2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın bebişim

Aynen tatlım provada anlasılır. Ben de makyözle anlaştım. Gozum kapalı cildimi teslim edebilirim

Kızlar bahsetmiştim ya size de..Doktora gitmiştim adet düzensizliği ve ağrısı için..Ultrasonla bakmıştı, kalınlaşma görüyorum falan demişti doktor..Regli olduktan 4 gün sonra çağırmıştı..Şimdi ben dün akşam regli oldum.Araya hafta sonu giriyor..O doktora da randevu alamadım, sizce ne yapayım?

Kızlar merhaba,bir kaç zamandır topiği üye olmadan takip ediyordum yeni yeni bir çok şey öğrendim.Mahsuru yoksa aranıza katılmak isterim.
Hoşgeldin vallaha ben bayagıdır uyeyım ama yogunluktan pek ugrayamıyordum. Bikaç gün önce patladanak girdim

Aynı doktora görün ama baska doktorada görunmeyı ıhmal etme. Tek doktorla kalma

İşte bende öyle düşündüm. Gelinliğimle aynı dantelden olsun diye düşündüm. Duvağımda hazır zaten. Sade daha hoş olur diye düşündüm

Vaaay bu ne güzel bir jest tatlımm çoook güzeeeel

çok güzel canım kendin mi yaptın muhteşem olmuş bide sen aşk kitabı tasarlayabiliyor muydun canım

Begenmenize cok sevindin kizlar kendim yapmadim internetten siparis verdm kuzum acikcasi ugrasamadim cok yogunum ask kitabi nasil bisey dusundun tatlim yapabilrsem yardimci olurum

Canım nişan üstü telaş çok olabilir böyle şeyler ya benimkinde de bi çok şey olmuştu ama kırma kimseyi üzülmede haklısın senin günün ama anneler fazlasıyla eskilere göre davranıyolar sıkma canını

İyiyim çok şükür bende canımmm iş yerimdeyim çalışıyorumm

İşte bende öyle düşündüm. Gelinliğimle aynı dantelden olsun diye düşündüm. Duvağımda hazır zaten. Sade daha hoş olur diye düşündüm

Güzel olur canımmm

Günaydınnnnn :)

Gunaydin kizlaar
greenandblue Gecmis olsun canim. İlla hu sefer mi gitmen lazim? Onumuzdeki ay gidebilirsin sorun olmazsa

Sağol kuzu ya, başka doktora randevu aldım mecburen, Zaten o doktor korkuttu beni birde buna gideyim bakalım ne diyecek..Olmazsa diğer ay da o doktora tekrar randevu alırım artık ..

Sağol kuzu ya, başka doktora randevu aldım mecburen, Zaten o doktor korkuttu beni birde buna gideyim bakalım ne diyecek..Olmazsa diğer ay da o doktora tekrar randevu alırım artık ..
İhmal etme canım iyi yapmıssın baska bi doktor daha baksın insallah güzel çıkar herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…