2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım ben gerginliktyen olduğunu düşünüyorum. etiket konusunda tekrar bastırma şansın yok mu? c.tesiydi dimi nişan. istersen ben yarın hazırlar atarm onu bastırırsnn belki böyle yardımcı olabilirim
Teşekkür ederim kuzum benim bastırma şansım tabi ki var yarın bastırcam üzüldüğüm o değil buna yanlış olmuş dediğimde verdiği tepki..
Canım etiket konusu önemli değil yarın hallederim inşallah o çağırma meselesi de şahsi bi mesele uzaklık değil çünkü uzak alakasız başka insanları çağırmış yine sadece onları istememiştim ben. Ama o gün benim günüm olmayacak artık en mutlu günümde olmayacak malesef bitti artık o günün güzelliği

Benim annem de yapacak bunu biliyorum, adım gibi de eminim. Şimdiden belli ediyor zaten.. Ben aile arasında olsun diyorum, yok şunlara ayıp olur yok bunları çağırmadan olmaz. İstemiyorum ben de nişanımda 7 kat elalemi.. Sadece amca teyze gibi yakınlar olsun tamam.. O tüm komşuları falan da çağırmayı düşünüyor, bahçede yaparız diyor. Ben de bahçede istiyorum ama dediğim gibi sadece yakınlar olsun istiyorum.

Canım benim ne var ki aranızda bu kadar sorun yapıcak Üzüldüm şimdi öyle söyleme

Ben de mesafeden diyorum, o zaman diyor ki biz bu kadar az görüşürken bu kadar tartışıyorsak evlenince ne olacak kim bilir diyor. Ben de beraberken böyle olmaz diyorum.

Bana haber vermeden aramış milleti özellikle haftalardır belki aylardır konuşuyoruz aramayacağıımızı zaman yaklaşınca aramış öyle istemiyorum demem yetmedi o kadar sinir oldum ki kendi gününe çağırsın kendisi ağırlasın ama nişanım bu benim yaa hiç mi isteğim önemli değil.. Bu olay yüzünden keyfimi kaçırmayım nişanım sonuçta diyorum ama düşündükçe bile gözlerim doluyor sinirden ağlıyorum inşallah yapmaz annen canım ama potansiyeli varsa güvenme son dakika işte böyle el altından çağırıyorlar

Canım benim ne var ki aranızda bu kadar sorun yapıcak Üzüldüm şimdi öyle söyleme
Çok büyük olay yok hatta olay yok canım şöyle söyleyim belki basit gelecek size ama benim yaşımda bi kız gelecek olan annesiyle kız pek güvenilir değil güzel de maşallah ama güzellik değil dert kötü bi laf etmek istemiyorum ama güvenmiyorum kıza o kadar söyleyim anlarsınız
Ben de mesafeden diyorum, o zaman diyor ki biz bu kadar az görüşürken bu kadar tartışıyorsak evlenince ne olacak kim bilir diyor. Ben de beraberken böyle olmaz diyorum.
Evet uzak olduğunuz için tartışma oluyor sorun o zaten

Güvenilir değil derken bişilermi alıyo etraftan çaktırmadan , yada erkeklerle mi alakalı?? Çok derine girmek istemiyorum .İstemiyosan yazmayadabilirsin canım canını sıkma yeter

pimizin

Erkeklerle alakalı kuzu

Anladım canım canını sıkma sende nişanlında yan yanayken hiç bişey olmaz hiç takma umursama napıcaksın yapıcak bişey yoksa annende haksız tabii söylemişsin o kadar ama bu saatten sonra da gelme denmez üzülme sende yatta uyu hadii dinlen kafandan at bu düşünceleri.. bende yatıyorum hadi iyi geceler sana ağlama sakınn

Sağol canım benim uyuyabilirsem uyurum haklısın düşünmesem iyi olur inşallah becerebilirim zaten kızdığım annemin bunu yapması yoksa o kız geldiğinde neler olur diye çok düşünmüyorum sadece anneme bile güvenemeyeceksem kime güveneyim ben diye düşünmeden edemiyorum. İyi geceler canım

cnm emin ol bu konuda yalnız deilsin.ben hafta sonu çalısmıyorum,bzn eve Cuma giriyorum Pazartesiye kdr hiç evden çıkmadığım oluyor.yeri geliyor tüm gün bende bi kelime etmiyor,yataktan cıkmıyorum.geçen Cuma doğumgünümdü mesela,iş çıkışı direk geri eve geldim kendimi o kdr yalnız hissettim ki yani seni çok ama çok iyi anlıyorum ve elbet çok ama çok zor.ama elden de birşey gelmiyor,üzüleceksin biliyorum ama mümkün oldugunca az yıprat kendini sizin yok mu peki ufukta söz ya da nişan?

cnm kızmakta haklısın ama emin ol tek senin annen değil böyle olan :) bende anneme nişan için aynı şeyi söylediğimde,ben koca kadınım sen benim işime karışma,istediğimi çağırırım dedi düşün kendi nişanımda benim söz hakkım yok haa tabi ki çok sinir bozucu bi durum,sen mutsuz oluyorsun sırf elalem laf etmesin,ayıp olmasın die.ayıp olursa olsun banane yani yedi kat yabancı insanlar diyosun ama işte anne olunca da konu elden bişi gelmiyor.boşver o gün senin gün ve mutlu olmaya tadını cıkarmaya bak.o sevmediğin kişileri görmezden gel,kimsenin keyfini kacırmasına izin verme,1 kere olan zamanlar bunlar.

Bende :) çünkü çaydanlığın tadını vermiyo çaycılar :)
Anne çay tiryakisidir benim hiç aram yok çayla o bile memnun kaldığına göre kesin memnun kalırsınız canım cok tereddutle aldı annem ama suan caydanlıkları kaldırdık anca kalabalık mısafrde cay yetısmezse cıkıyo :)

Uyu canım benim uyu hiç sıkma kendini , haklısın sende ama oldu bir kere annende şimdi arayıp gelmeyin diyemez kızıcan belki ama annenede hak ver şimdi nsl gelmeyin desin çağrılmış artık geri dönüşü olmaz kii.. Sen sadece kendini nişanlını ve aileni düşün kimseyi umursama takma hiç

çOK
Çok haklısınız hepiniz zaten annemle sırf tartışmak istemediğim için karışıyorum kimi davet edip etmemesine midem bulandı bu konuda çünkü ama bir kişi istemedim sadece bunu tamam diyip son dakika gizlice çağırmasına bozuldum demek ki isteğimin hiç önemi yok annem için beni kıran bu elimden geldiğince hepinizin tavsiyesine uyucam ve nişanımda mutlu olmaya çalçışıcam ama şu cüleyi yazarken bile gözlerim doldu çok kırıldım ya

Yok zaten geri ara falan demedim hiçbir yorum yapamadım ben istedim oldu gelecekler tavrıyla söyleyince bana kal geldi ağzımı açamadım zaten Allahtan tek istediğim hiçbir aksilik çıkmadan şu düğünü atlatayım da karşıya taşınayım ayda bir görüşürüz annemlerle çünkü geçinilecek biri değil bende çok uysal değilim kimyamız tutmuyor kadınla

Tikkabilla canim kendini uzme lutfen. Sen anlatirken ben bile burda daraliyorum kendimi senin yerine koyunca. Sevgilin gelmiyorsa sen bi haftasonu git. Havaalani yok mu yakinlarda ucak kullansan?

ValentinusNF anadolu yakasinda nerde oturucaksin bakim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…