2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gelinliğin içinde hasta olmak istemiyorum balayında melül melül havuza enize bakmak istemiyorum ama ben
Bu doğum kntolleri ara vermeden kullanınca regl olmuyomussn dıye bılıyodm yokmş öyle bişey

heh işte bende byle bişey bılıyodm ondan doğum kontrol dedydm canım sen ablandan detaylı öğrenirmisin rica etsem :S

Hoşbuldum canım , cuma günü gönderdim hatay/iskenderun a ... Amin ... Güle güle bindirdim otobüse , şimdi deli gibi özlüyorum , gözlerim doluyo falan duygusala bağladım iyicee

Özlenmez mi özlersin tabii :)

Evet canım saatle olacak. Bak Miss_bonn gününü ayarlayıp başlarsan sıkntı olmaz :)

Miss_bonn Evet canım saatiyle içersen ilacını sorun olmaz

demi kuzum benim düğüne 1ay kaldı davetiye yok ortada :)

Evet yaaa senin gibi rahatı yok var bakk greenandblue Hiç telaş yapma sen

heh işte bende byle bişey bılıyodm ondan doğum kontrol dedydm canım sen ablandan detaylı öğrenirmisin rica etsem :S

Tabi canım sorarım söylerim sana

Hoşbuldum canım , cuma günü gönderdim hatay/iskenderun a ... Amin ... Güle güle bindirdim otobüse , şimdi deli gibi özlüyorum , gözlerim doluyo falan duygusala bağladım iyicee
Allah kavustursn canım benim nişanlımda hatayda yaptı acemiliğini yemin törenine gitmiştik güzel yer.. İnşallah usta birliği iyi yere çıkar :)

Tamam canım teşekkür ediyorum hangısını kullanms ne kadar zaman önce kullanms o hap karısık iş topikte arastrdm dun aksam 21 tane iç 7 tane içme falan kafam karısır benım

Gelinliğin içinde hasta olmak istemiyorum balayında melül melül havuza enize bakmak istemiyorum ama ben
Bu doğum kntolleri ara vermeden kullanınca regl olmuyomussn dıye bılıyodm yokmş öyle bişey
Balayında zaten denize giremicen ki

Ya benim davetiyem kına malzemelerim bi kaç ufak şeylerim kaldı:) davetiye ne olacak fikrim yok yine kaynanam ortalığı karıştırdı diğerlerinide hazırlarım hemen:)

Valla tecrübeliler o işten sonra sen havuza denize giremezsin dediler de bana :) balayında mikrop kapma durumu varmış

Sakın diyiiim girmeyinnnn Miss_bonn sende hee. Valla ablamlar gittiler balayına Antalyaya havuza girdiler ablam balayı dönüşü bi kasıklarda ağrı ,, sistit olmuş balayı sistisi derler.. Sonuçta artık kız değilde kadın olduğun için orası açık durumda mikrop fln vs.. herşeye açık bir yer artık ayriyetten havuzlar bile ne kadar temizlenip arındılsada güven olmuyo sakın girmeyin kızlar sonra sizin canınız yanar balayı dönüşü mahvolursunuz

Ya benim davetiyem kına malzemelerim bi kaç ufak şeylerim kaldı:) davetiye ne olacak fikrim yok yine kaynanam ortalığı karıştırdı diğerlerinide hazırlarım hemen:)

Kız ne dedi yine kaynanan hani karar vermiştin geçen gün sen göstermedinmi bize 3 4 davetiye öyle hatırlıyorum ben ?

Ah canım benimmmm, bu gidişle pinokyo olucam ben anlarsa anlasınlar dimi..? Beni onlar bu hale getirdi :)

Canım iskendurunda sıkıntı yaşamaz. Nöbetleri falan çok soğuk olmaz. Gözün arkada kalmasın:)

Herkes torpilli mi çok rahat vs. diyorlardı zaten , iyi yere gidiyor dediler ama işte, iyi de olsa aklın hep onda kalıyor , gidince oh kafamı dinlerim diyordum da öle olmuomuş yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…