım saatle olacak. BakMiss_bonn gününü ayarlayıp başlarsan sıkntı olmaz :)
Hoşbuldum canım , cuma günü gönderdim hatay/iskenderun a ... Amin ... Güle güle bindirdim otobüse , şimdi deli gibi özlüyorum , gözlerim doluyo falan duygusala bağladım iyicee
Evet canım saatle olacak. BakMiss_bonn gününü ayarlayıp başlarsan sıkntı olmaz :)
demi kuzum benim düğüne 1ay kaldı davetiye yok ortada :)
heh işte bende byle bişey bılıyodm ondan doğum kontrol dedydm canım sen ablandan detaylı öğrenirmisin rica etsem :S
Allah kavustursn canım benim nişanlımda hatayda yaptı acemiliğini yemin törenine gitmiştik güzel yer.. İnşallah usta birliği iyi yere çıkar :)Hoşbuldum canım , cuma günü gönderdim hatay/iskenderun a ... Amin ... Güle güle bindirdim otobüse , şimdi deli gibi özlüyorum , gözlerim doluyo falan duygusala bağladım iyicee
Özlenmez mi özlersin tabii :)
Miss_bonn Evet canım saatiyle içersen ilacını sorun olmaz
Evet yaaa senin gibi rahatı yok var bakkgreenandblue Hiç telaş yapma sen
Tabi canım sorarım söylerim sana
Tamam canım teşekkür ediyorum hangısını kullanms ne kadar zaman önce kullanms o hap karısık iş topikte arastrdm dun aksam 21 tane iç 7 tane içme falan kafam karısır benım
Tamam teşekkür ediyorum şimdiden :)Sorarım hepsini merak etme sen
Balayında zaten denize giremicen kiGelinliğin içinde hasta olmak istemiyorum balayında melül melül havuza enize bakmak istemiyorum ama ben
Bu doğum kntolleri ara vermeden kullanınca regl olmuyomussn dıye bılıyodm yokmş öyle bişey
Tamam teşekkür ediyorum şimdiden :)
Balayında zaten denize giremicen ki
Niyemiş yaa girerim niye giremicekmişimm oooo şıpıdık şıpıdık yüzcemmmBalayında zaten denize giremicen ki
Canım yazz da hergün içiyosun :)Tamam teşekkür ediyorum şimdiden :)
Valla tecrübeliler o işten sonra sen havuza denize giremezsin dediler de bana :) balayında mikrop kapma durumu varmışNiyemiş yaa girerim niye giremicekmişimm oooo şıpıdık şıpıdık yüzcemmm
Ya benim davetiyem kına malzemelerim bi kaç ufak şeylerim kaldı:) davetiye ne olacak fikrim yok yine kaynanam ortalığı karıştırdıÖzlenmez mi özlersin tabii :)
Valla tecrübeliler o işten sonra sen havuza denize giremezsin dediler de bana :) balayında mikrop kapma durumu varmış
Ya benim davetiyem kına malzemelerim bi kaç ufak şeylerim kaldı:) davetiye ne olacak fikrim yok yine kaynanam ortalığı karıştırdıdiğerlerinide hazırlarım hemen:)
Ustabaşı yada şef .. bilmediğim için öyle dedim canım benimmm :)
Anladım başkaları yüzünden şimdi siz çekiyosunuz , yapıcak bişey yok anlarlarsa anlasınlar izin vermeyen onlar bi şekilde gitmicen o gün işe rapor alıp.
Ah canım benimmmm, bu gidişle pinokyo olucam ben anlarsa anlasınlar dimi..? Beni onlar bu hale getirdi :)
Canım iskendurunda sıkıntı yaşamaz. Nöbetleri falan çok soğuk olmaz. Gözün arkada kalmasın:)
Özlenmez mi özlersin tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?