Bekleyince olmuyoda işte beklememek gün saymamakta elimzde değil :)ahhh ya , herşey elimizde olsada herşeyi hemencicik yapıversek ne ka güzel olurdu.
Acaba bizim gibi onlarda gün sayıyor mu ki ?Bekleyince olmuyoda işte beklememek gün saymamakta elimzde değil :)
5 ay geçer canım hiç sıkıntı yapma kendine bak nişanlın tezkeresini alıp gelicek ben hala evlenmemeiş olcam :İzin yapmayı düşünmüyor , gidip gelsin , para biriktirip kredi çekip düğün yapma planımız var nasipse... 5ay gözümde dağlar kadar büyük şuan
Yok öyle düşünme herşeyden herkesten uzakta şimdi sayıyolardr tabikide çok özleyip döncek seni ben geldiği günü unutamıyrm :) bana haber vermemişti bende o gün gezmeye gitmiştimAcaba bizim gibi onlarda gün sayıyor mu ki ?Erkekler genelde biraz daha rahat oluyorlar , kasmıyorlar.
Bende geldiğinde 1senelik sözlü olucam5 ay geçer canım hiç sıkıntı yapma kendine bak nişanlın tezkeresini alıp gelicek ben hala evlenmemeiş olcam :
Yok öyle düşünme herşeyden herkesten uzakta şimdi sayıyolardr tabikide çok özleyip döncek seni ben geldiği günü unutamıyrm :) bana haber vermemişti bende o gün gezmeye gitmiştim: :
bi anda gelişir onlar canım birikim şartmış valla şimdi anlıyorm bende .. Daha beyaz eşye dışında bişey alınmadı battık maddi yöndenBende geldiğinde 1senelik sözlü olucamdaha para biriktircez düğün ypçaz falan filann , zaten aramıza kara kediler girmeye başladıydı
Yok o biliyodu benim gezmeye gtcegmı zaten gtme derdı ama arkadasım doğum yaptydı onun mevlüdü vardı sabah 11 de gelmiş dnlenmiş falan annesi aradı beni 4 muydu 5 mıydı neydı bıe gelrmsn yemek yetstrcm işçilere vaktm yok yardm edermısın dıyeya işte erkeklerin düşüncesizlikleri , süpriz yapim diyorlar ama tutturamıyorlar ayarlarını , benimkide iş çıkışıma gelirdi haber vermeden , kapının önünde bekler bekler 7.30da arardı saatlerdir bekliyorum nerdesin aşkım diye bende o gün mutlaka erken çıkıp eve gitmiş olurdum
bi anda gelişir onlar canım birikim şartmış valla şimdi anlıyorm bende .. Daha beyaz eşye dışında bişey alınmadı battık maddi yöndenBenim ıvır zıvırlarm hıc bıtmıyo zaten kızın düşündüğü detaylar.. sende şimdi çeyize ver kendini alabldklernı al ufak tefek deme alınmıyo hepsi birden tek tek almak dha iyi oluyo..
Yok o biliyodu benim gezmeye gtcegmı zaten gtme derdı ama arkadasım doğum yaptydı onun mevlüdü vardı sabah 11 de gelmiş dnlenmiş falan annesi aradı beni 4 muydu 5 mıydı neydı bıe gelrmsn yemek yetstrcm işçilere vaktm yok yardm edermısın dıyeayyy bi gtsem ki uçtum kapıyı bebegım acınca ayakkabılarla daldıydm eve sanırm hatrlamıyorm
İnşallah canım merak eme bambaşka dönüyolar ama özlerine çabuk döüyolarayy ne güzel yaaa , off o gün bizimde hemencik gelseee biraz özlem patlaması yaşar benimkisi ama olsun gelsin geleceği varsa göreceğide var, kıymetimi bilipde gelsin ama
İnşallah canım merak eme bambaşka dönüyolar ama özlerine çabuk döüyolar
olur hayrlısyla zor valla evlilik benimde byükler kaldı işte onlar zorlıcak 4 bi yanım borçAldım bi kaç bişey canım , beyaz eşya paramı da ayırdım kenarı, şuan krediye acayip açıldımçeyiz yine askıda kaldı , kapatim ocakta bi an öncede çeyize devam edicem
Biz büyük nişanda yaptık metalik atıyoruz ikimizdedüğünde nitçez bilmiyoruz
orda yeternce olgunlasır merak etmeBen biraz olgunlaşsın istiyorum , bazen çok çocuksu oluyor , kv ile son zamanlarda problem yaşadık ama tabi benimkisi ağırlığını koysaydı öyle olmazdı ondan komutanı arayıp ecük kulağını çek mi desem ki
Kız 3.nişan bu sanırım benim düğünüm de o gün yaa :) yeni yılın ilk ayından berekete bak:)Çok teşekkür ederim canım ya vallahi hakediyorlar dediğin gibi yapıcam zaten baktım uyuzlaşıyolar, alıcam raporu vericem ellerineCanım kesinleşmedi ama 30 ocak isteme, 31 ocak nişan olucak :) Yetişir heralde ya, kendimi teselli etmeye başladım napim :)
Ben 3hatırlıyorum ya bide greenand blue oldu diğeri kim:)Ocagin 3. Haftasi gibi olucak galiba
Topigin besinci 31ocagi falan oldinne bereketli gunmus:)
kendinmi yapıcksın canım makyajını?Kızlar düğün makyajı için makyaj malzemeleri almayı düşünüyorum sizce neler almalıyım.
İzin yapmayı düşünmüyor , gidip gelsin , para biriktirip kredi çekip düğün yapma planımız var nasipse... 5ay gözümde dağlar kadar büyük şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?