2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu bunu o kadar çok gelin yaşıyormuş ki ama o mikroplar deniz içinde mi geçerli yoksa havuzda oluşan bakteriler mi sistit yapıyor biliyor musun? Çünkü çoğu insan balayında denize gider

Canım dalida dan aldım bende geçen hafta bugün oda daha kargoya verilmedi. Ne zaman gelirki :*
Dalidada sorun yaşamadım kuzu ben, en sonki siparişe baktım şimdi, 28 kasımda sipariş vermişim 5 aralıkta bana ulaşmış. Normalde hemen kargoya veriyorlar. Merak etme gelir :)

amin canım 44 gn kaldı sayılır ve sakaryada o yüzden gidiyorum yanına da ama yine de özlüyo insan..
Aaa benim memlekeeeeet..

o nasıl kontrol ediliyo sen biliyo musun?
ya da Tikkabilla doktor nasıl kontrol ediyor onu, üstten ultrasonla anlaşılıyor mu? Hiç bilmiyorum
Üstten ultrasonla anlaşılıyor canım..

Loreanadan çok şey aldım canım, bir kusurunu görmedim henüz, severek kullanıyorum.

iyi canım ya bu derdi de atlattın şükür

Kizlar ben de kullaniyorum dogm kontrol hapi. Adet duzensizligmden dolayi doktor verdi. Simdi tam gununde geliyor artk. Bi skntisi da olmadi. Tuylenme kilo vs gibi. En iyisi yasmin diyorlar

Bana da doktor öyle söyledi biliyormusun? Ama ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum bile..Şimdi adetimi bekliyorum 5. günü çağırdı.. (konuya pat diye giriş yaptım ama )
evet canım onu sana soracaktım naptın diye sende adet düzensizliği mi vardı

Ya canım benim konuştuğum doktor bile tavsiye etmemişti biz ısrar ettikte yazdırdık hatta eczaneciyle bile tartıştık belki dediğin açılardan faydası vardır ama ilaçların hepsinin yıkıcı etkileri çok ben pek sevmiyorum ilaç kullanmayı hele ki en hassas bölgemiz orası kimyasallar içime sinmiyor açıkçası

Dalidada sorun yaşamadım kuzu ben, en sonki siparişe baktım şimdi, 28 kasımda sipariş vermişim 5 aralıkta bana ulaşmış. Normalde hemen kargoya veriyorlar. Merak etme gelir :)
ayy beni buluyo tüm bunlar kitaplarımda geç geldi zaten

Evet zaten ev kurmadan zaten düşünmeyin çocuğu (an itibariyle özel hayatınıza burnumu sokmayı başardım )
:) olsun ne olacak ki :) evet kuzum ya düşünmüyorum. yazın kayınvalidemlerde olacam düzgün beslenemem yada stresim olur o yüzden evim olsun sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…