- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Kuzu bunu o kadar çok gelin yaşıyormuş ki ama o mikroplar deniz içinde mi geçerli yoksa havuzda oluşan bakteriler mi sistit yapıyor biliyor musun? Çünkü çoğu insan balayında denize giderSakın diyiiim girmeyinnnn @nilersn sende hee. Valla ablamlar gittiler balayına Antalyaya havuza girdiler ablam balayı dönüşü bi kasıklarda ağrı ,, sistit olmuş balayı sistisi derler.. Sonuçta artık kız değilde kadın olduğun için orası açık durumda mikrop fln vs.. herşeye açık bir yer artık ayriyetten havuzlar bile ne kadar temizlenip arındılsada güven olmuyo sakın girmeyin kızlar sonra sizin canınız yanar balayı dönüşü mahvolursunuz
Canım rahim duvarını kalınlaştırıyomuş. Annem hemşire ya benim o önermiyo ilk çocuğa kadar:)
o nasıl kontrol ediliyo sen biliyo musun?Haha ben gidemedim doktora genişliğini bilmiyorum o yüzden
o parfüm çok güzel canım ya bende bi süre yapmıştım avon çok etkileyici.. canım şunların kalitesi nasıl biliyor musun http://www.trendyol.com/Puanli-Visne-Bayan-Dantelli/UrunDetay/29822/8510112 http://www.trendyol.com/Visne-Bayan-Dantelli-Destekli/UrunDetay/29822/8510094Ben Avon Rare Pearl kullanıyorum ya, vazgeçemem ondan.. Bohçaya da ondan alsınlar.
Dalidada sorun yaşamadım kuzu ben, en sonki siparişe baktım şimdi, 28 kasımda sipariş vermişim 5 aralıkta bana ulaşmış. Normalde hemen kargoya veriyorlar. Merak etme gelir :)Canım dalida dan aldım bende geçen hafta bugün oda daha kargoya verilmedi. Ne zaman gelirki :*
Aaa benim memlekeeeeet..amin canım 44 gn kaldı sayılır ve sakaryada o yüzden gidiyorum yanına da ama yine de özlüyo insan..
Üstten ultrasonla anlaşılıyor canım..o nasıl kontrol ediliyo sen biliyo musun?
ya daTikkabilla doktor nasıl kontrol ediyor onu, üstten ultrasonla anlaşılıyor mu? Hiç bilmiyorum
Loreanadan çok şey aldım canım, bir kusurunu görmedim henüz, severek kullanıyorum.o parfüm çok güzel canım ya bende bi süre yapmıştım avon çok etkileyici.. canım şunların kalitesi nasıl biliyor musun http://www.trendyol.com/Puanli-Visne-Bayan-Dantelli/UrunDetay/29822/8510112 http://www.trendyol.com/Visne-Bayan-Dantelli-Destekli/UrunDetay/29822/8510094
iyi canım ya bu derdi de atlattın şükürSelamun aleykum hacıtlarrbugün nişan için düşündüğümüz yere gittim baktım falan villa iki katlı ama ikinci katını imalathane yapmışlar yani tek kat var salon kısmında kadınlar oturur dedik erkeklerde mutfağın balkonunda otururlar baya geniş ve kapalı balkon mutfakta yiyecekler servis edilir çok çok beğenmedim daha büyük bekliyordum ama her türlü iyidir yine annem 3 gündür hasta yatıyor bende aynıyım cumartesi nişan bunun ev temizliği hazırlığı ve yemekleri var iş falan yapamıcaz yine en iyisi orayı kullanmamız zaten sevimli bir yer inşallah pişman olmayız sizler nasılsınız kuzular var mı gelişme falan?
evet canım onu sana soracaktım naptın diyeBana da doktor öyle söyledi biliyormusun? Ama ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum bile..Şimdi adetimi bekliyorum 5. günü çağırdı.. (konuya pat diye giriş yaptım ama)
Ya canım benim konuştuğum doktor bile tavsiye etmemişti biz ısrar ettikte yazdırdık hatta eczaneciyle bile tartıştık belki dediğin açılardan faydası vardır ama ilaçların hepsinin yıkıcı etkileri çok ben pek sevmiyorum ilaç kullanmayı hele ki en hassas bölgemiz orası kimyasallar içime sinmiyor açıkçasıKız niye vursun, e ne yapcaksınız? Ben 2 yıldır Yazz kullanıyorum mesela düzenleyici olarak, çok da memnunum, öyle zararlı falan dendiğine bakmayın siz, bir zararı yok hatta faydaları çok.. Kansere yakalanma riskini bile azaltıyor. Cildi de güzelleştiriyor. Ben ilk defa bu ay içmedim, o da bakalım adetim düzelmiş mi diye denemek için..
ayy beni buluyo tüm bunlarDalidada sorun yaşamadım kuzu ben, en sonki siparişe baktım şimdi, 28 kasımda sipariş vermişim 5 aralıkta bana ulaşmış. Normalde hemen kargoya veriyorlar. Merak etme gelir :)
Kizlar ben de kullaniyorum dogm kontrol hapi. Adet duzensizligmden dolayi doktor verdi. Simdi tam gununde geliyor artk. Bi skntisi da olmadi. Tuylenme kilo vs gibi. En iyisi yasmin diyorlar
Evet zaten ev kurmadan zaten düşünmeyin çocuğu (an itibariyle özel hayatınıza burnumu sokmayı başardımCanım bzim düşüncemiz 2016 nisan ama kısmet ne zaman olursa. Ben ev kurana kadar kullancam. Sonro kondoma geçecez işte:)
İnşallah kuzum yaaa hepimizinki deayyy inşallah çok güzel geçer canım :)
:) olsun ne olacak ki :) evet kuzum ya düşünmüyorum. yazın kayınvalidemlerde olacam düzgün beslenemem yada stresim olur o yüzden evim olsun sonra :)Evet zaten ev kurmadan zaten düşünmeyin çocuğu (an itibariyle özel hayatınıza burnumu sokmayı başardım)
evet canım onu sana soracaktım naptın diyesende adet düzensizliği mi vardı
bi kaç takım alayım o zaman canım fiyat ucuz olunca karar veremedim bende sağolasınAaa benim memlekeeeeet..
Üstten ultrasonla anlaşılıyor canım..
Loreanadan çok şey aldım canım, bir kusurunu görmedim henüz, severek kullanıyorum.
Evet asıl olay cumartesi şu nişanı da kazasız belasız atlatsak 2 ay kadar rahatım sonra damat bohçasını götürüceziyi canım ya bu derdi de atlattın şükür
Ay bu çok ağır kuzu ya.. Avonun en sevmediğim parfümü bu sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?