Sinirli olma. Canını da sıkma. Senin yanında olmak zorunda, ailem neymiş yahu onun ailesi sen olucaksın.İşte o ailesinin üstüne çok titriyor, toz kondurmuyor, biz bu konuda çok problem yaşayacağız sanırım ileride.. İyi kötü her şeyi açık açık konuşmak istiyorum, bu akşam konuştuktan sonra yazarım olanı biteni..
İnşallah olur canım bende son hazırlıklar için memlkete giderdim ohh mis gibi:)Bulunmaz nimet benim için de sanmıyorum ki :)
Sevdiceğimi özlediiiimmmmm
İşte o ailesinin üstüne çok titriyor, toz kondurmuyor, biz bu konuda çok problem yaşayacağız sanırım ileride.. İyi kötü her şeyi açık açık konuşmak istiyorum, bu akşam konuştuktan sonra yazarım olanı biteni..
Sevdiceğimi özlediiiimmmmm
Ahhh kıyamam sana, eee git bu hafta sonu yanına
Ahhh kıyamam sana, eee git bu hafta sonu yanına
sen daha geçenlerde gördün,ben napayım tam 62 gündür hiç görmedim,daha da en az bi 3 hafta yok
Canım ya kusura bakmabiliyorum seni en kısa zamanda gelicek inşallah
Ben sadece öyle içimden bi his oldu işte dünde ağladım eve giderken minibüste zor tuttum kendimi kulaklıkta kulağımda slow bi şarkı eski günler geldi aklıma değiştircem şarkıyı kaldım öyle bişi yapamadım ağlıcaktım neredeyse baktım ineceğim yere gelmişiz
bende iki gündür Gülay'dan "Sen Gelmez Oldun" parçasını dinleyip,ağlıyorumhakkaten kuşlar bile geldi bi o gelmedi
yok canım öyle uçuk bi maliyeti yok :)Olur mu canım çok maliyetlidir o, nerdeki tekne onlar :)
Biz sevgilimle oynamayı seven insanlar değiliz, yani Osman aga çalsın da havamızı bulalım gibi bi hayalimiz yok :)
Valla o kadar düşünüyorum ki, anlatamam
Yapma canım ya bak 2ay geçmiş gitmiş şu 3hafta mı geçmicek sen üzülme hiçbende iki gündür Gülay'dan "Sen Gelmez Oldun" parçasını dinleyip,ağlıyorumhakkaten kuşlar bile geldi bi o gelmedi
Kuzum beniiimmmmm nasıl olduğumu merak etmiş cansıntatlım nasıl oldun
Elimden geldiğince dediklerine uymaya çalışıcam canım ama bende hepimizde saatli bombayız resmenCanım nişan üstü telaş çok olabilir böyle şeyler ya benimkinde de bi çok şey olmuştu ama kırma kimseyi üzülmede haklısın senin günün ama anneler fazlasıyla eskilere göre davranıyolar sıkma canını
Hiç de acemice değil bence, çok güzeller canım..Kızlar selam herkese 2 saattir ne yapıyorum biliyor musunuzzzzzz...................... Hediye olarak dağıtacağım şeker hamurlu krabiyelerimiiiiiiiiikızlar nişana ait hazırlıkları kurabiyeyle başlatmış bulunmaktayım nişan çanları çalıyyooooorrrrrrrrr cidden uzun sürüyor daha işlemlerin yarısını bitirebildim ama resim eklemek istedim size buyrun hacılar
Eki Görüntüle 1349153 Eki Görüntüle 1349154
Bu arada göründüğünden daha acemice oldu ama aile alışkın değil bunlara her türlü beğeneceklerine eminimSüslemeler tam bitince son halini dse yüklerim inşallah
Teşekkür ederim kuzucum inşallah öyledir ama kurabiyeler engebeli oldu ve hamurun altından çıkıntılar belli ama neyse yaa kendi nişanımda kendi emeğim olacak sırf ondan yapıyorum yoksa dışarda tanesi 1 tlHiç de acemice değil bence, çok güzeller canım..
1. bu kurabiyeler bi harika dostumm :)Kızlar selam herkese 2 saattir ne yapıyorum biliyor musunuzzzzzz...................... Hediye olarak dağıtacağım şeker hamurlu krabiyelerimiiiiiiiiikızlar nişana ait hazırlıkları kurabiyeyle başlatmış bulunmaktayım nişan çanları çalıyyooooorrrrrrrrr cidden uzun sürüyor daha işlemlerin yarısını bitirebildim ama resim eklemek istedim size buyrun hacılar
Eki Görüntüle 1349153 Eki Görüntüle 1349154
Bu arada göründüğünden daha acemice oldu ama aile alışkın değil bunlara her türlü beğeneceklerine eminimSüslemeler tam bitince son halini dse yüklerim inşallah
Aaaa aa o kadar da değil canım toparlan lütfen dinleme şarkı falan yasakladım sana
Yapma canım ya bak 2ay geçmiş gitmiş şu 3hafta mı geçmicek sen üzülme hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?