hoşgeldinnn :)Fıstıklaaaaaaar ben geldimmm :)
Canım konuşalım müsait olunca yaz dedim, tam yazdı benim karnım ağrımaya başladı saatlerim tuvalette geçti. 1 saat önce mesaj attım daha iyiyim diye ama cevap vermedi henüz..hmm süt bana cok iyi gelir ki mideyid rahatlatır o yzden soyledım canım ama dokunuyosa ayrı tabiki içme.. Karbonat varsa kendinde yapabilirsin soda :) Bu arada bişiler okudum erkek arkadasnla konuscakmıssn falan naptın konusabıldnmı?
Hoşbuldum canım nevresimlere baktım bugün ve halite olarak pamuk satende home sweet home diye bi markaya karar verdım bgn cok harıka bı kuması var bide mickeyle minni hiç bi yerde yok çok soran varmış siparişlerimz var ama ne zaman gelır bılmıyoz dedıler dedım zaten kmse begenmedydıhoşgeldinnn :)
ben gelirim bilecik yakınMemnun olurum canımm sen yeter ki gel düğün İnegölde olur sanırsam :)
Hayırlısı olsun senın için canım inşallah.. Sen ne düşünüyosun peki napıcaksın ne demeyi planlıyosun?Canım konuşalım müsait olunca yaz dedim, tam yazdı benim karnım ağrımaya başladı saatlerim tuvalette geçti. 1 saat önce mesaj attım daha iyiyim diye ama cevap vermedi henüz..
Sen herkese yakınsınben gelirim bilecik yakın
Bu yaza söz ya da nişan yapıyoruz dicem, ailene durumu müsait bir zamanda söylersin dicem. Kesin konuşcam yani..Hayırlısı olsun senın için canım inşallah.. Sen ne düşünüyosun peki napıcaksın ne demeyi planlıyosun?
hadi bakalım inşallah anlaşırsınız tatlım inşallah olur iyi haberlerini bekliyorum :)Bu yaza söz ya da nişan yapıyoruz dicem, ailene durumu müsait bir zamanda söylersin dicem. Kesin konuşcam yani..
Canım yazdımda cevap gelmedi. Artık gidince araştırcam güzel bi kuaför. Prova yaptırırım yada izlerim bakim artık :)canım gaziantepliler topiği filan var sorabilirsin
bence de çoook acemice olmşKızlar selam herkese 2 saattir ne yapıyorum biliyor musunuzzzzzz...................... Hediye olarak dağıtacağım şeker hamurlu krabiyelerimiiiiiiiiikızlar nişana ait hazırlıkları kurabiyeyle başlatmış bulunmaktayım nişan çanları çalıyyooooorrrrrrrrr cidden uzun sürüyor daha işlemlerin yarısını bitirebildim ama resim eklemek istedim size buyrun hacılar
Eki Görüntüle 1349153 Eki Görüntüle 1349154
Bu arada göründüğünden daha acemice oldu ama aile alışkın değil bunlara her türlü beğeneceklerine eminimSüslemeler tam bitince son halini dse yüklerim inşallah
merak edilmez misin sen canım ya sevindim barışmanızaKuzum beniiimmmmm nasıl olduğumu merak etmiş cansın kızlar sabah büyük bi kavga ettik annemle bağrıştık ikimizde ağladık sonra barıştıkama sorun çözülmedi çözzürlmezde çünkü annemle kafa yapılarımız farklı çoğu insanında öyle farklı nesil kuşağı olunca malesef anlayışsızlıklar oluyor
neeeSu hiç içmiyorum, bak 1 hafta oldu daha 5 litre suyu bitiremedim duruyor.
canım sıcak su koy rahalarsınSoda yok ki.. Süt asla içmem çünkü bana dokunuyor, midemi bozuyor canım2 bardak nane limon içtim, pastil aldım ama ck ağrıyor hala..
aklımda ki gelcemmSen herkese yakınsınbanada gelcen bak 1 saatlk yol demıstn
Her zaman beklerim canım cidden :)aklımda ki gelcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?