hadi hayırlı olsun kuzum elbiseyi görelimm paylaşta :)
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünü bitirdim, 25 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum.Kısmetse 7 şubatta isteme ve söz olacak,mayıs gibi nişan düşünüyoruz,düğüne daha vakit var 2016 inşallah:)
kızlar napıyosunuz
Tikkabilla canım ailesi uzakta olunca normal bence bi kaç gün içinde kendisine gelir..
Love01 kuzum bakıyorum baya girmeye başlamışsıın. nasıl gidiyo hazırlıklar
ValentinusNF canımm noldu ? geçmiş olsun buarada anneciğine
Orya nasılsın kuzumm
Kız ne uzağı allasen kendi Düzcede okuyor ailesi İstanbulda, istese her haftasonu gidebilir. Benim annem geldi geçen hafta tam 3 aydır görmüyordum, yine de ona olan ilgi alakam 1 gr azalmadı. Demin yine tartıştık zaten durduk yere.. Şimdi böyleyse evlenince daha çok tartışırız biz diyor. Basit düşünecekmişim, sen ince düşün diyorum, ben düşünemem sen basit düşüneceksin diyor bana.. Başım çatlıyor zaten, uğraşamıycam bu akşam..
Cümleten iyi geceler kuzucanlar..
ayy anladım canım erkekler öyle maalesef. benmki ailesinin yanında yaşamasına rağmen akşam eve gidince yazmıyor arada trip atıyorum ben de diyo ailemle vakit geçiriyorum vs. ben de artık takmıyorum valla benimde işime geliyo her dk mesaj atmakla ugrasmıyorumbu seferde o arıyo hemen nie yazmıyosun diye bi de biz kızlara zor derler
cnm sen hangi şehirdesin ki? sen İstanbulda değil miydin? uzaktan ilişki de sana katılıyorum.bizde ilişkiye başladığımızdan beri hep ayrıydık,şu 2 aydırda hiç görüşemedik yüz yüze,daha da ne zmn geleceği belli deilyan yanayken hiç kavga etmiyoruz aksine maşallah cok iyiyiz ama bizde şu son haftalarda herşeye kavga eder olduk ne zmn geleceği belli olmadıkca da benim sinirlerim yıpranmaya devam ediyor
iyiym ben de kuzum. perşembe yıldönümümz onun heyecanı bastı beni :)Hımm ne güzell 2 ayın kalmışBende sözlüyüm kısmetse benimde düğün 2016 da olucak tam net bir tarih yok ama
Canımm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Canım sıkma canını ya bazen olur öyle şeyler
Benimkide eve girdimi konuşamaz telefonda susar .. artık bende anlıyorum eve girdin dimi sanki evde konuşmak yasak diyorum ben konuşamam zaten sevmiyorum biliyosun diyo.Konuşmayı sevmez,mesajlaşmayı sevmez.. Ben aramayıncada ne oldu aramıyosun sormuyosun diyo diyorum sen merak et beni banane ailenle evde oturuyosun neyini merak edicem senin diyorum tatlı tatlı atışıyoruz
Canım sende üzülme Ocakta gelicek diyodun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz mesafeden dolayı olur tartışmalar ikinizde anlayışlı olun birbirinize. Bizde uzağız ama 5 senedir 1 kavga etmedik çok şükür uzaklığın bizde yarattığı tek sorun özlem...
