- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hatunlar napıyosunuz ? ayy bende gönderdim tosunumu askereanam ne zor şşeymiş ya
Tüh bee doğru bak havuzda mikrop olayı varda.. denizde olmaz heralde ya :SValla tecrübeliler o işten sonra sen havuza denize giremezsin dediler de bana :) balayında mikrop kapma durumu varmış
Bizde nişanlıma iyi yer diye sevinmiştik canım usta birliğini duyana kadar..Herkes torpilli mi çok rahat vs. diyorlardı zaten , iyi yere gidiyor dediler ama işte, iyi de olsa aklın hep onda kalıyor , gidince oh kafamı dinlerim diyordum da öle olmuomuş yaw
İnşallah canım ya , yemin törenine ben gidemiycem 20/21saat yol sürüyormuş izm.den , istemem kimse gelmesin diyorAllah kavustursn canım benim nişanlımda hatayda yaptı acemiliğini yemin törenine gitmiştik güzel yer.. İnşallah usta birliği iyi yere çıkar :)
Asker mi seninki de canım şimdi , nerde? Benimki hatayda denizci birliğine gitti.Bizde nişanlıma iyi yer diye sevinmiştik canım usta birliğini duyana kadar..
greenandblue canım çooook güzel olmuş ama 1ay kısa bi süre değil. Tepsiyi gitti gidiyora bak. Kavonozlarda ordan alınır. Sana kıyafet ve yüzük almak düşer. Oda çok sıkıntı olmaz. İzin istersin anlayış göstermeleri lazım. isteyenin 1yüzü kara vermeyenin 2 :) vermezlerse de git al raporunu bilsinler ne dicekler nişanlanma mı dicekler sanki
çok zor oluyo zaten snra ayrılmak canım gtmesen daha iyi ama özlüyosun çok iyi anlıyorum seni :) Çabucacık geçer inşallah tatlım :)İnşallah canım ya , yemin törenine ben gidemiycem 20/21saat yol sürüyormuş izm.den , istemem kimse gelmesin diyor
yok canım gecen sene kasımda gitti nisanda geldi.. Jandarmaydı usta birliği mrdin midyat ceza evndeydı.. Çok şükür geçtii..Asker mi seninki de canım şimdi , nerde? Benimki hatayda denizci birliğine gitti.
Tüh bee doğru bak havuzda mikrop olayı varda.. denizde olmaz heralde ya :S
Hadi bakalım hayırlısısenin tarih belli mi canım
Çok teşekkür ederim canım ya vallahi hakediyorlar dediğin gibi yapıcam zaten baktım uyuzlaşıyolar, alıcam raporu vericem ellerineCanım kesinleşmedi ama 30 ocak isteme, 31 ocak nişan olucak :) Yetişir heralde ya, kendimi teselli etmeye başladım napim :)
Ocagin 3. Haftasi gibi olucak galiba
Topigin besinci 31ocagi falan oldinne bereketli gunmus:)
okudum şimdi dediğini canım nevresimde yazıyım ben listeme aklımdaydı unutmuşum bak.. Çarşaflar lavabolar falanda diyo çamaşır suyuyla gitcem oteleeeCanım havuzda oldu ablamın dedim ya , denizi sen düşün
Pek bereketli ay olacak desenize yihuuuuuuu, hepimiz aynı anda telaşlı olucazzz
Ben gayet rahatımmm
Sağol canım benim , kısa dönem ama çok uzun gelio şuan gözümeAllah kavuştursun canım, uzun dönem mi?
Sağol canım benim , kısa dönem ama çok uzun gelio şuan gözüme
Ayy ne güzel canım benim , inşallah bende kavuşurum yayok canım gecen sene kasımda gitti nisanda geldi.. Jandarmaydı usta birliği mrdin midyat ceza evndeydı.. Çok şükür geçtii..
geçer canım geçer merak etme öyle gün sayınca geçmiyo yalnız söyliyim :)Sağol canım benim , kısa dönem ama çok uzun gelio şuan gözüme
İzin yapmayı düşünmüyor , gidip gelsin , para biriktirip kredi çekip düğün yapma planımız var nasipse... 5ay gözümde dağlar kadar büyük şuanAh ya kıyamam :) İzin yapmazsa 5 ay sonra yanında inşallah..Tabi bize söylemesi kolay, senin hislerini anlıyoruz desek te anlayamayızki
geçer canım geçer merak etme öyle gün sayınca geçmiyo yalnız söyliyim :)
O zaman diyodm nişanlıma ne cok var hıc gecmıyo zaman dıye şimdide düğüne cok var dıye kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?