2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sinirli olma. Canını da sıkma. Senin yanında olmak zorunda, ailem neymiş yahu onun ailesi sen olucaksın.
Sinirlenmeden konuş canım, umarım anlar seni

evet en iyisi konuşup karara warmak.olumsuz bile olsa,en azından artık önünü görürsün cnm.böyle belirsizlik insanın canını daha fazla sıkıp,moralini bozuyor.
Sevdiceğimi özlediiiimmmmm

Ahhh kıyamam sana, eee git bu hafta sonu yanına

sen daha geçenlerde gördün,ben napayım tam 62 gündür hiç görmedim,daha da en az bi 3 hafta yok

sen daha geçenlerde gördün,ben napayım tam 62 gündür hiç görmedim,daha da en az bi 3 hafta yok

Canım ya kusura bakma biliyorum seni en kısa zamanda gelicek inşallah
Ben sadece öyle içimden bi his oldu işte dünde ağladım eve giderken minibüste zor tuttum kendimi kulaklıkta kulağımda slow bi şarkı eski günler geldi aklıma değiştircem şarkıyı kaldım öyle bişi yapamadım ağlıcaktım neredeyse baktım ineceğim yere gelmişiz

bende iki gündür Gülay'dan "Sen Gelmez Oldun" parçasını dinleyip,ağlıyorum hakkaten kuşlar bile geldi bi o gelmedi

Olur mu canım çok maliyetlidir o, nerdeki tekne onlar :)
Biz sevgilimle oynamayı seven insanlar değiliz, yani Osman aga çalsın da havamızı bulalım gibi bi hayalimiz yok :)
Valla o kadar düşünüyorum ki, anlatamam
yok canım öyle uçuk bi maliyeti yok :)
yakınımzda teknede yaptı yemekli filan hatta ciddi bi bütçe gerekse hiç o işe bulaşmaz :)

Davet teknesi 18 xxxx xxxx 800 TL 1750 TL bu bi örnek gündüz 2 saat kiralama 800 4 saat kiralama 1.750 lira bi kokteyl filan düşünürken bu fiyatları zaten gözdenb çıkarmanız gerekirdi :) bence bu tekne durumuna biraz yoğunlaşın :)
bende hiçç hadi çalsında oynıyım cinsi biri değilim zaten oynamayıda bilmem
yakınımızın düğünüde arka fonda klasik müzik vardı yemekliydi zaten bogaz havası filan derken vakit nasıl geçti anlamadık :)

tatlım nasıl oldun
Kuzum beniiimmmmm nasıl olduğumu merak etmiş cansın kızlar sabah büyük bi kavga ettik annemle bağrıştık ikimizde ağladık sonra barıştık ama sorun çözülmedi çözzürlmezde çünkü annemle kafa yapılarımız farklı çoğu insanında öyle farklı nesil kuşağı olunca malesef anlayışsızlıklar oluyor

Elimden geldiğince dediklerine uymaya çalışıcam canım ama bende hepimizde saatli bombayız resmen kızlar nişan döneminden midir hala emin değilim ama çok sorunlar çıkıyor yaa gerginleşiyorsunuz tahammül edemiyorsunuz hiçbir şeye anne babanızda sizin gibiyse yandınız yani işe yarar mı bilmiyorum ama en az zararla atlatmaya çalışın şu dönemi gerçekten çok zormuş dedikleri kadar var

Kızlar selam herkese 2 saattir ne yapıyorum biliyor musunuzzzzzz...................... Hediye olarak dağıtacağım şeker hamurlu krabiyelerimiiiiiiiii kızlar nişana ait hazırlıkları kurabiyeyle başlatmış bulunmaktayım nişan çanları çalıyyooooorrrrrrrrr cidden uzun sürüyor daha işlemlerin yarısını bitirebildim ama resim eklemek istedim size buyrun hacılar

Bu arada göründüğünden daha acemice oldu ama aile alışkın değil bunlara her türlü beğeneceklerine eminim Süslemeler tam bitince son halini dse yüklerim inşallah

Hiç de acemice değil bence, çok güzeller canım..

1. bu kurabiyeler bi harika dostumm :)
2. şişştt sakin ol sinirlerine hakim ol :)
aman bırakk istemediğin kişileri görmemezlikten gelirsin kuzum annen şimdi ee benimde biricik kızım var bi kere nişanlanıyor dostlar sevinsinsin düşmanlar çatlasın modundadır :)
ayyy bide kurabiyeleri yapılışını tarifini filan istiyorum :)

Aaaa aa o kadar da değil canım toparlan lütfen dinleme şarkı falan yasakladım sana

Yapma canım ya bak 2ay geçmiş gitmiş şu 3hafta mı geçmicek sen üzülme hiç

inş geçer kızlar her geçen gün artık katlanmak daha zor oluyor doğal olarak sinirler yıpranıyor,bzn ayrılmayı bile geçiriyorum bu kez aklımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…