iyiym ben de kuzum. perşembe yıldönümümz onun heyecanı bastı beni :)
amin canım inşallahhMaşallah bir ömür birlikte olun inşallah
amin canım inşallahhçok aşk doluyumm sevdiceğimin süprizlerini hazırladım bakalım nasıl geçicek.biir an önce perşembe olsunn
cnm sen hangi şehirdesin ki? sen İstanbulda değil miydin? uzaktan ilişki de sana katılıyorum.bizde ilişkiye başladığımızdan beri hep ayrıydık,şu 2 aydırda hiç görüşemedik yüz yüze,daha da ne zmn geleceği belli deilyan yanayken hiç kavga etmiyoruz aksine maşallah cok iyiyiz ama bizde şu son haftalarda herşeye kavga eder olduk ne zmn geleceği belli olmadıkca da benim sinirlerim yıpranmaya devam ediyor
bi mont almıştım zaten istiyordu beraber onu aldık ihtiyacımız olan şeyleri alalım bu sene dedik :) birbirimize mont aldık ikimizde yanıNeler yaptın özel değilsee
Ayy ben bunu hic duymamistim
Bilsem bundan alirdimben isyerinin verdigi cekle gidip bi magazadan aldim kucuk ev aletlerimi. Arnica aldim
Ne oldu canim nisan ile ilgili dimi? Yer sıkıntisi cozuldu mu?
Kızlar annem resmen sabrımı sınıyor çok ayrıntıya girmeyim basit şeyler nişan gerginliği diyeceksiniz ama yıllardır böyle tavrı bi anormal bende normal değilim herhalde ki sürekli bir çatışma halindeyiz. Neyse bir aydır nişana çağıracağımız insanları ayarladık aile içinde olacak dedik mekan dar diye dışardan tuttuğumuz mekanda küçük ve nişan bu büyük bi kutlama yapmıcaz yine aile arasında kalsın dedik buna rağmen alakasız insanları çağırmış hadi neyse ben zaten kişileri çağırma konusunda anneme bıraktm kimi istiyorsa çağırsın diye ama tek bi kişiyi istemedim nişanımda onlarda 2 yılda bir görüştüğümüz eskiden 25 yıl önce komşumuzdu şimdi komşumuz bile değiller bi tek onları istemedim nişanımda onlar dışında kimi istiyorsan çağır demiştim annemde bu kadar önemsiyorsan tabi ki çağırmam demişti ama güvenmiş miydim anneme tabi ki hayır. Neyse sonradan zaten aile arasında olsuna döndük gerekte kalmadı bunlara.. Onları da aramıştı kusura bakmayın aile arasında nişan yapacağız mekana sığmıyoruz yoksa çok istedik sizi çağırmayı diye içi rahat etmemiş aramıştır bununla birçok uzak akrabamızı bile çağırmadık falan neyse kadın bugün hiç bana haber vermeye bile kalkmadan aklıma hayalime gelmeyen insanları çağırmış. Onları da tabi ki.. Tek ben mutsuz olayım güzel gönlümce nişanım geçmesin diye uğraştı didindi başardı kadın. Diyeceksiniz ki onun niyeti kötü olmaz anne o senin için herşeyin iyisini düşünür falan filan ama bu iyilik değil tek birşey istedim annemden onları çağırmamasını. Yakınım olsalar yüzü tutmaz annemin çağırmamaya ayıp olur falan o zaman amenna istemesem de sorun etmem ama 2 yılda bir görüştüğümüz alakasız insanları çağırdı ben nişanımda olsunlar istemiyorum ki bugünün benim mutlu olacağım bigün olması gerekmiyor mu? Bunu yapan bir kadın annemde olsa benim mutluluğuma zerre kadar önem vermiyor tamamen kendi keyfine bakıyor demektir.Gösterdiği tavır varya hani tartışmadım bile şok oldum ağzımı açmadım niye çağırdın hani çağırmayacaktın bile demedim o kadar şok oldum. Bu sorun 1kızlar napıyosunuz
Tikkabilla canım ailesi uzakta olunca normal bence bi kaç gün içinde kendisine gelir..
