2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İzin yapmayı düşünmüyor , gidip gelsin , para biriktirip kredi çekip düğün yapma planımız var nasipse... 5ay gözümde dağlar kadar büyük şuan
5 ay geçer canım hiç sıkıntı yapma kendine bak nişanlın tezkeresini alıp gelicek ben hala evlenmemeiş olcam :

Acaba bizim gibi onlarda gün sayıyor mu ki ? Erkekler genelde biraz daha rahat oluyorlar , kasmıyorlar.
Yok öyle düşünme herşeyden herkesten uzakta şimdi sayıyolardr tabikide çok özleyip döncek seni ben geldiği günü unutamıyrm :) bana haber vermemişti bende o gün gezmeye gitmiştim ::

5 ay geçer canım hiç sıkıntı yapma kendine bak nişanlın tezkeresini alıp gelicek ben hala evlenmemeiş olcam :
Bende geldiğinde 1senelik sözlü olucam daha para biriktircez düğün yapçaz falan filann , zaten aramıza kara kediler girmeye başladıydı

Yok öyle düşünme herşeyden herkesten uzakta şimdi sayıyolardr tabikide çok özleyip döncek seni ben geldiği günü unutamıyrm :) bana haber vermemişti bende o gün gezmeye gitmiştim ::
ya işte erkeklerin düşüncesizlikleri , süpriz yapim diyorlar ama tutturamıyorlar ayarlarını , benimkide iş çıkışıma gelirdi haber vermeden , kapının önünde bekler bekler 7.30da arardı saatlerdir bekliyorum nerdesin aşkım diye bende o gün mutlaka erken çıkıp eve gitmiş olurdum

Bende geldiğinde 1senelik sözlü olucam daha para biriktircez düğün ypçaz falan filann , zaten aramıza kara kediler girmeye başladıydı
bi anda gelişir onlar canım birikim şartmış valla şimdi anlıyorm bende .. Daha beyaz eşye dışında bişey alınmadı battık maddi yönden Benim ıvır zıvırlarm hıc bıtmıyo zaten kızın düşündüğü detaylar.. sende şimdi çeyize ver kendini alabldklernı al ufak tefek deme alınmıyo hepsi birden tek tek almak dha iyi oluyo..

Yok o biliyodu benim gezmeye gtcegmı zaten gtme derdı ama arkadasım doğum yaptydı onun mevlüdü vardı sabah 11 de gelmiş dnlenmiş falan annesi aradı beni 4 muydu 5 mıydı neydı bıe gelrmsn yemek yetstrcm işçilere vaktm yok yardm edermısın dıye ayyy bi gtsem ki uçtum kapıyı bebegım acınca ayakkabılarla daldıydm eve sanırm hatrlamıyorm

Aldım bi kaç bişey canım , beyaz eşya paramı da ayırdım kenarı, şuan krediye acayip açıldım çeyiz yine askıda kaldı , kapatim ocakta bi an öncede çeyize devam edicem
Biz büyük nişanda yaptık metalik atıyoruz ikimizde düğünde nitçez bilmiyoruz

ayy ne güzel yaaa , off o gün bizimde hemencik gelseee biraz özlem patlaması yaşar benimkisi ama olsun gelsin geleceği varsa göreceğide var, kıymetimi bilipde gelsin ama

İnşallah canım merak eme bambaşka dönüyolar ama özlerine çabuk döüyolar

Ben biraz olgunlaşsın istiyorum , bazen çok çocuksu oluyor , kv ile son zamanlarda problem yaşadık ama tabi benimkisi ağırlığını koysaydı öyle olmazdı ondan komutanı arayıp ecük kulağını çek mi desem ki

olur hayrlısyla zor valla evlilik benimde byükler kaldı işte onlar zorlıcak 4 bi yanım borç

orda yeternce olgunlasır merak etme Kv olayını bilmicem bak çok şükür öyle sıkıntım olmadı arkadaş gbıyızdr bız herseyı konusrz Aman olmasnda zaten..

Kız 3.nişan bu sanırım benim düğünüm de o gün yaa :) yeni yılın ilk ayından berekete bak:)

Kızlar düğün makyajı için makyaj malzemeleri almayı düşünüyorum sizce neler almalıyım.

Kızlar ablamla konuştum şimdi.Ablam nikaha 1ay kala kullanmaya başlamış ilacın adı : Yasmin içerisinde 28 adet var yani 28 gün. İlaca adetin ilk yada 2.günü başlanıyor.Daha sonra 28 gün aynı saatte (saat belirleyin örneğin saat 8de ) her gün içiyorsunuz diyelim ki 1 gün unuttunuz içmeyi yada ilaç yanınızda değil içemezseniz diğer gün 8 de o günün ilacını içerken dünkünüde (yani 2sini birden) içiyosunuz. 28 günün bitiminde 1 hafta ara veriyorsunuz ilaca bu 1 hafta içinde adetinizi görüyorsunuz 7.gününüzde en fazla 8.gününüzde yeni bir kutuya (yani 28 günlük ) ilacınıza tekrardan başlıyorsunuz. Bu yöntemle hamile kalmaktan korunmuş oluyorsunuz. Ve ilacı yaklaşık 1 ay (28 gün) kullandığınız için adet görmüyorsunuz. Tabii herkesin bünyesine göre değişiyor bu ilaçlar.Mesela ablam başta yasmin kullanıyordu mide bulantısı yapmıştı çok daha sonra gineraya başladı.. Bu ilaçlar kiminde kilo yapıyo kiminde bulantı ,baş ağrısı vs... Çünkü bunlar hormon ilacı sizdede farklı etkiler yapabilir.Bir de bu ilacı kullanırken antibiyotik kullanıyorsanız örneğin antibiyotiği içiyosunuz 2 veya 3 saat sonra ilacı içmelisiniz ki (yani saatiniz 8 e 8 e denk getirip) etkisini azaltmasın diğer türlü bu ilacın etkisini azaltıyo ve o gün içtiğiniz ilaç hiçbir işe yaramıyor..Tabii ki bu ilaç kafaya göre alınmaz önce dr a gidip muayane olmak gerekiyor

Bilginize. Saygılarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…