2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selamun aleykum hacıtlarr bugün nişan için düşündüğümüz yere gittim baktım falan villa iki katlı ama ikinci katını imalathane yapmışlar yani tek kat var salon kısmında kadınlar oturur dedik erkeklerde mutfağın balkonunda otururlar baya geniş ve kapalı balkon mutfakta yiyecekler servis edilir çok çok beğenmedim daha büyük bekliyordum ama her türlü iyidir yine annem 3 gündür hasta yatıyor bende aynıyım cumartesi nişan bunun ev temizliği hazırlığı ve yemekleri var iş falan yapamıcaz yine en iyisi orayı kullanmamız zaten sevimli bir yer inşallah pişman olmayız sizler nasılsınız kuzular var mı gelişme falan?

Benim annemde beni vurur Ama bende düşünmüyorum şimdilik kuzu kondom en mantıklısı herhalde ama ilk etapta sakıncalıymış bi süre sonra kullanmak daha iyi diyorlar bilemicem tabi. Peki siz kısmetse ne zaman düşünüyorsunuz bebek?

Ayyyy yerim seni yaa çok sevindim ve o heyecanların hepsi bizlerde de oldu ki çok acaip ama güzel duygular her tanışmada benzer şeyleri yaşıyor gelincikler vay bee her şey dört dörtlük atlatan yok zaten

Kız niye vursun, e ne yapcaksınız? Ben 2 yıldır Yazz kullanıyorum mesela düzenleyici olarak, çok da memnunum, öyle zararlı falan dendiğine bakmayın siz, bir zararı yok hatta faydaları çok.. Kansere yakalanma riskini bile azaltıyor. Cildi de güzelleştiriyor. Ben ilk defa bu ay içmedim, o da bakalım adetim düzelmiş mi diye denemek için..

Canım bzim düşüncemiz 2016 nisan ama kısmet ne zaman olursa. Ben ev kurana kadar kullancam. Sonro kondoma geçecez işte:)

ayyy inşallah çok güzel geçer canım :)

Sana sorup almıştım ya canım anıl kampanyasndan bide siyah inciden onlar cıkmş.. Daha ali exprese giremedm sen neler almştn ordn nasıl cıkıyolar memnunmusun barı?
Hadi bakalım hemen gelir çıktıysa yola..
Ben gecelikler, babydoller almıştım canım ama işte ilk alışverişti ve gelmedi daha.. Sanırım iptal edicem.

Canım bende kullandım o ilacı tatile çıkarken adetim geciksin diye işe yaradı adetim gecikti ama adet sancısını yine çektim daha da önemlisi (kızlar çok afedersiniz) sarı sarı tuhaf akıntılarım geldi aynı regl gibi sürekli olarak yani hiç memnun kalmadım ama genelde yasmini öneriyorlar haklısın

Canım rahim duvarını kalınlaştırıyomuş. Annem hemşire ya benim o önermiyo ilk çocuğa kadar:)

Hadi bakalım hemen gelir çıktıysa yola..
Ben gecelikler, babydoller almıştım canım ama işte ilk alışverişti ve gelmedi daha.. Sanırım iptal edicem.
Canım dalida dan aldım bende geçen hafta bugün oda daha kargoya verilmedi. Ne zaman gelirki :*

hmm güzel olur bence de.
Ben de beylikdüzünde oturuyorum :) burdaki koçtaştan rustik aldım ama arkasındaki tül için gerekli raylı şeyi bulamadım, ondan bulmam gerek
Evin tamamlanınca da göster canım maşallah çok güzel ferah olmuş

Canım rahim duvarını kalınlaştırıyomuş. Annem hemşire ya benim o önermiyo ilk çocuğa kadar:)

Ben yıllardır kullanıyorum canım.. Yazzdan önce de farklı isimli doğ. kont. ilaçları kullandım. Kontrollerde bir sıkıntı çıkmadı, hatta benim rahim çok genişmiş. Doktor ultrasonda o aleti bir dayadı uuu maşallah rahminiz çok geniş dedi

Kızlar kitaplarım geldii birazdan başlıcam okumaya. Trendyoldan aldığım pijemalar penye gecelikşer geldi:) bide temizlik ürünleri almıştım onlar geldi:)

Haha ben gidemedim doktora genişliğini bilmiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…