Love01 kuzum bakıyorum baya girmeye başlamışsıın. nasıl gidiyo hazırlıklar
ValentinusNF canımm noldu ? geçmiş olsun buarada anneciğine
Orya nasılsın kuzumm
peki canım arada gelse yanına haftasonları filan yani cumadan gelse pazar gece döner sen de aynı şekilde yapabilirsin. neden yapmıyorsunuzYok canım ben iç anadoludayım, İstanbul burdan 12 saat sürüyor. Biz sadece ben tatile geldiğim zamanlar görüşebiliyoruz, işte bayram tatilleri, yarıyıl ve yaz tatili.. Orda da aramızda mesafe olduğu için 1 bilemedin 2 kere görüşebiliyoruz. En son 3 ay önce görüştük işte.. Telefonla bir yere kadar.. Bazen boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum. Biz de aynen son zamanlarda en ufak şeyde tartışır olduk. Benim burda kimim kimsem yok, arkadaşım bile yok, tamamen yalnızım ama o beni anlayamıyor. Bazen haftasonu evdeyken tek kelime etmediğim oluyor koca bir gün, böyle hayat geçer mi? Benim psikolojim bozuldu zaten iyice burda hapis gibi, sürgün gibi..
bi mont almıştım zaten istiyordu beraber onu aldık ihtiyacımız olan şeyleri alalım bu sene dedik :) birbirimize mont aldık ikimizde yanıbir de ben geçen bahsetmiştim ya fotokart bastırdım . bir de 10 tane mektup yazdım
sinirliyken bunu oku
beni mutlu etmek istediğinde bunu oku
üzgünken bunu oku tarzında
fotokartlarda bunlarEki Görüntüle 1348225
inşallah o da beğenir canım çok merak ediyorumÇok güzel canımm :) ben beğendimmm
Canım erkekler çok düşünceli olamıyorlar malesef kızlar daha anlayışlılar sizin o tartışmalarınızın artması o kadar normal ki yani uzun süre görüşmeyen çiftlerin süper geçindiğini bugüne kadar duymadım zaten de olsa da pek inanmam açıkçası çünkü mesafeler aşkı güçlendirir diyorlar ama hikaye o görüşmemeler aşkı yıpratır o kadar ha ne olur 6 aylık bi ayrılık sorun olmaz ama uzadıkça dönem malesef fazla özlem tartışmaya dönüyor sakın ilişkinizi kavgalarla btirmeyin çünkü kavga sebepleriniz değil aslında mesafe yüzünden bitmiş olur benim tavsiyem daha sık telefonda görüşmeniz ikinizin de daha yapıcı bir tavırla mümkünseYok canım ben iç anadoludayım, İstanbul burdan 12 saat sürüyor. Biz sadece ben tatile geldiğim zamanlar görüşebiliyoruz, işte bayram tatilleri, yarıyıl ve yaz tatili.. Orda da aramızda mesafe olduğu için 1 bilemedin 2 kere görüşebiliyoruz. En son 3 ay önce görüştük işte.. Telefonla bir yere kadar.. Bazen boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum. Biz de aynen son zamanlarda en ufak şeyde tartışır olduk. Benim burda kimim kimsem yok, arkadaşım bile yok, tamamen yalnızım ama o beni anlayamıyor. Bazen haftasonu evdeyken tek kelime etmediğim oluyor koca bir gün, böyle hayat geçer mi? Benim psikolojim bozuldu zaten iyice burda hapis gibi, sürgün gibi..
