- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Kuzu belli değil henüz benim sevdicek öğretmen ve okulunun değişme ihtimali var eğer değişmezse yenidoğan diye bir yerde galiba (kendisi şu an üsküdarda oturuyor ama ben okuluna yakın olsun istiyorum) değişirse okulu neresi olursa oraya yakın bir yer@Tikkabilla canim kendini uzme lutfen. Sen anlatirken ben bile burda daraliyorum kendimi senin yerine koyunca. Sevgilin gelmiyorsa sen bi haftasonu git. Havaalani yok mu yakinlarda ucak kullansan?
ValentinusNF anadolu yakasinda nerde oturucaksin bakim:)
canım biraz daha sade daha şık olur benceKızlar böyle bişe istiyorum biraz daha sadesi:) gittiğimde gelinlikcimle konuşup aynı dantelden alacam. Tacımda o aşağıdaki resimdeki gibi olur mu sizce:)
o da zaten ya çeyiz setinin içinde olur yada hediye olarak gelir arkadaşa 7 çaydanlık geldi ev görmeyeBen çayla ilgili sadece klasik çaydanlık alıcam
aramıza hoşgeldin canımKızlar merhaba,bir kaç zamandır topiği üye olmadan takip ediyordum yeni yeni bir çok şey öğrendim.Mahsuru yoksa aranıza katılmak isterim.
Hoşbuldum canımaramıza hoşgeldin canım
canım model güzel ama resimdeki dantel çok basit güpür gibi ve gelinliğin duvağı tacı çok kötü. Sen dantelini güzel seç duvağında hoş olsun tacın zaten güzel o modeli daha hoş ortaya çıkarır.Kızlar böyle bişe istiyorum biraz daha sadesi:) gittiğimde gelinlikcimle konuşup aynı dantelden alacam. Tacımda o aşağıdaki resimdeki gibi olur mu sizce:)
Canım 1 ay sora benim de 1 gün öncesinde söz 1 gün sorası nişanım olacak sözde sadece tek taş nişanda normal alyans takıcaz tatlımm. Yani sözde tekrar yüzüğe gerek yoıkKızlar günaydın,şimdi benim söz ve nişan ayrı olacak aralarında 3 ay gibi bir süre var,nişanda evlilik alyansları takılacak tamam ama sözde tek taş dışında bir yüzük takılması gerekiyor mu yani söz ve nişan için ayrı ayrı yüzük gerekir mi?
bi mont almıştım zaten istiyordu beraber onu aldık ihtiyacımız olan şeyleri alalım bu sene dedik :) birbirimize mont aldık ikimizde yanıbir de ben geçen bahsetmiştim ya fotokart bastırdım . bir de 10 tane mektup yazdım
sinirliyken bunu oku
beni mutlu etmek istediğinde bunu oku
üzgünken bunu oku tarzında
fotokartlarda bunlarEki Görüntüle 1348225
Kızlaaar günaydınnn nasılsınızz.
Çok geçmiş olsuuuun kuzummmmm. Allah acil şifa versin sana. Bende iyiyim çok şükür işler vardı dünden kalan onları hallediyorummHasta ve ağrılıSen nasılsın canım?
Çok geçmiş olsuuuun kuzummmmm. Allah acil şifa versin sana. Bende iyiyim çok şükür işler vardı dünden kalan onları hallediyorumm
canım nasıl oldun bende yanlız yaşıyorum seni anlıyorum puzzle filan yapıyorum vakit geçsin diyeKız ne uzağı allasen kendi Düzcede okuyor ailesi İstanbulda, istese her haftasonu gidebilir. Benim annem geldi geçen hafta tam 3 aydır görmüyordum, yine de ona olan ilgi alakam 1 gr azalmadı. Demin yine tartıştık zaten durduk yere.. Şimdi böyleyse evlenince daha çok tartışırız biz diyor. Basit düşünecekmişim, sen ince düşün diyorum, ben düşünemem sen basit düşüneceksin diyor bana.. Başım çatlıyor zaten, uğraşamıycam bu akşam..
Cümleten iyi geceler kuzucanlar..
Günaydın gelinciklerrr
Kızlaaar günaydınnn nasılsınızz.
Kızlar günaydın,şimdi benim söz ve nişan ayrı olacak aralarında 3 ay gibi bir süre var,nişanda evlilik alyansları takılacak tamam ama sözde tek taş dışında bir yüzük takılması gerekiyor mu yani söz ve nişan için ayrı ayrı yüzük gerekir mi?
