2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu belli değil henüz benim sevdicek öğretmen ve okulunun değişme ihtimali var eğer değişmezse yenidoğan diye bir yerde galiba (kendisi şu an üsküdarda oturuyor ama ben okuluna yakın olsun istiyorum) değişirse okulu neresi olursa oraya yakın bir yer

Kızlar günaydın,şimdi benim söz ve nişan ayrı olacak aralarında 3 ay gibi bir süre var,nişanda evlilik alyansları takılacak tamam ama sözde tek taş dışında bir yüzük takılması gerekiyor mu yani söz ve nişan için ayrı ayrı yüzük gerekir mi?

Kızlar böyle bişe istiyorum biraz daha sadesi:) gittiğimde gelinlikcimle konuşup aynı dantelden alacam. Tacımda o aşağıdaki resimdeki gibi olur mu sizce:)
canım model güzel ama resimdeki dantel çok basit güpür gibi ve gelinliğin duvağı tacı çok kötü. Sen dantelini güzel seç duvağında hoş olsun tacın zaten güzel o modeli daha hoş ortaya çıkarır.

Canım 1 ay sora benim de 1 gün öncesinde söz 1 gün sorası nişanım olacak sözde sadece tek taş nişanda normal alyans takıcaz tatlımm. Yani sözde tekrar yüzüğe gerek yoık

Vaaay bu ne güzel bir jest tatlımm çoook güzeeeel

canım nasıl oldun bende yanlız yaşıyorum seni anlıyorum puzzle filan yapıyorum vakit geçsin diye

Günaydın gelinciklerrr

Günaydın canımm hayırdır neyin var ne oldu ?

Kızlaaar günaydınnn nasılsınızz.

Günaydın canım ben iyiyim çok şükür sağol sen nasılsın

Canım günaydın sözde evlilik teklifi alırken zaten tek taş takılıyo yani sözünde sadece sana tek taş yüzük sözlünede sen alırsın gümüş bir yüzük nişanda da alyanslar takılır

Herkese günaydıııınnn

çok güzel canım kendin mi yaptın muhteşem olmuş bide sen aşk kitabı tasarlayabiliyor muydun canım

tatlım nasıl oldun

Günaydın kuzu nasılsın? Regli ağrısı canım ya, ömrümü yedi vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…