canım ben gerginliktyen olduğunu düşünüyorum. etiket konusunda tekrar bastırma şansın yok mu? c.tesiydi dimi nişan. istersen ben yarın hazırlar atarm onu bastırırsnn belki böyle yardımcı olabilirimKızlar annem resmen sabrımı sınıyor çok ayrıntıya girmeyim basit şeyler nişan gerginliği diyeceksiniz ama yıllardır böyle tavrı bi anormal bende normal değilim herhalde ki sürekli bir çatışma halindeyiz. Neyse bir aydır nişana çağıracağımız insanları ayarladık aile içinde olacak dedik mekan dar diye dışardan tuttuğumuz mekanda küçük ve nişan bu büyük bi kutlama yapmıcaz yine aile arasında kalsın dedik buna rağmen alakasız insanları çağırmış hadi neyse ben zaten kişileri çağırma konusunda anneme bıraktm kimi istiyorsa çağırsın diye ama tek bi kişiyi istemedim nişanımda onlarda 2 yılda bir görüştüğümüz eskiden 25 yıl önce komşumuzdu şimdi komşumuz bile değiller bi tek onları istemedim nişanımda onlar dışında kimi istiyorsan çağır demiştim annemde bu kadar önemsiyorsan tabi ki çağırmam demişti ama güvenmiş miydim anneme tabi ki hayır. Neyse sonradan zaten aile arasında olsuna döndük gerekte kalmadı bunlara.. Onları da aramıştı kusura bakmayın aile arasında nişan yapacağız mekana sığmıyoruz yoksa çok istedik sizi çağırmayı diye içi rahat etmemiş aramıştır bununla birçok uzak akrabamızı bile çağırmadık falan neyse kadın bugün hiç bana haber vermeye bile kalkmadan aklıma hayalime gelmeyen insanları çağırmış. Onları da tabi ki.. Tek ben mutsuz olayım güzel gönlümce nişanım geçmesin diye uğraştı didindi başardı kadın. Diyeceksiniz ki onun niyeti kötü olmaz anne o senin için herşeyin iyisini düşünür falan filan ama bu iyilik değil tek birşey istedim annemden onları çağırmamasını. Yakınım olsalar yüzü tutmaz annemin çağırmamaya ayıp olur falan o zaman amenna istemesem de sorun etmem ama 2 yılda bir görüştüğümüz alakasız insanları çağırdı ben nişanımda olsunlar istemiyorum ki bugünün benim mutlu olacağım bigün olması gerekmiyor mu? Bunu yapan bir kadın annemde olsa benim mutluluğuma zerre kadar önem vermiyor tamamen kendi keyfine bakıyor demektir.Gösterdiği tavır varya hani tartışmadım bile şok oldum ağzımı açmadım niye çağırdın hani çağırmayacaktın bile demedim o kadar şok oldum. Bu sorun 1
Sorun 2: Babam 2 haftadır bizim nişan hediyelerimiz için etiket yaptıracaktı bugün yaptırabildi çok şükür ama ne hikmetse tamda içime doğduğu gibi benim ismimi yanlış yazmışlar ve nişan tarihimiz 27 aralık onu da 17 aralık diye yazmışlar. Çok ilginç ki ismimi yanlış yazacakları içime doğmuştu herneyse görünce dedim ki anneme ya üfff tam tahmin ettiğim gibi tarihi ve ismimi yanlış yazmışlar içime doğmuştu bu dedim annemin gösterdiği tepkiyi bi görecektiniz sanki afedersiniz kötü yola düşmüşüm gibi bir bağırdı zaten hiçbir şey beğenmiyorsun senin istediğin gibi mi herşey olacak falan tabi bazı hakaretler çok sinirlendim sırf ağzımı açıp günah kazanmayım diye çıktım odadan yaklaşık 3 saattir ağlıyorum. Lan yanlış yazılmış yanlışşş demeyim yanlış yazılmış diye farketmemem mi gerekiyordu yada önemsememem??? 27 aralıkta gelecekler bi bakacaklar gelinin adı yanlış tarih 10 gün öncesini gösteriyor tepki veremedim söylendim sadece Allahtan kork....... Babamı da anlamıyor ya insan çıktıyı aınca eline alır bi bakar doğru mu değil mi diye insanların %99u yapar bunu tövbe estğfirullah yaa. Kızlar lütfen annen o kötü düşünme niyeti kötü olmaz falan demeyin lütfen hem çok sinirliyim hemde anne dediğin biraz çocuğunun mutluluğunu önemser biraz destekler onu zehir etmeye çalışmaz valla çok kötüyüm yaa
