Ben 3hatırlıyorum ya bide greenand blue oldu diğeri kim:)
Haklısın canım ya ama o porselen makyaj kavramını ben pek anlamıyorum..arada ki fark ne acaba? Sonuçta düğün için kalıcı birşey olması lazım..Sadelikten yanayım ben :) Kaşıma kadar far sürerlerse yolarım o kuaförleri :) Çünkü bana makyaj pek yakışmıyo :) Mac makyaj malzemelerini çok duydum da çok mu pahallı ?
güzellerdir canım bende parfüm araştırıyorum :)Aman gzel cıksnlarda cok begenerek aldım cnku üzülürüm valla ugrasamam iadetle falan..
Ben beyonce rise alıcm bohcaya ne alrm bılmıymda smdı kullanmaya alıcm bayılmgüzellerdir canım bende parfüm araştırıyorum :)
canım allah kavşrsn bende asker yol bekliyormHatunlar napıyosunuz ? ayy bende gönderdim tosunumu askereanam ne zor şşeymiş ya
Christian Dior Jadore alıcam sanırım çeyiz için alıcam şu an pur blanca kullanıyorum :)Ben beyonce rise alıcm bohcaya ne alrm bılmıymda smdı kullanmaya alıcm bayılmbeyonce hat dı sanırm oda cok guzel
Aaa seni bilmiyodum canım senide Allah kavuştursun tez zamanda inşallah :)canım allah kavşrsn bende asker yol bekliyorm
bohça için hiç düşünmedim bak onunda araştırmasına giriyim benChristian Dior Jadore alıcam sanırım çeyiz için alıcam şu an pur blanca kullanıyorum :)
bohça için Calvin Klein Euphoria aldırcam :)bohça için hiç düşünmedim bak onunda araştırmasına giriyim ben
E diğer parfümü niye alcn o zaman :Sbohça için Calvin Klein Euphoria aldırcam :)
kendi çeyizime canım makyaj malzemeleri filanda alıyorum :)E diğer parfümü niye alcn o zaman :S
yine naptı canımYa benim davetiyem kına malzemelerim bi kaç ufak şeylerim kaldı:) davetiye ne olacak fikrim yok yine kaynanam ortalığı karıştırdıdiğerlerinide hazırlarım hemen:)
Ben Avon Rare Pearl kullanıyorum ya, vazgeçemem ondan.. Bohçaya da ondan alsınlar.bohça için Calvin Klein Euphoria aldırcam :)
ayyy gördüğüm herşeyi alasım varBen Avon Rare Pearl kullanıyorum ya, vazgeçemem ondan.. Bohçaya da ondan alsınlar.
Kendin mi alcan aldırcan mı canım?ayyy gördüğüm herşeyi alasım var
pur blancanın setinide alcam miss gibi
ooo cok güzel parfum annemde onu kullanıyo bende çalıyom ondan aradaBen Avon Rare Pearl kullanıyorum ya, vazgeçemem ondan.. Bohçaya da ondan alsınlar.
tikka pijamalarım kargoya verilmişşşşKendin mi alcan aldırcan mı canım?
bohça için bi tane aldırcam canım 2 tanede kendim için alıcam ben sürekli aynı parfümü kullanamıyorum 3 parfüm beni bi süre idare ederKendin mi alcan aldırcan mı canım?
Rare Gold da Rare Pearl de çok hoş ya..ooo cok güzel parfum annemde onu kullanıyo bende çalıyom ondan arada
Hangileri canım? Bu arada bugün ptt ye gittim dedim benim yurtdışından gelecek kargo Türkiyeye geldi ama sora ses yok dedim, adam dedi ki gümrüğe takılınca bizi arıyorlar, biz de size haber veriyoruz. Demek gümrüğe takılmamış, bekleyin dedi. Offfffff..tikka pijamalarım kargoya verilmişşşş
Bendede var koku hastalıgı cok sevıyorum kokulu seyleri parfumler kremler hatta deterjanlarbohça için bi tane aldırcam canım 2 tanede kendim için alıcam ben sürekli aynı parfümü kullanamıyorum 3 parfüm beni bi süre idare eder
Sana sorup almıştım ya canım anıl kampanyasndan bide siyah inciden onlar cıkmş.. Daha ali exprese giremedm sen neler almştn ordn nasıl cıkıyolar memnunmusun barı?Rare Gold da Rare Pearl de çok hoş ya..
Hangileri canım? Bu arada bugün ptt ye gittim dedim benim yurtdışından gelecek kargo Türkiyeye geldi ama sora ses yok dedim, adam dedi ki gümrüğe takılınca bizi arıyorlar, biz de size haber veriyoruz. Demek gümrüğe takılmamış, bekleyin dedi. Offfffff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?