2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

cikolata_delisi hayırlı olsun canım öncelikle :) bende kursuna gidiyorum özel hastanemi devlet hastanesimi nasıl girdin bana bi açıklayabılrmısn rica etsem? :)

Canım konuşalım müsait olunca yaz dedim, tam yazdı benim karnım ağrımaya başladı saatlerim tuvalette geçti. 1 saat önce mesaj attım daha iyiyim diye ama cevap vermedi henüz..

Hoşbuldum canım nevresimlere baktım bugün ve halite olarak pamuk satende home sweet home diye bi markaya karar verdım bgn cok harıka bı kuması var bide mickeyle minni hiç bi yerde yok çok soran varmış siparişlerimz var ama ne zaman gelır bılmıyoz dedıler dedım zaten kmse begenmedydı

Canım konuşalım müsait olunca yaz dedim, tam yazdı benim karnım ağrımaya başladı saatlerim tuvalette geçti. 1 saat önce mesaj attım daha iyiyim diye ama cevap vermedi henüz..
Hayırlısı olsun senın için canım inşallah.. Sen ne düşünüyosun peki napıcaksın ne demeyi planlıyosun?

bence de çoook acemice olmş bence hemen onları bana gönder

merak edilmez misin sen canım ya sevindim barışmanıza inan yıllarca annemle bizde rakip gibiydik kardeşim oldu halloldu ve inan kşak çaışması

Kızlar selam :) Bende 2015 ağustos gelini olacağım.
Diğer gelinler içinde bu süreci bir blog üzerinde devam ettirme kararı aldım. En azından herkesin bilgi sahibi olacağı bir yer olsun diye.... adlı sitemde paylaşıyorum. Hepinizi bekliyorum, neler paylaşabilirsem, yardımcı olabilirsem o kadar iyi :)
Burdan da hazırlıkla ilgili soruları alabilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…