peki canım arada gelse yanına haftasonları filan yani cumadan gelse pazar gece döner sen de aynı şekilde yapabilirsin. neden yapmıyorsunuz
Kızlar annem resmen sabrımı sınıyor çok ayrıntıya girmeyim basit şeyler nişan gerginliği diyeceksiniz ama yıllardır böyle tavrı bi anormal bende normal değilim herhalde ki sürekli bir çatışma halindeyiz. Neyse bir aydır nişana çağıracağımız insanları ayarladık aile içinde olacak dedik mekan dar diye dışardan tuttuğumuz mekanda küçük ve nişan bu büyük bi kutlama yapmıcaz yine aile arasında kalsın dedik buna rağmen alakasız insanları çağırmış hadi neyse ben zaten kişileri çağırma konusunda anneme bıraktm kimi istiyorsa çağırsın diye ama tek bi kişiyi istemedim nişanımda onlarda 2 yılda bir görüştüğümüz eskiden 25 yıl önce komşumuzdu şimdi komşumuz bile değiller bi tek onları istemedim nişanımda onlar dışında kimi istiyorsan çağır demiştim annemde bu kadar önemsiyorsan tabi ki çağırmam demişti ama güvenmiş miydim anneme tabi ki hayır. Neyse sonradan zaten aile arasında olsuna döndük gerekte kalmadı bunlara.. Onları da aramıştı kusura bakmayın aile arasında nişan yapacağız mekana sığmıyoruz yoksa çok istedik sizi çağırmayı diye içi rahat etmemiş aramıştır bununla birçok uzak akrabamızı bile çağırmadık falan neyse kadın bugün hiç bana haber vermeye bile kalkmadan aklıma hayalime gelmeyen insanları çağırmış. Onları da tabi ki.. Tek ben mutsuz olayım güzel gönlümce nişanım geçmesin diye uğraştı didindi başardı kadın. Diyeceksiniz ki onun niyeti kötü olmaz anne o senin için herşeyin iyisini düşünür falan filan ama bu iyilik değil tek birşey istedim annemden onları çağırmamasını. Yakınım olsalar yüzü tutmaz annemin çağırmamaya ayıp olur falan o zaman amenna istemesem de sorun etmem ama 2 yılda bir görüştüğümüz alakasız insanları çağırdı ben nişanımda olsunlar istemiyorum ki bugünün benim mutlu olacağım bigün olması gerekmiyor mu? Bunu yapan bir kadın annemde olsa benim mutluluğuma zerre kadar önem vermiyor tamamen kendi keyfine bakıyor demektir.Gösterdiği tavır varya hani tartışmadım bile şok oldum ağzımı açmadım niye çağırdın hani çağırmayacaktın bile demedim o kadar şok oldum. Bu sorun 1
Sorun 2: Babam 2 haftadır bizim nişan hediyelerimiz için etiket yaptıracaktı bugün yaptırabildi çok şükür ama ne hikmetse tamda içime doğduğu gibi benim ismimi yanlış yazmışlar ve nişan tarihimiz 27 aralık onu da 17 aralık diye yazmışlar. Çok ilginç ki ismimi yanlış yazacakları içime doğmuştu herneyse görünce dedim ki anneme ya üfff tam tahmin ettiğim gibi tarihi ve ismimi yanlış yazmışlar içime doğmuştu bu dedim annemin gösterdiği tepkiyi bi görecektiniz sanki afedersiniz kötü yola düşmüşüm gibi bir bağırdı zaten hiçbir şey beğenmiyorsun senin istediğin gibi mi herşey olacak falan tabi bazı hakaretler çok sinirlendim sırf ağzımı açıp günah kazanmayım diye çıktım odadan yaklaşık 3 saattir ağlıyorum. Lan yanlış yazılmış yanlışşş demeyim yanlış yazılmış diye farketmemem mi gerekiyordu yada önemsememem??? 27 aralıkta gelecekler bi bakacaklar gelinin adı yanlış tarih 10 gün öncesini gösteriyor tepki veremedim söylendim sadece Allahtan kork....... Babamı da anlamıyor ya insan çıktıyı aınca eline alır bi bakar doğru mu değil mi diye insanların %99u yapar bunu tövbe estğfirullah yaa. Kızlar lütfen annen o kötü düşünme niyeti kötü olmaz falan demeyin lütfen hem çok sinirliyim hemde anne dediğin biraz çocuğunun mutluluğunu önemser biraz destekler onu zehir etmeye çalışmaz valla çok kötüyüm yaa
inşallah o da beğenir canım çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?