2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende tuzlu kahve yapmıycam o gün içsin şekerli kahveyi :)
 

Tüm umudum 31 ocak canım ya,eğer yarım gün olursa bugün gidebiliriz sadece. Hafta sonu kapalı olduğunu söylüyorlar çünkü..Cumarteside gidemiyorum çalıştığım için.. Bohça için avm lerde halladerim diye düşünüyorum..Ordan almak istediklerim hediyelik ve nişan tepsisi..Sen gel, hep beraber gideriz :)
 

Ayyy deli ediyo beni napim, düzgün düzgün anlatıyorum sana bunları almam lazım bohça için diye 'Alma ne gerek var diyo'Şeytan diyo git tam zevkine uymayan şeyleri al giydir
 
Canım 31 aralık dicektin herhalde. Ama yarım gün olmaz o gün. Çünkü hiç bi dayanağı yok onun. Olursa 2ocak cuma tatil olabilir onunda dayanağı eğer 2tatil arasında 1gün mesai varsa o tatil olabilirmiş :)
 
Ya ben niye bu kadar dertliyim? Sanırım kimse benim kadar dert etmiyor.. Nasıl evleneceğimi düşünmekten delircem, ne uyuyabiliyorum ne aklım bi şey alıyor..
Aileler düğün istiyor, biz sevgilimle istemiyoruz, oynamalı zıplamalı şeyler.. Bunun dışında da maliyetli. Bi ara kokteyl düşündük hatta burda da yazdım, ondan da vazgeçtik ailelerimize uymaz diye. Bıktım zaten bu akrabalardan.
Şimdi ilk fikrimizi düşünmeye başladık, nikahı yapalım herkesi de çağıralım gelen gelsin, yılda 1-2 defa göreceğimiz insanların gönlünü hoş etmek için bi ton para harcamayalım, nikahtan sonra da 6-7 kişi yemeğe gideriz.
Bilmiyorum nasıl olur
Sevgilime diyorum sen ne istiyorsun, " ben evlenmek istiyorum evlensek de kurtulsak artık" diyo :) deli oliciiiğğiiim
 
valla yerinde olsam tekne kiralarım canım maliyetide çok değil :) hem bogaz turu olur hem farklılık tamamdır işte :)
 

Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah canım, ne olursa olsun hep kızlar en ince ayrıntıya kadar düşünüyor..Sen kendi açından çok haklısın..Sonuçta 6 ay da olsa bir askerlik söz konusu..Ailesi seni biliyor, ona göre plan yapmalılar..Biraz özeline giricem affına sığınarak, Abisinin araba parasını baba ödüyorsa ki birde yeni araba diyorsun, sizin durumunuzu da görmeli , ona göre hareket etmeli..Elbette gurur yapar , ama başka yapacak birşey var mı?
 

ahaaa kafa gitmiş 31 aralık dicektim :) Ama sanki yarım gün oluyo diye hatırlıyorum da.Umut fakirin ekmeği misalii :)
 
İşte o ailesinin üstüne çok titriyor, toz kondurmuyor, biz bu konuda çok problem yaşayacağız sanırım ileride.. İyi kötü her şeyi açık açık konuşmak istiyorum, bu akşam konuştuktan sonra yazarım olanı biteni..
 
valla yerinde olsam tekne kiralarım canım maliyetide çok değil :) hem bogaz turu olur hem farklılık tamamdır işte :)
Olur mu canım çok maliyetlidir o, nerdeki tekne onlar :)
Biz sevgilimle oynamayı seven insanlar değiliz, yani Osman aga çalsın da havamızı bulalım gibi bi hayalimiz yok :)
Valla o kadar düşünüyorum ki, anlatamam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…