çok güzel canım kendin mi yaptın muhteşem olmuşbi mont almıştım zaten istiyordu beraber onu aldık ihtiyacımız olan şeyleri alalım bu sene dedik :) birbirimize mont aldık ikimizde yanıbir de ben geçen bahsetmiştim ya fotokart bastırdım . bir de 10 tane mektup yazdım
sinirliyken bunu oku
beni mutlu etmek istediğinde bunu oku
üzgünken bunu oku tarzında
fotokartlarda bunlarEki Görüntüle 1348225
tatlım nasıl oldunKızlar annem resmen sabrımı sınıyor çok ayrıntıya girmeyim basit şeyler nişan gerginliği diyeceksiniz ama yıllardır böyle tavrı bi anormal bende normal değilim herhalde ki sürekli bir çatışma halindeyiz. Neyse bir aydır nişana çağıracağımız insanları ayarladık aile içinde olacak dedik mekan dar diye dışardan tuttuğumuz mekanda küçük ve nişan bu büyük bi kutlama yapmıcaz yine aile arasında kalsın dedik buna rağmen alakasız insanları çağırmış hadi neyse ben zaten kişileri çağırma konusunda anneme bıraktm kimi istiyorsa çağırsın diye ama tek bi kişiyi istemedim nişanımda onlarda 2 yılda bir görüştüğümüz eskiden 25 yıl önce komşumuzdu şimdi komşumuz bile değiller bi tek onları istemedim nişanımda onlar dışında kimi istiyorsan çağır demiştim annemde bu kadar önemsiyorsan tabi ki çağırmam demişti ama güvenmiş miydim anneme tabi ki hayır. Neyse sonradan zaten aile arasında olsuna döndük gerekte kalmadı bunlara.. Onları da aramıştı kusura bakmayın aile arasında nişan yapacağız mekana sığmıyoruz yoksa çok istedik sizi çağırmayı diye içi rahat etmemiş aramıştır bununla birçok uzak akrabamızı bile çağırmadık falan neyse kadın bugün hiç bana haber vermeye bile kalkmadan aklıma hayalime gelmeyen insanları çağırmış. Onları da tabi ki.. Tek ben mutsuz olayım güzel gönlümce nişanım geçmesin diye uğraştı didindi başardı kadın. Diyeceksiniz ki onun niyeti kötü olmaz anne o senin için herşeyin iyisini düşünür falan filan ama bu iyilik değil tek birşey istedim annemden onları çağırmamasını. Yakınım olsalar yüzü tutmaz annemin çağırmamaya ayıp olur falan o zaman amenna istemesem de sorun etmem ama 2 yılda bir görüştüğümüz alakasız insanları çağırdı ben nişanımda olsunlar istemiyorum ki bugünün benim mutlu olacağım bigün olması gerekmiyor mu? Bunu yapan bir kadın annemde olsa benim mutluluğuma zerre kadar önem vermiyor tamamen kendi keyfine bakıyor demektir.Gösterdiği tavır varya hani tartışmadım bile şok oldum ağzımı açmadım niye çağırdın hani çağırmayacaktın bile demedim o kadar şok oldum. Bu sorun 1
Sorun 2: Babam 2 haftadır bizim nişan hediyelerimiz için etiket yaptıracaktı bugün yaptırabildi çok şükür ama ne hikmetse tamda içime doğduğu gibi benim ismimi yanlış yazmışlar ve nişan tarihimiz 27 aralık onu da 17 aralık diye yazmışlar. Çok ilginç ki ismimi yanlış yazacakları içime doğmuştu herneyse görünce dedim ki anneme ya üfff tam tahmin ettiğim gibi tarihi ve ismimi yanlış yazmışlar içime doğmuştu bu dedim annemin gösterdiği tepkiyi bi görecektiniz sanki afedersiniz kötü yola düşmüşüm gibi bir bağırdı zaten hiçbir şey beğenmiyorsun senin istediğin gibi mi herşey olacak falan tabi bazı hakaretler çok sinirlendim sırf ağzımı açıp günah kazanmayım diye çıktım odadan yaklaşık 3 saattir ağlıyorum. Lan yanlış yazılmış yanlışşş demeyim yanlış yazılmış diye farketmemem mi gerekiyordu yada önemsememem??? 27 aralıkta gelecekler bi bakacaklar gelinin adı yanlış tarih 10 gün öncesini gösteriyor tepki veremedim söylendim sadece Allahtan kork....... Babamı da anlamıyor ya insan çıktıyı aınca eline alır bi bakar doğru mu değil mi diye insanların %99u yapar bunu tövbe estğfirullah yaa. Kızlar lütfen annen o kötü düşünme niyeti kötü olmaz falan demeyin lütfen hem çok sinirliyim hemde anne dediğin biraz çocuğunun mutluluğunu önemser biraz destekler onu zehir etmeye çalışmaz valla çok kötüyüm yaa
adet sancısı mı canımHasta ve ağrılıSen nasılsın canım?
Günaydın canımm hayırdır neyin var ne oldu ?
Günaydın canım ben iyiyim çok şükür sağol sen nasılsın
Canım günaydın sözde evlilik teklifi alırken zaten tek taş takılıyo yani sözünde sadece sana tek taş yüzük sözlünede sen alırsın gümüş bir yüzük nişanda da alyanslar takılır
Herkese günaydıııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?